kaç veledi var bilmiyom ama en son iki eşli olduğunu ve yaptığının doğru olduğunu savunuyordu...lig tv'nin gerzeklerinden,ne konuştuğu da anlaşılmaz,yaptığı espiri de...işin en acıklı yanı,eşim bunu oturur izler...dolayısıyla ben de diş biledikçe biliyom bu adama...
barnı moloztaşhımm peki o zaman
yaa şu taş devri yeni komşularda kulaklarından duamn çıkan adamın adı neydi bir türlü hatırlayamadım
kaç veledi var bilmiyom ama en son iki eşli olduğunu ve yaptığının doğru olduğunu savunuyordu...lig tv'nin gerzeklerinden,ne konuştuğu da anlaşılmaz,yaptığı espiri de...işin en acıklı yanı,eşim bunu oturur izler...dolayısıyla ben de diş biledikçe biliyom bu adama...
barnı moloztaş
birini seç işkence için,diğerleri izleyip ayaklarını denk alır,bu daha acıverici olur...vallam isim olarak tam bilmesem de potansiyel olarak erkek arkadasımın etrafındaki tüm kızlar diyebilirimnefret ediyorum onlardan onları bir odaya kapatıp testrenin tüm nimetlerini denicem
cık o değil hani şatoda oturan dev gibi kulaklarından sinirlenince yeşil duman çıkan oğlu vardı bambamla arkadaştı
birini seç işkence için,diğerleri izleyip ayaklarını denk alır,bu daha acıverici olur...
frankenstein'dan mı bahsediyonuz siz?Senin dediğin taş devrinde değildi, böyle şatoda yaşayan, gri tonlarında bi aileydi...Hatırladım ben adamı, iri yarı birşey...Ama adı da bi gelse aklıma.
frankenstein'dan mı bahsediyonuz siz?
Senin dediğin taş devrinde değildi, böyle şatoda yaşayan, gri tonlarında bi aileydi...Hatırladım ben adamı, iri yarı birşey...Ama adı da bi gelse aklıma.
ben ne etsem acaba ermancığıma....ay mandalina allah ne muradın varsa versin,gözlerimdeki deli parıltısını bilem hissedebiliyom...bunu hayal etmek bile güsel,ay birden ayıldım valla....
yok ben onu bilmiyom....Yok yok değil, bu bildiğin aile babası, çocukları eşi filan da var dimi mandalina? Franki bildiğim psikopattı. Bu çocuk ruhlu, iri yarı ama hemencecik sinirlenen ve ağlayan birşeydi.
ewet sen ne edecen adama karar verfrankenstein'dan mı bahsediyonuz siz?
frankenstein'dan mı bahsediyonuz siz?
Yok yok değil, bu bildiğin aile babası, çocukları eşi filan da var dimi mandalina? Franki bildiğim psikopattı. Bu çocuk ruhlu, iri yarı ama hemencecik sinirlenen ve ağlayan birşeydi.
kale ağlarına gerip elektrik de verebilirim....ewet sen ne edecen adama karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?