beynel-can harikasın...çok tuttum bunu valla.
ee hade kol kola girek de gidek çingane pembesi rujumuzuda sürekkkgeliyom gari,ben de şu neydi o hayvan?tavus kuşu tüyü taktırcam topuzuma...
Eki Görüntüle 177790 enemm hadi yavas yavas alıom ben misafirleri içer i artıkın
he ya ajdar da olmalı muhakkak...boyalı limonata harici ne vercem yanına mandalina?onun dişleri at gibi sağlamdır takma kafana....
kıs elizabethe de vermeye unutmayın...nemrut o kadın.şimdi bi muzun lafını eder.tamam ajdar çıktığı anda garsonlar muz dağıtmaya başlıyacak oleee bii güzellik yaptım iyisiniz hadee
salonun tepesi açık değilmiydi
işte at dişlerinin arasına girer kötü duru diş de fırçalayamazki ama misvakı öğretsekmi ona ee giriş yaptı Türk sosyetesine öğrensin dimi
katıl yeter beynel-can,aramızda olman kafi.bir organizyasyon yapıyoz tam olsun bari balonları neyin şişirmenize yardım etmiyom bari dikiş işi sizi uğraştırmasın dedimdi.
tamam ajdar çıktığı anda garsonlar muz dağıtmaya başlıyacak oleee bii güzellik yaptım iyisiniz hadee
heç unuturmuyuz kııı verecz elbett muzunu neyinnnkıs elizabethe de vermeye unutmayın...nemrut o kadın.şimdi bi muzun lafını eder.
doğru bak :26: havalar bi açıyo bi kapıyo...ii düşünmüşsün...yağmur neyin yağar rezil olmayalım dedim koca kraliyet aileesine
yağmur neyin yağar rezil olmayalım dedim koca kraliyet aileesine
o demode oldu burcum,geçen ben bi pembe tonu gördüm adı 'komşu çatlatan pembesi'...trend onda şimdiee hade kol kola girek de gidek çingane pembesi rujumuzuda sürekkk
de mi ama,ööle yüksekten görmesin kendini.bizim aile 170bini aşkın kişiyi barındırıyo...anam onlar kraliyet ailesiyse bizde koca kk ailesiyiz
beynel-can çok yoruldun sen bugün yaf....
bu hepsini yiyecek flockemmmmmben ikram ederim gelenlere hadi siz gidin süslenin hepiniz gidin
ben ikram ederim gelenlere hadi siz gidin süslenin hepiniz gidin
mustafa abiye güveniyom ben,şarkıyı ankara havası ezgilerinde söyler o...mustafa keserin eline bi kağıt verdimm ayıptır azcık onların havasın dan da sölesinler diye -My Heart Will Go On (Titanic) bunu okuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?