anamm ALLAH korumuş resmen geçmiş olsun düğün oncesi baktam onlar gitti,masayı neyin topluyom,içerden bi hırıltı geldi...gittim baktım benim kaynana morarmış!bonbon şekerleri olur ya hani...atmış ondan bi tane ağızına o da boğazına kaçmış...kız boğuluyo!elim ayağım boşaldı resmen...sırtına kuvvetlice vurdum çıkmadı,tekrar ve tekrar denemeden sonra anca çıktı bu sefer de yemek borusuna takıldı.ağlama sesi gelince oh dedim ama boğazım acıyo dedi...su filan verdim yok!en sonunda kustu da lanet şeker anca çıktı....bütün akşam kendime gelemedim resmen.ya duymasaydım ya işe dalsaydım diye....
tam onlar gitti,masayı neyin topluyom,içerden bi hırıltı geldi...gittim baktım benim kaynana morarmış!bonbon şekerleri olur ya hani...atmış ondan bi tane ağızına o da boğazına kaçmış...kız boğuluyo!elim ayağım boşaldı resmen...sırtına kuvvetlice vurdum çıkmadı,tekrar ve tekrar denemeden sonra anca çıktı bu sefer de yemek borusuna takıldı.ağlama sesi gelince oh dedim ama boğazım acıyo dedi...su filan verdim yok!en sonunda kustu da lanet şeker anca çıktı....bütün akşam kendime gelemedim resmen.ya duymasaydım ya işe dalsaydım diye....
benim veletler doğmadan önce evde bi kaç oyuncak bulundururdum bi kaç araba ile bi iki bebek filan...bazen işe yarıyo burcum,sen de al olmazsa...aynennnn gecen ki akraba vardıya bu pazar gene aradı açtım gari gecen haftada acmadın muhabbeti yaptı bende didim vırt zırt kıvırdım didki eşya bakmaya otarafa gelcez didi bende hemen sinyali kaptım ondan önce davranıp bende eşimi dışarı çıkalım diye basının etini yiyorum diye kestirdim biliyorum o lafın arkası size uğrayalım olacaktı iyi ozaman buluşur bı yarım saat takılırız dedi haber ver dedi benimki gitmediii tabı ya napıyım her hafatada gelinmezki zaten bı ızın gunumuz var her pazar gelmek istiyo tamam iyi kız ama oğlu çok fena anlattım ya dun akşam bi baktım en son geldiklerinde gırgırımı bile kırmışş
aynen...erkek doğacakmış da son anda karar değiştirmiş resmen...annamalıydım ama,8aylık olana kadar ultrasonda göstermemişti hatun olduğunu!Allah korumus flockem,geçmiş olsun. kaynanamız da cok cicime flockem,hiç yerinde durmuyor ,sürekli aksiyon
sağol...benim bunna hep tetikte olmam gerek valla...anamm ALLAH korumuş resmen geçmiş olsun düğün oncesi bak
aynen...erkek doğacakmış da son anda karar değiştirmiş resmen...annamalıydım ama,8aylık olana kadar ultrasonda göstermemişti hatun olduğunu!
en iyisi acıkmayı beklemek sanırsam...öbür türlü bi de ağır geliyo,ne yersen ye,pis bi ağırlık oluyo.Flocke geçmiş olsun canım...Ev kazaları böyle bi anlık pis şeyler.Valla anne olunca algılar sürekli açık olacak, kulaklar gözler dört dönecek sanırım.
Ben kendime napiyim da canım yemek istesin ya, bu kadar geç kalkınca ve tek olunca canım birşey de yemek istemiyor.
en iyisi acıkmayı beklemek sanırsam...öbür türlü bi de ağır geliyo,ne yersen ye,pis bi ağırlık oluyo.
