Ölümüne Geyik Topiği :-))

yapıştııyorum ve çekiyorummmm haaaaa haaa haaa kıpkırmızı oldu suratııı birazda acı biber surelim dimiii cin biberi tursunusu suratına surecemmmm

ahanda buldum vallaha da buldum billaha da buldum....stephen king romanından alıntı bu...romanda adamın teki diğer adamı şu şantiye alanlarında kurulan wc.ler vardır ya hani...telefon kulübesine benzer....ona kapatıyordu adamı.tamamen terk edilmiş bir yerdeydi ve içi b.k dolu bi wc.sonna da wc.ye bi tekme sallamıştı,kapı tarafı aşağı gelecek şekilde kulübe devrilmişti.adamın her yeri b.k ve kağıt içindeydi.bir de aylardan yazdı,çok sıcak oluyordu....o kulübe bi de fırın gibi ısındı mı!herif nerdeyse ölüyordu...evet evet,ermancığıma bunu yapabilirim,he he he....zaten b.ktan bi adam yerine uygun da olur o vakit...

burnuma bk kokusu geldiiiiii

kale ağlarına gerip elektrik de verebilirim....

ehuu bir daha kale ağ top stad gibi kelimeleri duyunca tik olur adamda horon teper

ve ben suanda napıyom biliyonuzmu elimde ağdao nemrut suratındaki kıllara sakalar yapıstırdım ıceee bı anda cekecemmm

ehuu metroseksüel olacak kremde sür burcu kızarmasın

sonra da ona spanın essız ferahlıgını ve rahatlgını getırıcem. sauna ve masajla daha da rahatlatıcam

hamamada sok bari

acaba solaryuma da mı soksam. kapagını bır 30 40 dakıka acmayı unuturum nolcek, o kadardan zarar gelmez herhal

sok sok buhar banyosuda yapsın

enemm flockem mide bulandırıcı ama ceza seviyesi iyiymiş tuttum bunu bir kişilik yer daha var mı şansalı da alak benimki de onu çok izliyor

ehuu bir daha kale ağ top stad gibi kelimeleri duyunca tik olur adamda horon teper

ehuu metroseksüel olacak kremde sür burcu kızarmasın

hamamada sok bari

sok sok buhar banyosuda yapsın

ohhh mis gibin oldu mandalinam, derileri nasıl da canlandı. kanlandı vallahim tekrar,nası kırmızı kırmızı canlı duruyolar

enemm flockem mide bulandırıcı ama ceza seviyesi iyiymiş tuttum bunu bir kişilik yer daha var mı şansalı da alak benimki de onu çok izliyor
ay olma mi heç...benimki de bu gerzek ikiliyi izler ama nedense ermana daha çok takmış durumdayım....ii olur be o sıkışık kulübede ikisi üst üste devrilir b.k banyosu yaparlar....oyyyyyyyyyy düşüncesi bile çok eğlenceli....

sadece su damlama sesini dinleyen frankenstein sonunda beyninde karıncalanma sinir asabiyet hissetmeye deli dana gibi bağırmaya başladı fakat hala ses sadece damlama sesi bir süre daha orada kalıp kendi etlerini koparmaya başlaması gerek bu kıvama gelince oradan alınıp kendisi için özenle hazırlanmış dönme dolaba girecek

evett flockemm bencde futbolcular bilem duacı olcak vala

Bence birbirilerinin sidiğini içirip sonra da yorumlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…