Ölümüne Geyik Topiği :-))

enemm flockemm, bizi kk hapishanesine koymasınlar sonram:18::18: kızlar ordan baska yere çıkamıyormusuz düşünün,tespih smileyleri ve sigara smileyleri de isterim banane

benim adamın kafa dersini yüzüp tuzlu suya bandırdım şimdide işkence sayfalarından okuduğum kadarıyla kafasına deve derisi sarıyorum

benim adamın kafa dersini yüzüp tuzlu suya bandırdım şimdide işkence sayfalarından okuduğum kadarıyla kafasına deve derisi sarıyorum
çin işkencelerinden bi tene örnek veriim sana...koltuk altını traş et,sonna da haşlanmış yumurta koy...eyicene kapat kolunu ama...

bizim yazdıklarımız daha vahşet ama şuan onlar bile masum geliyor anam bugün katil olmasam iyidir

Gızlar feci derecede korktum, ben bile korktum, misafir ne etsin Sizle 3. boyutta buluşma fikirlerimi uzak bi geleceğe erteliyorum, yaşamayı seviyorum Dün gece korkunç bi rüya gördüm, hırsız evin kapısını zorluyordu ve böyle matkap filan kullanıp açıyordu da ...Demek bu topic'e çıkcakmış rüyam

koltuk altı hassas bi cilt yapısına sahip tuğçem,orayı bi de kuru traş edersen tahriş kaçınılmazdır...zaten cayır cayır yanan bi yere bi de yeni haşlanmış yumurta koyduğunu düşün,biz soyarken elimizde tutamıyos sen onu orda düşünebiliyon mu?amaç bu işkencede....

ah hırsız olsa da da gelse...bi pişman edebilsem onu....

Son düzenleme:
hayır misafir gelecekk sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…