Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya elizabethi
şimdi plastik bahçe sandalyesinde oturtamayız de mi...ne etsek acep? kıçının altına bi minder filan mı koydurtsak?kraliçe olduğu belli olsun...

ona bir tane hasır sandalyelerden alak flockem depresyona neyim girer şimdi beni,koskoca kraliçeyi ne hale soktular diye

ya elizabethi
şimdi plastik bahçe sandalyesinde oturtamayız de mi...ne etsek acep? kıçının altına bi minder filan mı koydurtsak?kraliçe olduğu belli olsun...

boncuklu pulllu olsun sosyete pazarından pırıldak bocuklardan alıp dikelim minderin kenarına

kıs orda boş yer varsa,bizim williamın sünnetine de bi yer ayırtsana?

ee bu kadar hazırlık yapıyoruz da mekan yokmu daha

ona bir tane hasır sandalyelerden alak flockem depresyona neyim girer şimdi beni,koskoca kraliçeyi ne hale soktular diye
kıs o kadar da görgüsüz değiliz hani...onun sandalyesini diğerlerinkine göre bi kıdım öteye alcas böölece kraliçe olduğu belli olcek.önüne bi de fiskos masası koyarız,ayrı bi yeri olur onun.mandalina sen de yiyip durma çerezleri,bi kase onun da önüne koycaz daha...

ya elizabethi

flockem sen endişe etme güneş başına geçmesin hemide kraliyet ailesinden geldiği anlaşılsın diye ben bunu gönderiyom

enemm üstüne cibinlik gibim ne koysamıydık havalı dursın yerinde çerezler bitti vallahi,daha bir avuç yimedim ben

pişt benim payımı ayırıyonuz

tamam parasını veriyom ozamn zekeriya beyaz hoca mustefa keser ve güllüü hepinin ücertini ödüyom bu da benden olsun garii flockemmm

ajdarsız düğünmü olur yaaaa burcu onuda çağır neolur yaaa

ya koca kraliçe çerez yemez sonra dişinin arasında kabuk neyim kalır rezil olur ben onu düşünüyorum boyalı limonata içsin o

ajdarsız düğünmü olur yaaaa burcu onuda çağır neolur yaaa

ya koca kraliçe çerez yemez sonra dişinin arasında kabuk neyim kalır rezil olur ben onu düşünüyorum boyalı limonata içsin o
he ya ajdar da olmalı muhakkak...boyalı limonata harici ne vercem yanına mandalina?onun dişleri at gibi sağlamdır takma kafana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…