Ölümüne Geyik Topiği :-))

eren kirveyi ne ettin?kirve nerde?

Kız düşünüyomda,bu kirvenin önemli bir özelliği varmıdır. ?? neye göre seçilir bilemedim şimcik. ama prens damat oluyor bide sünnet oluyorsa,kirve ,başbakan cumhurbaşkanı felan olmalıdır diye düşündüm..

günaydın bayanlar nasılsınız :)))

ben kısa vadeli uğradım... selam vereyim herkes burdaykenn... diş bulguru gördüüm.

afiyet olsun...temiz sağlıklı inci gibi dişleri olsun

Son düzenleme:
cumhurbaşkanını neyin çağırırsak baya bi masraf etmemiz gerekecek şimdi....

mandalina01, flocke, two_che_89,BURCUHAYAL ,Erenn, Suugiibii

herkese selam olsun ...

günaydın baynalr nasılsınız :)))

ben kısa vadeli uğradım... selam vereyim herkes burdaykenn... diş bulguru gördüüm.

ona daha sonna gene dönces suskun sultan,şimdi başka bi meselemiz var,prensi sünnet edios,kirve yok ortada....

şeyyy gelsinn zekeriya beyaz hoca tutsun o şaşı gözleriyleee

şarkıcıda hazır mustafa keser ve güllüüü huzurlarınızdaaaa

anamm kesilirken oğlanı tutan sünnetçiye yardım eden kirvedir bildiğim cumhurbaşkanına sünnetçi bağırıyor laa tut ucundan hadi

aşırıp durmayın gari,elizabethe de bırakın bi avuç.....

o avucunu yalasın

günaydın bayanlar nasılsınız :)))

hoşgeldin diş bulguru ne yaw

flockemm netsek ki nihat doganı cagırsaydık yurdum insanı kirvemiz o olsun
nihat şimdi arıza çıkarır kızıma bi sürü nasihat filan verir 'sen osmanlı torunu olarak utanmıyon mu elin ingilizine varıyon...'diye...gerek yok gari,o adada otursun daha...

düşünmem lazım ... ama benim çıkmam lazım iş için çıkıyorum bayanlar... sahil kenarında bir otelde akşam yemeği organize edilse olmamı...:81:

ya elizabethi
şimdi plastik bahçe sandalyesinde oturtamayız de mi...ne etsek acep? kıçının altına bi minder filan mı koydurtsak?kraliçe olduğu belli olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…