Ölümüne Geyik Topiği :-))

hımm peki o zaman

yaa şu taş devri yeni komşularda kulaklarından duamn çıkan adamın adı neydi bir türlü hatırlayamadım

barnı moloztaş

cık o değil hani şatoda oturan dev gibi kulaklarından sinirlenince yeşil duman çıkan oğlu vardı bambamla arkadaştı

vallam isim olarak tam bilmesem de potansiyel olarak erkek arkadasımın etrafındaki tüm kızlar diyebilirim nefret ediyorum onlardan onları bir odaya kapatıp testrenin tüm nimetlerini denicem
birini seç işkence için,diğerleri izleyip ayaklarını denk alır,bu daha acıverici olur...

evet nickini hatırlayamadığım elamanı sessiz camı olayan bir tek su borusunun olduğu kodese koydum otursun orada sessiz bir şekilde ama sessizliği bozan su borusundan sızan damla sesini dinlesin dursun

ben ne etsem acaba ermancığıma....ay mandalina allah ne muradın varsa versin,gözlerimdeki deli parıltısını bilem hissedebiliyom...bunu hayal etmek bile güsel,ay birden ayıldım valla....

acaba diyom,onu kale ağlarına gerip habire toplarla suratına doğru şut mu çeksem?

Senin dediğin taş devrinde değildi, böyle şatoda yaşayan, gri tonlarında bi aileydi...Hatırladım ben adamı, iri yarı birşey...Ama adı da bi gelse aklıma.

taş devri yeni komşulardada vardı heh evet aynı şeyden söz ediyoruz aynştayn mıydı ona benzer bişeydi adı

ben ne etsem acaba ermancığıma....ay mandalina allah ne muradın varsa versin,gözlerimdeki deli parıltısını bilem hissedebiliyom...bunu hayal etmek bile güsel,ay birden ayıldım valla....

burcuya dua etmeli flocke kabus diyerek ilham kaynağımız oldu

evett şimdi o çiroz bacağı alıyorum,diğerleri de dahil odaya hapsettim zati. hepsini de bağladım,yerlerinden de kalkamıyorlar, ona kendi yöntemimle manikür pedikür yapıcam

frankenstein'dan mı bahsediyonuz siz?

tamam işte bu teşekkürler

Yok yok değil, bu bildiğin aile babası, çocukları eşi filan da var dimi mandalina? Franki bildiğim psikopattı. Bu çocuk ruhlu, iri yarı ama hemencecik sinirlenen ve ağlayan birşeydi.

marjinal bu adamı aile babası olarak ama garip büyülü filan olarak taş devrine yeni komşular olarak gelmişti

ve ben suanda napıyom biliyonuzmu elimde ağdao nemrut suratındaki kıllara sakalar yapıstırdım ıceee bı anda cekecemmm

sonra da ona spanın essız ferahlıgını ve rahatlgını getırıcem. sauna ve masajla daha da rahatlatıcam

acaba solaryuma da mı soksam. kapagını bır 30 40 dakıka acmayı unuturum nolcek, o kadardan zarar gelmez herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…