majezik iç twoo cheee bugun su sunnet işini bitirek gariii
hmmm nası anlatsam acep? türk kahvesinin daha kalın çekilmiş versyonunu düşün,bunu nescafe gibi büyük fincanlarda süzülmüş olarak içtiğini farzet.dibinde telve kalmıyo çünkü süzülme işlemi yapıldığı için kahve telvesi kağıt ya da metal filtrede kalıyo...tam anlatamadım herhal,sen iisimi danana sööle seni bi strabucks'a götürsün.orada dene gari,serttir baştan sööliim.filtre kahve ni demek:44:
Günaydın canım, ayyy geçmiş olsun mazejikten başkası iyi gelmiyor bence hemen bu iç tatlım..
Günaydın şehzade anası.. :)
Günaydın canım iyi sayılır senden naber keyifler nasıl bakalım..
olmadı aldırtırım flockem,zaten gecmezse aksama kdr duramam vala izin alıp giderim
mandalina hep sorcam laf karışıyo araya;dil-dade ne demek?
günaydın mandalinam hosgeldin
sagol kuzucum dolorex lazım bana baskası olmazz
yaşlıdan daha ii mandalinam,hemi de bahara çok uygun olmuşkaç yıllık evliydin sen bu arada?
ay daha çok yeni evlisiniiiiz!mutluluklar diliyom o vakit,sevginiz hep daim kalsın.daha yılı deviremedik 11.09.10
hmmm nası anlatsam acep? türk kahvesinin daha kalın çekilmiş versyonunu düşün,bunu nescafe gibi büyük fincanlarda süzülmüş olarak içtiğini farzet.dibinde telve kalmıyo çünkü süzülme işlemi yapıldığı için kahve telvesi kağıt ya da metal filtrede kalıyo...tam anlatamadım herhal,sen iisimi danana sööle seni bi strabucks'a götürsün.orada dene gari,serttir baştan sööliim.
ay daha çok yeni evlisiniiiiz!mutluluklar diliyom o vakit,sevginiz hep daim kalsın.
acııııı çok acıııııhmmm nası anlatsam acep? türk kahvesinin daha kalın çekilmiş versyonunu düşün,bunu nescafe gibi büyük fincanlarda süzülmüş olarak içtiğini farzet.dibinde telve kalmıyo çünkü süzülme işlemi yapıldığı için kahve telvesi kağıt ya da metal filtrede kalıyo...tam anlatamadım herhal,sen iisimi danana sööle seni bi strabucks'a götürsün.orada dene gari,serttir baştan sööliim.
ay daha çok yeni evlisiniiiiz!mutluluklar diliyom o vakit,sevginiz hep daim kalsın.
daha yılı deviremedik 11.09.10
hadi hatunlar başlıyak su sunnet işine hadeeee
acııııı çok acııııı
oyy mandalinamm ne güzel ben de istiom yeni gelin olmak
Anam daha çok yeni..
ama ben hiç içmedim mrk ediomm:84::84:
sacımdaki simlerden bitlenecem gariiii bitirek su işi artıkınnnn yiterrrkimse kaçmicak ama.....mandalina,dün ben öölece bırakıp tüydün zaptedemedim eşeği...kaçtıydı da burcu ayağındaki topukluları fırlatıp yalın ayak peşinden koşarak yakaladı...
kızım sen ole içi geçmiş gıbi duruyon ben seni daha bı 5 yıllı devirmiştir diyodummmm benimde 20.06.2010dün denetlemeye geldiler bizi azcık şikayet edilmişizkesemeden gitmek zorunda kaldım heyttt baltalar elimizeeee yürüyün kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?