he ordaydı gelemedi daha msj attım da çıktı
Sığınak ne ola? Maden mühendisi değil dee mi, sığınak bi yerin kod adı
etrafındaki örnekleri görerek,sana bir takım şeyler empoze edilerek,ya da böyle olmalı diyerek çocuk yapılmaz marjinal...içinin ta derinliklerinden bu özlemi bu isteği duymalısın.kanımca sen hazır değilsin,hazır olsaydın gazını nazını tuzunu ağlamasını hastalanmasını okulunu bokunu püsürünü hepsini bi kalemle siler,gözlerini karartır ve her ne olursa olsun ben bu bebeği istiyorum!derdin...eşinin ve senin vereceği ortak bir karara ben maydonoz olmiim ama,bence bekle daha...Çocuk istiyo muyum ondan da emin değilim..Ama okudum ettim, kimse kendini hazır filan hissetmiyomuş çocuk için, bi ara edivercekmişsin :26: Yani ben çok insancanlısı, çocuk severi flan değilim ama mantıken çocuğum olmalı gibi geliyo gayrı...Yoksa herkes kendi evinin düzeninde olcak, ben amaçsız ve yalnız kalmış hissetcem kendimi sanki...İşte bu sebeplerden istemek istiyorum çocuk.
Çok kafa karıştırıcıyım dee mi
etrafındaki örnekleri görerek,sana bir takım şeyler empoze edilerek,ya da böyle olmalı diyerek çocuk yapılmaz marjinal...içinin ta derinliklerinden bu özlemi bu isteği duymalısın.kanımca sen hazır değilsin,hazır olsaydın gazını nazını tuzunu ağlamasını hastalanmasını okulunu bokunu püsürünü hepsini bi kalemle siler,gözlerini karartır ve her ne olursa olsun ben bu bebeği istiyorum!derdin...eşinin ve senin vereceği ortak bir karara ben maydonoz olmiim ama,bence bekle daha...
valla kızmakta haklısın...süresini ayarlayabilmeli bence de...ya da ayda bi gün toplanıp o gün tümüyle free gün filan olabilmeli,başka zamanlar da inmemeli...bu da bi çözüm.he ordaydı gelemedi daha msj attım da çıktı
Yav o zaman hiçbi zaman göze alamıcam ben..Keyifçiyim ve de özgürlükçüyüm :26:
pişman olmayacağına emin olursan ve eşin de seni bu kararında desteklerse,yapma o vakit....zorunluluktan olcaksa hiç olmasın daha iyi gari...ama ii düşün...ablam da senin gibiydi,şimdi dünyanın parasını verdi ne amerikası kaldı ne yeni zelandası...çocuk istiyo ama olmuyo....Yav o zaman hiçbi zaman göze alamıcam ben..Keyifçiyim ve de özgürlükçüyüm :26:
beben olsunda dadına var bi marjinalimmmmmm
valla kızmakta haklısın...süresini ayarlayabilmeli bence de...ya da ayda bi gün toplanıp o gün tümüyle free gün filan olabilmeli,başka zamanlar da inmemeli...bu da bi çözüm.
pişman olmayacağına emin olursan ve eşin de seni bu kararında desteklerse,yapma o vakit....zorunluluktan olcaksa hiç olmasın daha iyi gari...ama ii düşün...ablam da senin gibiydi,şimdi dünyanın parasını verdi ne amerikası kaldı ne yeni zelandası...çocuk istiyo ama olmuyo....
doğduğu anı kimse tarif edemez sana...bunu kendin yaşamalısın.minicik sevimli mis gibi kokan,gözlerini açıp açıp kapatan,dilinle dudaklarını sürekli yalayan savunmasız ve masum bir melek veriyorlar sana...her yüzüne baktığında 'iyiki varsın...'diyeceksin...daha önceden olmadığı için hayıflanacaksın,onsuz zaman nasıl geçmiş şaşıracaksın...İşte bana tadlarını anlatın az buçuk...Yani onlarla hayat nasıl eğlenceli hale geliyoru, nasıl kendinizi bırakmamanız gerektiği için güçlü oluveriyorsunuzu anlatın.... Sizle geyik güzel, gözlem gücünüz de yerindedir herhalde diyip sizden dinlemek istedim biraz... Yani hayat onlarla nasıl güzelleşiyor ki ?
İşte bana tadlarını anlatın az buçuk...Yani onlarla hayat nasıl eğlenceli hale geliyoru, nasıl kendinizi bırakmamanız gerektiği için güçlü oluveriyorsunuzu anlatın.... Sizle geyik güzel, gözlem gücünüz de yerindedir herhalde diyip sizden dinlemek istedim biraz... Yani hayat onlarla nasıl güzelleşiyor ki ?
doğduğu anı kimse tarif edemez sana...bunu kendin yaşamalısın.minicik sevimli mis gibi kokan,gözlerini açıp açıp kapatan,dilinle dudaklarını sürekli yalayan savunmasız ve masum bir melek veriyorlar sana...her yüzüne baktığında 'iyiki varsın...'diyeceksin...daha önceden olmadığı için hayıflanacaksın,onsuz zaman nasıl geçmiş şaşıracaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?