tırsıtma kıs beni...zaten adliyeyle aram süper diil.....yalnız flockem eğer erman a bişiy olursa bu aralar seni suçlu bulabilirler burdaki yazılarından dolayıııı
çin işkencelerinden bi tene örnek veriim sana...koltuk altını traş et,sonna da haşlanmış yumurta koy...eyicene kapat kolunu ama...benim adamın kafa dersini yüzüp tuzlu suya bandırdım şimdide işkence sayfalarından okuduğum kadarıyla kafasına deve derisi sarıyorum
çin işkencelerinden bi tene örnek veriim sana...koltuk altını traş et,sonna da haşlanmış yumurta koy...eyicene kapat kolunu ama...
ay yıllar evvel gastede okumuştum da dehşete düşmüştüm...doğuda bi yerde adamın rektumuna hortumu tıkıp su vermişler...adamın ölüm sebebi bağırsak patlamasından olmuş gari....bu nası bi vahşettir ya?
bi dene istersen......noluyor ki öyle:44:
noluyor ki öyle:44:
kıllar çıkamıyor geri dönüyor içeri doğru uzadıkça uzuyor
koltuk altı hassas bi cilt yapısına sahip tuğçem,orayı bi de kuru traş edersen tahriş kaçınılmazdır...zaten cayır cayır yanan bi yere bi de yeni haşlanmış yumurta koyduğunu düşün,biz soyarken elimizde tutamıyos sen onu orda düşünebiliyon mu?amaç bu işkencede....
ah hırsız olsa da da gelse...bi pişman edebilsem onu....Gızlar feci derecede korktum, ben bile korktum, misafir ne etsinSizle 3. boyutta buluşma fikirlerimi uzak bi geleceğe erteliyorum, yaşamayı seviyorum Dün gece korkunç bi rüya gördüm, hırsız evin kapısını zorluyordu ve böyle matkap filan kullanıp açıyordu da ...Demek bu topic'e çıkcakmış rüyam
hayır misafir gelecekk sanaaGızlar feci derecede korktum, ben bile korktum, misafir ne etsinSizle 3. boyutta buluşma fikirlerimi uzak bi geleceğe erteliyorum, yaşamayı seviyorum Dün gece korkunç bi rüya gördüm, hırsız evin kapısını zorluyordu ve böyle matkap filan kullanıp açıyordu da ...Demek bu topic'e çıkcakmış rüyam
arsız türünden ama...evde yokuz diye bağırsan bile o kapının öbür tarafından:'olsun sen gelene kadar beklerim ben...'diyecek cinsten...hayır misafir gelecekk sanaa
aynı benim misafir gibiiii bk var sanki benim evdeeearsız türünden ama...evde yokuz diye bağırsan bile o kapının öbür tarafından:'olsun sen gelene kadar beklerim ben...'diyecek cinsten...
kıs o hala sallanıyo muydu?evett kirikorrr salıncak sefası bitttiii şimdi sırada kerpetenle göz bebeği oyma operasyonu varrrr
ben de ööleyim burcum,gelen yapışıp kalıyo bi de koltuğa...rekor 2.30du,ilk tanışmaya gelen çift bu rekoru kırdu saat gece 3.45e kadar oturdular...daha ilk ziyarette hemide...aynı benim misafir gibiiii bk var sanki benim evdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?