Ölümüne Geyik Topiği :-))

iviit aslında pekde gusel uyumuyorum bı kacgundur canım ya kabus görüyorum surekliii

hayır olsun anlat bakalım

anlat hele belkim yorumlayabiliriz...ben daha ürpertici takılıyom son zamanlarda...dengem şaştı resmen...

hehee bugün tüm itilmiş prangalara vurulmuş duygularımı çıkaralım

oy süper sadist olces bugün......

evet burcunun kabusuyla ısınalım açılalım hadi başlayalım

bana 5 dakka verin gari,işkence yapceksek zihnim hepten açık olsun,bi filtre kayfe yapıp geliyom hemencik........o sırada siz ortamı belirleyin,engizisyon mahkemesi kurup onları cadı gibi yakcek miyiz,zindanlaramı atcas yoksam meksika usulü bi hapisanede polisi mi oynicaz?

ewet herkes bırını secsın

evet evet seçilcek o kadar çok kişi varki ama burcu önce senin rüyanı yorumlasak hem ısınmış oluruz

ben erman toroğlunu seçmek istiyom,fenalık bastı bana bu adamdan....

iki kızı olan tegv e bağış yapan adan değilmi bu

ahaha günaydın mandalinam kime sinirlisin bu kadar sen

bilsem sabah bir uyandım tüm dünyaya düşmanım

flockem bana da yapsana bir bardak açılayım

ben aziz kirikoru seciyorum tabı bu takma adıııı

sevdim bu fikri bende takma ad bulayım

bana her yol olur yeterki sonunda acıdan kıvrandırmak olsun

iki kızı olan tegv e bağış yapan adan değilmi bu
kaç veledi var bilmiyom ama en son iki eşli olduğunu ve yaptığının doğru olduğunu savunuyordu...lig tv'nin gerzeklerinden,ne konuştuğu da anlaşılmaz,yaptığı espiri de...işin en acıklı yanı,eşim bunu oturur izler...dolayısıyla ben de diş biledikçe biliyom bu adama...

evet aynı testerede ki gibi ben kirkoru bağladım bir koltuğa kollarınıda bağladım ayaklarınıda o sakalınadan tutup suratını su dolu kaba sokup cıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…