Ölümüne Geyik Topiği :-))

anamm ALLAH korumuş resmen geçmiş olsun düğün oncesi bak

Allah korumus flockem,geçmiş olsun. kaynanamız da cok cicime flockem,hiç yerinde durmuyor ,sürekli aksiyon

benim veletler doğmadan önce evde bi kaç oyuncak bulundururdum bi kaç araba ile bi iki bebek filan...bazen işe yarıyo burcum,sen de al olmazsa...

Allah korumus flockem,geçmiş olsun. kaynanamız da cok cicime flockem,hiç yerinde durmuyor ,sürekli aksiyon
aynen...erkek doğacakmış da son anda karar değiştirmiş resmen...annamalıydım ama,8aylık olana kadar ultrasonda göstermemişti hatun olduğunu!

Flocke geçmiş olsun canım...Ev kazaları böyle bi anlık pis şeyler.Valla anne olunca algılar sürekli açık olacak, kulaklar gözler dört dönecek sanırım.

Ben kendime napiyim da canım yemek istesin ya, bu kadar geç kalkınca ve tek olunca canım birşey de yemek istemiyor.

aynen...erkek doğacakmış da son anda karar değiştirmiş resmen...annamalıydım ama,8aylık olana kadar ultrasonda göstermemişti hatun olduğunu!

enemm benim kardeımde öyle flockem.annem erkek bekliyormus,kız olmusi dogum anına kadar dönmüyor diye sezeryan demişler. tam dıoğum saati dönmüş de normal dogum olmuş. sımdı 18 yasında ama sorarsan gerçekten erkek fato

en iyisi acıkmayı beklemek sanırsam...öbür türlü bi de ağır geliyo,ne yersen ye,pis bi ağırlık oluyo.

3.aydan sonna alışverişe başladık biz...ama hep yeşil,sarı ya da kırmızı almak zorunda kaldık...8aylık olana kadar bu hep sürdü bööle.en sonunda dr.a isyan ettim,bi bak hele eyicene!artık yeşil ve sarı değil,pembe ya da mavi almak istiyom diye....adam 15-20dk belki uğraştı da hanım pes etti sonunda.adam gülümsedi:'Gördüm,vallaha gördüm...kız bu!'dedi bu sefer de ben bozuldum 'Ayıp dr. bey,orasını mozayikleseydiniz barim...!'

kendide bakmıyor dimi veletine

geçmiş olsun

ya ben birine bir kez bilemedin iki kez ikinci olmazda hadi oldu diyelim size gelmek istiyoruz derim müsaitmisin derim müsait değilim derse bir daha söylemem müsait olursa gelmemi istiyorsa o beni davet eder zaten hayatta demem zaten durup dururken kimseye size gelelimde demem ya çok samimi olacam hastalık tebrik kutlama davet bişi olacakta gidecem ama milette baskıyorum ya en az 20 kez müsait değilim demişim artık sallayacak mazeret kalmadı arama daha arama belliki seni kırmak istemiyorum sende ısrar etme

oy yerim onu ben

ya sorma...oturduğu yerden:'Tatlım...yapma bak rica ediyorum...'filan diyo.çocuk uçmuş aha aynı bööle bakıyo: içinden acaba daha nereye saldırsam diyo resmen....

ya sorma...oturduğu yerden:'Tatlım...yapma bak rica ediyorum...'filan diyo.çocuk uçmuş aha aynı bööle bakıyo: içinden acaba daha nereye saldırsam diyo resmen....

enemm hatırlıyom da annem bizi misafirliğe götürdüğünde çiş yapmayalım mısafırın halısına fln die korkuturdu çakmakla yakarım die,annem de çok fenaymıs hee şimdi öyle bir etki bırakmıs ki misafirlikte bilem tuvalete zar zor giriom

annelerimiz iyi proglamlıyordu bizi,ben hala misafirlikte kimsenin wc'sini kullanamam bu yüzden.bazen mesanemin infilak etmesine ramak kalıyo resmen gene de gidemem....

gaçıyom ben arkadaşlar,benim adam gelicek birazdan...kız kaşla göz arasında evi tımarhaneye döndürmüş,sandalye bile devrilmiş ya...oha yani!kürt çalıyo çingene oynuyo adeta...topliim accuk da adam evi düzenli bulsun barim....gorüşürük genem.:80:

herkese günaydın... şu mesaj simgelerini çok seviyorum... onları görünce yüzümde bri gülümseme oluyor...

Öğleye kadar buralardayım kızlar acık size takılayım dedim ...

senin yaramaz da fenaymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…