kıs ben en son skoda farı gibi bakıyodum da hatun gene aldırmıyodu....Arsız misafir.. benim uykum gelir hemen ya başalarım esnemeye.. sonra gözlerimi yavaş yavaş kapatırım....
mesala sabah işimiz yok oturalım demek yerine aa sabh 8 de gidicez tik ... naya ...tamam ya kalkarız.... felan...
benim esnemeler artınca zaten pek 01 bulmaz misafirlerimiz... yada babamın gözleri minicil olunca..haydin kalkalım derler
sende performans düşüklüğü sezdim....Dostlar ben kaçıyorum, valla bunca işkenceyi midem kaldırmıyo, dişi dexter'lar sizi ... Bu muhabbet sona yaklaşınca gelirim yeniden.
evet utude bitti onu kum torbadı yapıp tekmeliyecem sureklı gel sende tekmeleeeeçarşaf gibi gerdin kıs...ilk işkencen değilmiş gibi sanki...ne kadar kabiliyetlisin sen bööle?
valla ben tekme atıyorummm rahatlıyorummmm suratından kanlar aktıkca basıyorum asiti ohhhh rahatlıyorummmson beş dakka arkadaşlar,sonna benim kaçmam gerek...yaratıcılığınızı kullanın gari...
getir onu da atalım ermanın yanına...accuk da asiti dök bakalım nolcek....valla ben tekme atıyorummm rahatlıyorummmm suratından kanlar aktıkca basıyorum asiti ohhhh rahatlıyorummm
ewettt al bunuda bk cukuruna atı gitsin bktan herifffffff oh beeee rahatladımmmmm herçeşit bkn olduğu yerde kalsınngetir onu da atalım ermanın yanına...accuk da asiti dök bakalım nolcek....
tuğçe,bu yazılanları senin dana okusa var ya....evlenmeyi habire ertelerkızlarr benim kıza mis gibi protez diş yapim dedim parıldasın şöle parıl parıl. hespsini çekiyom ilkten emme yerinde zıplayıp duruo kerpeten biraz körelmiş zor da çekiliyor,kan ter içinde kaldım valla çekicem hepiciğini diye. aslında baktım da dişssiz daha mı güzel oldu ne böle
tuğçe,bu yazılanları senin dana okusa var ya....evlenmeyi habire erteler
korksun accık sendenşoka ugrar vallahim,ben bunu hiç böyle bilmiyordum die
korksun accık senden
hadin görüşürüzzzz bende gidiyommm zatiiibaşta mandilananın bu dahiyane fikri olmak üzere hepinize teşekkür ederim arkadaşlar....uykumu açtınız içimin yağlarını erittiniz resmen.marjinal sen de yufkacına eziyet edebilrdim garikaçmam gerek artıkın...yetişebilirsem sonna gelcem tekrar...
hadin görüşürüzzzz bende gidiyommm zatiii
valla son bir saat sadece bön bön bakışıyoduk hepimizin pili bitmişti ben de anlamaya çalışıyodum,niye oturmakta ısrar ediyolar daha diye...
başta mandilananın bu dahiyane fikri olmak üzere hepinize teşekkür ederim arkadaşlar....uykumu açtınız içimin yağlarını erittiniz resmen.marjinal sen de yufkacına eziyet edebilrdim garikaçmam gerek artıkın...yetişebilirsem sonna gelcem tekrar...
başta mandilananın bu dahiyane fikri olmak üzere hepinize teşekkür ederim arkadaşlar....uykumu açtınız içimin yağlarını erittiniz resmen.marjinal sen de yufkacına eziyet edebilrdim garikaçmam gerek artıkın...yetişebilirsem sonna gelcem tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?