iviit aslında pekde gusel uyumuyorum bı kacgundur canım ya kabus görüyorum surekliii
anlat hele belkim yorumlayabiliriz...ben daha ürpertici takılıyom son zamanlarda...dengem şaştı resmen...
oy süper sadist olces bugün......
ewet herkes bırını secsınbugün hayatta sinir olduğumuz kişilerden biri seçip zincirlere vurup işkence çeşitlerimizi üzerlerinde deneyelim
bugün hayatta sinir olduğumuz kişilerden biri seçip zincirlere vurup işkence çeşitlerimizi üzerlerinde deneyelim
ewet herkes bırını secsın
ben erman toroğlunu seçmek istiyom,fenalık bastı bana bu adamdan....
ahaha günaydın mandalinamkime sinirlisin bu kadar sen
bana 5 dakka verin gari,işkence yapceksek zihnim hepten açık olsun,bi filtre kayfe yapıp geliyom hemencik........o sırada siz ortamı belirleyin,engizisyon mahkemesi kurup onları cadı gibi yakcek miyiz,zindanlaramı atcas yoksam meksika usulü bi hapisanede polisi mi oynicaz?
ben aziz kirikoru seciyorum tabı bu takma adıııı
bana 5 dakka verin gari,işkence yapceksek zihnim hepten açık olsun,bi filtre kayfe yapıp geliyom hemencik........o sırada siz ortamı belirleyin,engizisyon mahkemesi kurup onları cadı gibi yakcek miyiz,zindanlaramı atcas yoksam meksika usulü bi hapisanede polisi mi oynicaz?
evet evet seçilcek o kadar çok kişi varki ama burcu önce senin rüyanı yorumlasak hem ısınmış oluruz
iki kızı olan tegv e bağış yapan adan değilmi bu
bilsem sabah bir uyandım tüm dünyaya düşmanım
kaç veledi var bilmiyom ama en son iki eşli olduğunu ve yaptığının doğru olduğunu savunuyordu...lig tv'nin gerzeklerinden,ne konuştuğu da anlaşılmaz,yaptığı espiri de...işin en acıklı yanı,eşim bunu oturur izler...dolayısıyla ben de diş biledikçe biliyom bu adama...iki kızı olan tegv e bağış yapan adan değilmi bu
İyiyiz kuzu sen nasılısn
iste yeter gulüm....yaparım hemen....flockem bana da yapsana bir bardak açılayım
iste yeter gulüm....yaparım hemen....
burcu kurbanını almaya gitti herhal...
two sen kimi seçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?