Ölümüne Geyik Topiği :-))

filtre kahve ni demek:44:
hmmm nası anlatsam acep? türk kahvesinin daha kalın çekilmiş versyonunu düşün,bunu nescafe gibi büyük fincanlarda süzülmüş olarak içtiğini farzet.dibinde telve kalmıyo çünkü süzülme işlemi yapıldığı için kahve telvesi kağıt ya da metal filtrede kalıyo...tam anlatamadım herhal,sen iisimi danana sööle seni bi strabucks'a götürsün.orada dene gari,serttir baştan sööliim.

iyiyim canım hafta sonu gelsede gezsem diye iple çekiyorum günleri

olmadı aldırtırım flockem,zaten gecmezse aksama kdr duramam vala izin alıp giderim

geçmiş olsun hiç bekleme git sıcak su torbası ayaklarına uzan oh mis gibi geçer ağrın ilaca gerek kalmaz

mandalina hep sorcam laf karışıyo araya;dil-dade ne demek?

aşık demek gönlünü vermiş sevmiş demek yaşlıyı sevmediniz bende değişeyim bari dedim:26:

günaydın mandalinam hosgeldin

sagol kuzucum dolorex lazım bana baskası olmazz

hoşbuldum canım

yaşlıdan daha ii mandalinam,hemi de bahara çok uygun olmuşkaç yıllık evliydin sen bu arada?

enemm iyi o zaman bir gidelim de deniyim ben flockem

acııııı çok acııııı

kimse kaçmicak ama.....mandalina,dün ben öölece bırakıp tüydün zaptedemedim eşeği...kaçtıydı da burcu ayağındaki topukluları fırlatıp yalın ayak peşinden koşarak yakaladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…