çitten de harika görünüyolar hani.....dolmaa dolmaaa zeytinyağlı dolmaaaaaa anammm çok canım çektiiiiiiiiiiiii yaaa banane bananee bende istiyom abla bana dolma yap abla bana dolma yap:84::84::84::84::84::84:
kedimeri,kelebeğim birbirinize yakın mı oturuyonuz siz?
günaydınn ben geldimmmmm
hosgeldin kedicim:79::79:
ımmmsüpersin kelebeğim. haydin düğüne oynayak biraz,flockem damadını sünnet ediyo
günaydın kelebeğim,harikasın gene...bi tenesin bi tene!
dolmaa dolmaaa zeytinyağlı dolmaaaaaa anammm çok canım çektiiiiiiiiiiiii yaaa banane bananee bende istiyom abla bana dolma yap abla bana dolma yap:84::84::84::84::84::84:
kedimeri,kelebeğim birbirinize yakın mı oturuyonuz siz?
kaçar tabe...tek kaldım ben bu işlemde,hepiniz kaçtınız!flocke size kimi getirdim bu dana sünnetten kaçmış yakaladım onu getirdimmm
ayyyy oo cocpops lardan nefret ediyorummm aynı kuzu boku gibi benim yeğenlerde döküyo yere:80:
:79:
yok kuzum o çanakkalede oturuyor uzağız yani kaç ay oldu göremedim bacımı
yaa benimki yine sabah aksiyonunu gerçekleştirdi tam evi topladım ohh miss geçtim netin başına almış cocopopsları gelmiş oturma odasına ve hooppp güüümm hepsi yerde
hadeee devammm kesmeden gitmeycezzz gariiiiikaçar tabe...tek kaldım ben bu işlemde,hepiniz kaçtınız!elizabeth de bayıldı zati,yandaki dispansere götürdüm onu!
kaçar tabe...tek kaldım ben bu işlemde,hepiniz kaçtınız!elizabeth de bayıldı zati,yandaki dispansere götürdüm onu!
kim geliyiiii kısssssbugün de sıyırdı william sünnetten.flocke mutfağa gazlamak zorunda,misafir gelcekmiş genem...erken giderlerse gelirim genem....
o gelince yaparık artık şimdi o görmeden inanmaz kesildiğine ben de bi cigara içeyim geleyimmmflockecum gitti biz halledek mi hanımanne gelince mi devam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?