annemmm desydın kıben de ööleyim burcum,gelen yapışıp kalıyo bi de koltuğa...rekor 2.30du,ilk tanışmaya gelen çift bu rekoru kırdu saat gece 3.45e kadar oturdular...daha ilk ziyarette hemide...
ben de ööleyim burcum,gelen yapışıp kalıyo bi de koltuğa...rekor 2.30du,ilk tanışmaya gelen çift bu rekoru kırdu saat gece 3.45e kadar oturdular...daha ilk ziyarette hemide...
koltuk altı hassas bi cilt yapısına sahip tuğçem,orayı bi de kuru traş edersen tahriş kaçınılmazdır...zaten cayır cayır yanan bi yere bi de yeni haşlanmış yumurta koyduğunu düşün,biz soyarken elimizde tutamıyos sen onu orda düşünebiliyon mu?amaç bu işkencede....
valla son bir saat sadece bön bön bakışıyoduk hepimizin pili bitmişti ben de anlamaya çalışıyodum,niye oturmakta ısrar ediyolar daha diye...O kadar hoşsohbet olmayaccaaaan o zamanGelen gidemiyosa azcık surat as, zeka kıvrımlarını gizle elalemden, datlu datlu konuşursun, sonra da sabahlara kadar oturursun.:76:
onu arif olan anlar,arif insan da o saate kadar oturmaz...arif olmayan insan ne edilir peki?bir daha görüşülmez....annemmm desydın kı
eve gidince napacaksınız
onlarda yatıcaz diycekler
sende bizdee diyeceksin sırıtacaksınnnn
hıımm ozman karpuz kesmemi bekliyosanız karpuz falan yok yaneeee deeonu arif olan anlar,arif insan da o saate kadar oturmaz...arif olmayan insan ne edilir peki?bir daha görüşülmez....
gözleri yolduk tırnak makasıylannnnn şincik en son ısıya gelmiş utuylen utulecemmmm kırışıkları düzelirrrr
sen o kadar bakım uyguladın,diş estetiğini es geçtin tuğçem???Hımm anladım flockem sagol. düşünemedim ama cok fecii:26:
flockem asıl senin işkence ne tez biti oleeesen o kadar bakım uyguladın,diş estetiğini es geçtin tuğçem???
ya da tam tersi,salon sehpasına karpuzu rönk diye koyacaksın ve gecenin final sürprizi karpuz!diyeceksin....hıımm ozman karpuz kesmemi bekliyosanız karpuz falan yok yaneeee dee
sen o kadar bakım uyguladın,diş estetiğini es geçtin tuğçem???
ben beton karma kamyonu ayarladım şincik...içini wc atıklarınla doldurup ermanla şansalı attım içine döndürüp duruyom gari...bi de şehir turu atırıyom onnara....flockem asıl senin işkence ne tez biti oleee
onu arif olan anlar,arif insan da o saate kadar oturmaz...arif olmayan insan ne edilir peki?bir daha görüşülmez....
çarşaf gibi gerdin kıs...ilk işkencen değilmiş gibi sanki...ne kadar kabiliyetlisin sen bööle?evet utu yapmayı heçç bukadar sevmemiştimmmmm tefal ne varse sende var sen herşeyi düşünürsünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?