Ölümüne Geyik Topiği :-))

Arsız misafir kim ola ki, ben tahmin ediyom az çok Yatılı misafirliğe akşamın 7sinde haber verip gelmeye kalkan bi akrabamız var bizim, yakın akraba Yeni bir girişime maruz kalcaz sanırsam.Ama çok korkunçtu rüya kızlar ya, bi de eve ısınamadım bi taraftan diye konu açıp gecesinde de hırsızlı rüya...Bi de uyandım baktım, eşim de böyle bakıyo Onu da diğer tarafta aynı anda kurşuna diziyolarmış Yorgan yataktan düştü de dötümüz mü açıldı acaba, ne bu aynı anda kabus görme şeysi :26:

Son düzenleme:
ben de ööleyim burcum,gelen yapışıp kalıyo bi de koltuğa...rekor 2.30du,ilk tanışmaya gelen çift bu rekoru kırdu saat gece 3.45e kadar oturdular...daha ilk ziyarette hemide...
annemmm desydın kı
eve gidince napacaksınız
onlarda yatıcaz diycekler
sende bizdee diyeceksin sırıtacaksınnnn

ben de ööleyim burcum,gelen yapışıp kalıyo bi de koltuğa...rekor 2.30du,ilk tanışmaya gelen çift bu rekoru kırdu saat gece 3.45e kadar oturdular...daha ilk ziyarette hemide...

O kadar hoşsohbet olmayaccaaaan o zaman Gelen gidemiyosa azcık surat as, zeka kıvrımlarını gizle elalemden, datlu datlu konuşursun, sonra da sabahlara kadar oturursun.:76:

Hımm anladım flockem sagol. düşünemedim ama cok fecii:26:

O kadar hoşsohbet olmayaccaaaan o zaman Gelen gidemiyosa azcık surat as, zeka kıvrımlarını gizle elalemden, datlu datlu konuşursun, sonra da sabahlara kadar oturursun.:76:
valla son bir saat sadece bön bön bakışıyoduk hepimizin pili bitmişti ben de anlamaya çalışıyodum,niye oturmakta ısrar ediyolar daha diye...

gözleri yolduk tırnak makasıylannnnn şincik en son ısıya gelmiş utuylen utulecemmmm kırışıkları düzelirrrr

Dostlar ben kaçıyorum, valla bunca işkenceyi midem kaldırmıyo, dişi dexter'lar sizi ... Bu muhabbet sona yaklaşınca gelirim yeniden.

onu arif olan anlar,arif insan da o saate kadar oturmaz...arif olmayan insan ne edilir peki?bir daha görüşülmez....

Arsız misafir.. benim uykum gelir hemen ya başalarım esnemeye.. sonra gözlerimi yavaş yavaş kapatırım....

mesala sabah işimiz yok oturalım demek yerine aa sabh 8 de gidicez tik ... naya ...tamam ya kalkarız.... felan...

benim esnemeler artınca zaten pek 01 bulmaz misafirlerimiz... yada babamın gözleri minicil olunca..haydin kalkalım derler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…