- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
enemmm hayırlı olsun inşallah kuzucuklarımız gelir hemencikBen nöriyim biçare dolanıyom ortalıklarda ellerimi ayaklarımı baglayıp bayıltıp yumurtamı aldılar sonra geldim yatıyorumm..Geç oldu cevap kusura bakma şekerimm.. Eşim geliyo kızıyo
Hoşbulduk tatlım bende aynı devam sürünüyorum...
Kız sende hergün ayakta uyuyon anacım akşam erken yatsan dinç olursun bi yastık al yanıa arada yat sandelyede ...
enemmm hayırlı olsun inşallah kuzucuklarımız gelir hemencik
Malesef kuzucuklar yok canım kuzu var bitane yumurta çıktı okadar ilaca ragmen..İnşallah hayırlısıyla gelsin civcivim çok naz yapıyo bi gelsin totosuna totosuna şaplak atıcam..
mutlu haberini almaya az kaldı hevuk-can....
kız olursa adını nazlı koy gari....enemmm hayırlı olsun inşallah kuzucuklarımız gelir hemencik
Malesef kuzucuklar yok canım kuzu var bitane yumurta çıktı okadar ilaca ragmen..İnşallah hayırlısıyla gelsin civcivim çok naz yapıyo bi gelsin totosuna totosuna şaplak atıcam..
sağol can,ben de seni seviyorum...güsel haberlerini alcas,dua ediyos hepimiz senin için...Flocke canım kız bi anda nirden belirdin şaşırdı ha..İnşallah canım inşallah yarın haber bekliyorum yumurta döllenmişmi diye döllenmişse 15 gün sonra öğrenicem..Bügün çok kötüydü..seviyom seni
niye kıs?kronometre filan mı çalıştırdın?merhaba kizlar 5 dkka bakip gidicem selam vereyim dedim..
hevuuugummm nerdesin sen haftalardir göremedim seni
kız olursa adını nazlı koy gari....
Nazlı ablamın adı kullandığı adı yani..
Eşim hatice istiyo erkek olursada alii..olsunda isim mühim değil bişey koyulur birlikte seçeriz...
merhaba kizlar 5 dkka bakip gidicem selam vereyim dedim..
hevuuugummm nerdesin sen haftalardir göremedim seni
Canım tedavideydim canım sııkın saçmalamak istemedim burdada canınızı sıkmak istemedim sen nerelerdesin asıl daha göremiyorum seni....
niye kıs?kronometre filan mı çalıştırdın?
niye kıs?kronometre filan mı çalıştırdın?
ilahi parola,özel konuşsak neden genelden yazalım...!iyi siz cikana kadar durayim bari... dedim belki özel konusuyosunuzdur
Canım tedavideydim canım sııkın saçmalamak istemedim burdada canınızı sıkmak istemedim sen nerelerdesin asıl daha göremiyorum seni....
benim hayat hep koşuşturmaca gari...daha yeni doğru düzgün oturdum...Bitmiş aküsü kıs gitmiş parola sen napıyosun foleckem???
iyi siz cikana kadar durayim bari... dedim belki özel konusuyosunuzdur
sağol can,ben de seni seviyorum...güsel haberlerini alcas,dua ediyos hepimiz senin için...
kıs belki de civcivin ondadır,niye moralini bozuyon?haberi almadan pes ediyon ha...olmadı hevuk-can...İnşallah inşallah 1 tane yumurtam varmış sadece moralim çok bozuk bugün çok agladımmm...
İçerdede çok korktum beni bagladılar dr bagırıyo bayılt hadi bayılt diye bekliyo elinde aletle bayıltmayın benii yaaa dedim gerisini hatırlamıyorum...
Bitmiş aküsü kıs gitmiş parola sen napıyosun foleckem???
benim hayat hep koşuşturmaca gari...daha yeni doğru düzgün oturdum...
sen onu ferrariye çevir ki kilolar da o hızla gitsin....töbe töbee alttaki arabayi degisecem ya, akü makü ne bukaplumbaga resmi vardi kilolar agirlasinca akülü arabaya gectik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?