ewet sen ne edecen adama karar ver
suratına na kolonya nıyetine işe bencesonra da ona spanın essız ferahlıgını ve rahatlgını getırıcem. sauna ve masajla daha da rahatlatıcam
suratına na kolonya nıyetine işe bencekendime bole bakıyorumm
burnuma bk kokusu geldiiiiiiahanda buldum vallaha da buldum billaha da buldum....stephen king romanından alıntı bu...romanda adamın teki diğer adamı şu şantiye alanlarında kurulan wc.ler vardır ya hani...telefon kulübesine benzer....ona kapatıyordu adamı.tamamen terk edilmiş bir yerdeydi ve içi b.k dolu bi wc.sonna da wc.ye bi tekme sallamıştı,kapı tarafı aşağı gelecek şekilde kulübe devrilmişti.adamın her yeri b.k ve kağıt içindeydi.bir de aylardan yazdı,çok sıcak oluyordu....o kulübe bi de fırın gibi ısındı mı!herif nerdeyse ölüyordu...evet evet,ermancığıma bunu yapabilirim,he he he....zaten b.ktan bi adam yerine uygun da olur o vakit...
kale ağlarına gerip elektrik de verebilirim....
ve ben suanda napıyom biliyonuzmu elimde ağdao nemrut suratındaki kıllara sakalar yapıstırdım ıceee bı anda cekecemmm
sonra da ona spanın essız ferahlıgını ve rahatlgını getırıcem. sauna ve masajla daha da rahatlatıcam
acaba solaryuma da mı soksam. kapagını bır 30 40 dakıka acmayı unuturum nolcek, o kadardan zarar gelmez herhal
ahanda buldum vallaha da buldum billaha da buldum....stephen king romanından alıntı bu...romanda adamın teki diğer adamı şu şantiye alanlarında kurulan wc.ler vardır ya hani...telefon kulübesine benzer....ona kapatıyordu adamı.tamamen terk edilmiş bir yerdeydi ve içi b.k dolu bi wc.sonna da wc.ye bi tekme sallamıştı,kapı tarafı aşağı gelecek şekilde kulübe devrilmişti.adamın her yeri b.k ve kağıt içindeydi.bir de aylardan yazdı,çok sıcak oluyordu....o kulübe bi de fırın gibi ısındı mı!herif nerdeyse ölüyordu...evet evet,ermancığıma bunu yapabilirim,he he he....zaten b.ktan bi adam yerine uygun da olur o vakit...
ehuu bir daha kale ağ top stad gibi kelimeleri duyunca tik olur adamdahoron teper
ehuu metroseksüel olacak kremde sür burcu kızarmasın
hamamada sok bari
sok sok buhar banyosuda yapsın
Mandalina bu mesajı beğenmişNesini?
ay olma mi heç...benimki de bu gerzek ikiliyi izler ama nedense ermana daha çok takmış durumdayım....ii olur be o sıkışık kulübede ikisi üst üste devrilir b.k banyosu yaparlar....oyyyyyyyyyy düşüncesi bile çok eğlenceli....enemm flockem mide bulandırıcı ama ceza seviyesi iyiymiştuttum bunu bir kişilik yer daha var mı şansalı da alak benimki de onu çok izliyor
ilgilendiği için teşekkür babında marjinal
ay olma mi heç...benimki de bu gerzek ikiliyi izler ama nedense ermana daha çok takmış durumdayım....ii olur be o sıkışık kulübede ikisi üst üste devrilir b.k banyosu yaparlar....oyyyyyyyyyy düşüncesi bile çok eğlenceli....
ay olma mi heç...benimki de bu gerzek ikiliyi izler ama nedense ermana daha çok takmış durumdayım....ii olur be o sıkışık kulübede ikisi üst üste devrilir b.k banyosu yaparlar....oyyyyyyyyyy düşüncesi bile çok eğlenceli....
senin işkence türün ne gari???Ha peki o zaman, ben biraz kalın kaçtım muhabbete, çok incesin, ince kabuklu mandalina
Ha peki o zaman, ben biraz kalın kaçtım muhabbete, çok incesin, ince kabuklu mandalina
Bence birbirilerinin sidiğini içirip sonra da yorumlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?