- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
ya elizabethi
şimdi plastik bahçe sandalyesinde oturtamayız de mi...ne etsek acep? kıçının altına bi minder filan mı koydurtsak?kraliçe olduğu belli olsun...
bi taraftan beyaz hoca diğer taraftan mustafa keser tutsun o hal...ne dersiniz?o zaman kim olcek
ya elizabethi
şimdi plastik bahçe sandalyesinde oturtamayız de mi...ne etsek acep? kıçının altına bi minder filan mı koydurtsak?kraliçe olduğu belli olsun...
kıs orda boş yer varsa,bizim williamın sünnetine de bi yer ayırtsana?
tamam parasını veriyom ozamn zekeriya beyaz hoca mustefa keser ve güllüü hepinin ücertini ödüyom bu da benden olsun garii flockemmmbi taraftan beyaz hoca diğer taraftan mustafa keser tutsun o hal...ne dersiniz?
kıs o kadar da görgüsüz değiliz hani...onun sandalyesini diğerlerinkine göre bi kıdım öteye alcas böölece kraliçe olduğu belli olcek.önüne bi de fiskos masası koyarız,ayrı bi yeri olur onun.mandalina sen de yiyip durma çerezleri,bi kase onun da önüne koycaz daha...ona bir tane hasır sandalyelerden alak flockem depresyona neyim girer şimdi beni,koskoca kraliçeyi ne hale soktular diye
ii fikir valla ama boncuklar batmasın kadının kıçına?salonu suskun sultan buldu bilem...boncuklu pulllu olsun sosyete pazarından pırıldak bocuklardan alıp dikelim minderin kenarına
ee bu kadar hazırlık yapıyoruz da mekan yokmu daha
kıs o kadar da görgüsüz değiliz hani...onun sandalyesini diğerlerinkine göre bi kıdım öteye alcas böölece kraliçe olduğu belli olcek.önüne bi de fiskos masası koyarız,ayrı bi yeri olur onun.mandalina sen de yiyip durma çerezleri,bi kase onun da önüne koycaz daha...
kıs o kadar da görgüsüz değiliz hani...onun sandalyesini diğerlerinkine göre bi kıdım öteye alcas böölece kraliçe olduğu belli olcek.önüne bi de fiskos masası koyarız,ayrı bi yeri olur onun.mandalina sen de yiyip durma çerezleri,bi kase onun da önüne koycaz daha...
beynel-can harikasın...çok tuttum bunu valla.Eki Görüntüle 177786
flockem sen endişe etme güneş başına geçmesin hemide kraliyet ailesinden geldiği anlaşılsın diye ben bunu gönderiyom
tamam parasını veriyom ozamn zekeriya beyaz hoca mustefa keser ve güllüü hepinin ücertini ödüyom bu da benden olsun garii flockemmm
ayıpsın beynel-can,ayırırım tabe....pişt benim payımı ayırıyonuz
he ya ajdar da olmalı muhakkak...boyalı limonata harici ne vercem yanına mandalina?onun dişleri at gibi sağlamdır takma kafana....ajdarsız düğünmü olur yaaaa burcu onuda çağır neolur yaaa
ya koca kraliçe çerez yemez sonra dişinin arasında kabuk neyim kalır rezil olur ben onu düşünüyorum boyalı limonata içsin o
kaşla göz arasında nası ayarladın kıs sen salonu neyin?Eki Görüntüle 177790 enemm hadi yavas yavas alıom ben misafirleri içer i artıkın
geliyom gari,ben de şu neydi o hayvan?tavus kuşu tüyü taktırcam topuzuma...ben gidiyom saclarımı topuz yaptırıp sim döktürecemmm geliyonmu flockeee
tamam ajdar çıktığı anda garsonlar muz dağıtmaya başlıyacak oleee bii güzellik yaptım iyisiniz hadeekaşla göz arasında nası ayarladın kıs sen salonu neyin?
kaşla göz arasında nası ayarladın kıs sen salonu neyin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?