Ölümüne Geyik Topiği :-))

enemmm hayırlı olsun inşallah kuzucuklarımız gelir hemencik
Kız sende hergün ayakta uyuyon anacım akşam erken yatsan dinç olursun bi yastık al yanıa arada yat sandelyede ...

yastıgım var aslında arkamda hevukum ama yatamiom ki patron bazen hemen başıma geliyi

mutlu haberini almaya az kaldı hevuk-can....

Flocke canım kız bi anda nirden belirdin şaşırdı ha.. İnşallah canım inşallah yarın haber bekliyorum yumurta döllenmişmi diye döllenmişse 15 gün sonra öğrenicem..Bügün çok kötüydü..seviyom seni

merhaba kizlar 5 dkka bakip gidicem selam vereyim dedim..
hevuuugummm nerdesin sen haftalardir göremedim seni

sağol can,ben de seni seviyorum...güsel haberlerini alcas,dua ediyos hepimiz senin için...

Canım tedavideydim canım sııkın saçmalamak istemedim burdada canınızı sıkmak istemedim sen nerelerdesin asıl daha göremiyorum seni....

canim insallahhh hayirlisiyla en yakin zamanda bebegini kucagina alirsin.. müminin mümine duasi cabuk olurmus ...
ayni senin durumundayim aslinda bende, fazla geyik modunda degilim, ondan pek girmiyorum.. bazen flocke yi özel mesajdan rahatsiz ediyom iste cok bunalinca.. sagolsun o da sesini cikarmiyor, kafama göre takiliyom napiyim

Son düzenleme:
sağol can,ben de seni seviyorum...güsel haberlerini alcas,dua ediyos hepimiz senin için...

İnşallah inşallah 1 tane yumurtam varmış sadece moralim çok bozuk bugün çok agladımmm...
İçerdede çok korktum beni bagladılar dr bagırıyo bayılt hadi bayılt diye bekliyo elinde aletle bayıltmayın benii yaaa dedim gerisini hatırlamıyorum...

kıs belki de civcivin ondadır,niye moralini bozuyon?haberi almadan pes ediyon ha...olmadı hevuk-can...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…