Ölümüne Geyik Topiği :-))

Ay seninn avatarını sevsinler çokk güzel çok beendimm..Ben haraketlii resim koyuyorumm ama hareket etmiyoo..Ben geldim ama çıkıcamm transferim yapıldıı canımm sıkkın biraz agrımda var Öpüyorum senii..

ahanda yakaladim seni hevukcan.. Bugün ne olduysa kimse kimseyi yakalayamadi burda

sen nezaman geldinkii ben görmedimm senii yakalayamamışsıın ama canım sıkkındı sohbet edeydikk ii olurdu..bebeğimi aldım geldim teyzesii

burdada msndeki gibi titret olsa yaaa
keske öyle olsa
sen nezaman geldinkii ben görmedimm senii yakalayamamışsıın ama canım sıkkındı sohbet edeydikk ii olurdu..bebeğimi aldım geldim teyzesii

hayirli olsun canim benim.. oyy insallah sohbet ederken, oglum/kizim durmuyor cikmam lazim, acikmis yemek yiycek vs. diyecegin günleride görücezz hevugumm
hmm 3 tane olsa yetermi... ay bide ikiz olursa

azcik süslü yazalimda gelen gitmesin arkadaslar saat basi buraya kontrole gelicem....

bayanin biri ayni konuyu tam 3 yerde acmis.. hepside ayni yazi, kopyelemis.. ne ilginc, yönetimden farketmiyorlarmi acaba

canımmmmmm inşş tutunurr inşşş rabbim sağlıcakla hayırlıysıyla gelmeyi nasip ederrr

canım yaa koydum başka kızındada vardı nie benim avatarımı çaldın dedi bana yaaa bende sonra değiştirdimm inş tutunma ağrılarıdır onlar

herkeşe iyi geceler diliyorum geldim ama çıkıcam oğluş uyandı uyutabilirsem gelirim muhabbete

yaa bu gece de kimsecikler yoookk hııhh küstüm bende gidiyyoommm işte

Ben geldim ... şu net kapanması dah erken gelicem ama.. birden hata verip sayfam kapanıyor
Bilemedim çözemedim yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…