3.aydan sonna alışverişe başladık biz...ama hep yeşil,sarı ya da kırmızı almak zorunda kaldık...8aylık olana kadar bu hep sürdü bööle.en sonunda dr.a isyan ettim,bi bak hele eyicene!artık yeşil ve sarı değil,pembe ya da mavi almak istiyom diye....adam 15-20dk belki uğraştı da hanım pes etti sonunda.adam gülümsedi:'Gördüm,vallaha gördüm...kız bu!'dedi bu sefer de ben bozuldum 'Ayıp dr. bey,orasını mozayikleseydiniz barim...!'enemm benim kardeımde öyle flockem.annem erkek bekliyormus,kız olmusi dogum anına kadar dönmüyor diye sezeryan demişler. tam dıoğum saati dönmüş de normal dogum olmuş. sımdı 18 yasında ama sorarsan gerçekten erkek fato
belki yapana kadar acıkırsın da daha bi iştahla yersin....Ya aslında battis kızartmasına hiçbir zaman hayır demem de o da bi uzuuun görünüyo gözüme bi uzuuun.Neyse gidip yapiyim bari..
geldiler eşim gittikten sonna,birinin ilk okula giden bi kızı var,hani yaramaz değil ama gıcık olarak niteleyeceğin bi tip,diğerininki ufak da,3yaşına gircek...benim kaynanam onu hiç sevmiyo...birbirlerine girmekten ne konuştuğumu anladım ne de onların muhabbetine dahil olabildim.candan insanlar senden ii olmasın ama olmuyosa olmuyodur kardeşim demi?kalk git gari,ne diye beşe kadar oturmakta ısrar ediyon?
tam onlar gitti,masayı neyin topluyom,içerden bi hırıltı geldi...gittim baktım benim kaynana morarmış!bonbon şekerleri olur ya hani...atmış ondan bi tane ağızına o da boğazına kaçmış...kız boğuluyo!elim ayağım boşaldı resmen...sırtına kuvvetlice vurdum çıkmadı,tekrar ve tekrar denemeden sonra anca çıktı bu sefer de yemek borusuna takıldı.ağlama sesi gelince oh dedim ama boğazım acıyo dedi...su filan verdim yok!en sonunda kustu da lanet şeker anca çıktı....bütün akşam kendime gelemedim resmen.ya duymasaydım ya işe dalsaydım diye....
aynennnn gecen ki akraba vardıya bu pazar gene aradı açtım gari gecen haftada acmadın muhabbeti yaptı bende didim vırt zırt kıvırdım didki eşya bakmaya otarafa gelcez didi bende hemen sinyali kaptım ondan önce davranıp bende eşimi dışarı çıkalım diye basının etini yiyorum diye kestirdim biliyorum o lafın arkası size uğrayalım olacaktı iyi ozaman buluşur bı yarım saat takılırız dedi haber ver dedi benimki gitmediii tabı ya napıyım her hafatada gelinmezki zaten bı ızın gunumuz var her pazar gelmek istiyo tamam iyi kız ama oğlu çok fena anlattım ya dun akşam bi baktım en son geldiklerinde gırgırımı bile kırmışş
3.aydan sonna alışverişe başladık biz...ama hep yeşil,sarı ya da kırmızı almak zorunda kaldık...8aylık olana kadar bu hep sürdü bööle.en sonunda dr.a isyan ettim,bi bak hele eyicene!artık yeşil ve sarı değil,pembe ya da mavi almak istiyom diye....adam 15-20dk belki uğraştı da hanım pes etti sonunda.adam gülümsedi:'Gördüm,vallaha gördüm...kız bu!'dedi bu sefer de ben bozuldum 'Ayıp dr. bey,orasını mozayikleseydiniz barim...!'
ya sorma...oturduğu yerden:'Tatlım...yapma bak rica ediyorum...'filan diyo.çocuk uçmuş aha aynı bööle bakıyo:içinden acaba daha nereye saldırsam diyo resmen....
annelerimiz iyi proglamlıyordu bizi,ben hala misafirlikte kimsenin wc'sini kullanamam bu yüzden.bazen mesanemin infilak etmesine ramak kalıyo resmen gene de gidemem....enemm hatırlıyom da annem bizi misafirliğe götürdüğünde çiş yapmayalım mısafırın halısına fln die korkuturdu çakmakla yakarım die,annem de çok fenaymıs hee şimdi öyle bir etki bırakmıs ki misafirlikte bilem tuvalete zar zor giriom
annelerimiz iyi proglamlıyordu bizi,ben hala misafirlikte kimsenin wc'sini kullanamam bu yüzden.bazen mesanemin infilak etmesine ramak kalıyo resmen gene de gidemem....
gaçıyom ben arkadaşlar,benim adam gelicek birazdan...kız kaşla göz arasında evi tımarhaneye döndürmüş,sandalye bile devrilmiş ya...oha yani!kürt çalıyo çingene oynuyo adeta...topliim accuk da adam evi düzenli bulsun barim....gorüşürük genem.:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?