eren kirveyi ne ettin?kirve nerde?
aşırıp durmayın gari,elizabethe de bırakın bi avuç.....ağlama el altından saklarım sana şimdi biri duycak anlıycak
yeme qııı hepiciğini
evet evet tatlılar benden 2 çesit olsun diyorum ne olsa saray çoçuğu bir baklava türk usulu olmazsa olmaz diğeri de tulumba olsun diyorum..
nasıl ama..
cumhurbaşkanını neyin çağırırsak baya bi masraf etmemiz gerekecek şimdi....Kız düşünüyomda,bu kirvenin önemli bir özelliği varmıdır. ?? neye göre seçilir bilemedim şimcik. ama prens damat oluyor bide sünnet oluyorsa,kirve ,başbakan cumhurbaşkanı felan olmalıdır diye düşündüm..
ona daha sonna gene dönces suskun sultan,şimdi başka bi meselemiz var,prensi sünnet edios,kirve yok ortada....günaydın baynalr nasılsınız :)))
ben kısa vadeli uğradım... selam vereyim herkes burdaykenn... diş bulguru gördüüm.
afiyet olsun...temiz sağlıklı inci gibi dişleri olsun
tamam ama bak eğer kalmazsa badem diye seni yutarım
hoşgelmişsen sen de....gel gari sünneti organize ediyos...var mı hoş bi fikrin?mandalina01, flocke, two_che_89,BURCUHAYAL ,Erenn, Suugiibii
herkese selam olsun ...
mandalina01, flocke, two_che_89,BURCUHAYAL ,Erenn, Suugiibii
herkese selam olsun ...
Kız düşünüyomda,bu kirvenin önemli bir özelliği varmıdır. ?? neye göre seçilir bilemedim şimcik. ama prens damat oluyor bide sünnet oluyorsa,kirve ,başbakan cumhurbaşkanı felan olmalıdır diye düşündüm..
aşırıp durmayın gari,elizabethe de bırakın bi avuç.....
günaydın bayanlar nasılsınız :)))
ben kısa vadeli uğradım... selam vereyim herkes burdaykenn... diş bulguru gördüüm.
afiyet olsun...temiz sağlıklı inci gibi dişleri olsun
nihat şimdi arıza çıkarır kızıma bi sürü nasihat filan verir 'sen osmanlı torunu olarak utanmıyon mu elin ingilizine varıyon...'diye...gerek yok gari,o adada otursun daha...flockemm netsek ki nihat doganı cagırsaydık yurdum insanı kirvemiz o olsun
ay süper tuttum bu fikri....şeyyy gelsinn zekeriya beyaz hoca tutsun o şaşı gözleriyleee
şarkıcıda hazır mustafa keser ve güllüüü huzurlarınızdaaaa
nihat şimdi arıza çıkarır kızıma bi sürü nasihat filan verir 'sen osmanlı torunu olarak utanmıyon mu elin ingilizine varıyon...'diye...gerek yok gari,o adada otursun daha...
şeyyy gelsinn zekeriya beyaz hoca tutsun o şaşı gözleriyleee
şarkıcıda hazır mustafa keser ve güllüüü huzurlarınızdaaaa
kıs orda boş yer varsa,bizim williamın sünnetine de bi yer ayırtsana?düşünmem lazım ... ama benim çıkmam lazım iş için çıkıyorum bayanlar... sahil kenarında bir otelde akşam yemeği organize edilse olmamı...:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?