aşkı hakkında bööle konuştuğumuzu duysa var ya...gebertir beni valla....anemmm söle ona ciciv çıkacak kuş cıkacakkkk
üf be!sweedy birazdan mandalina aynı şu bakışla:anam kaynaya feda olsunnnn
Eki Görüntüle 179567
sünnete başlıyos tam vaktinde geldin....Günaydın kızlar, yetiştim mi?
babası charles'i halaya kaldırmaya unutmayalım gari,biri mustapha cutter'a söölesin adama beyaz mendil verip halay çektirsin...o bilmes şimdi ne etceeni...
üf be!sweedy birazdan mandalina aynı şu bakışla:işe girişcek.bağırdığında tıkıveğ bi tene ağızına çocuğun....
osmanlı yimağını ingiliz kraliyetine mi sunayım? ii fikir kısss,ağır gelmesin elizabethe ama...hadinn yapıyonuzmu yemeklerı gıızz flocke sende bi hunkar beğendi mi yapsannnn
üf be!sweedy birazdan mandalina aynı şu bakışla:işe girişcek.bağırdığında tıkıveğ bi tene ağızına çocuğun....
mandalina hayda!sıyır gömleğinin kollarını,çok bağırırsa ayakkabının topuğunla indir bi tene kafasına....kurbanlık koyun gibi gözlerini bağlasak mı acep?:26:
anam kaynaya feda olsunnnn
Eki Görüntüle 179567
Günaydın kızlar, yetiştim mi?
hadinn yapıyonuzmu yemeklerı gıızz flocke sende bi hunkar beğendi mi yapsannnn
sünnete başlıyos tam vaktinde geldin....
flockem white teacher geldiiii hadı keselim artık kurdeleyiiigerekirse ben de ensesine bi tene şaplatırım 'bağırma len,bi de taht varisi olcek...'diye.
flockem white teacher geldiiii hadı keselim artık kurdeleyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?