Ölümüne Geyik Topiği :-))

bizim binanın altında boş bi daire gibi yer var ora sığınak orda okey oynuyolar

etrafındaki örnekleri görerek,sana bir takım şeyler empoze edilerek,ya da böyle olmalı diyerek çocuk yapılmaz marjinal...içinin ta derinliklerinden bu özlemi bu isteği duymalısın.kanımca sen hazır değilsin,hazır olsaydın gazını nazını tuzunu ağlamasını hastalanmasını okulunu bokunu püsürünü hepsini bi kalemle siler,gözlerini karartır ve her ne olursa olsun ben bu bebeği istiyorum!derdin...eşinin ve senin vereceği ortak bir karara ben maydonoz olmiim ama,bence bekle daha...

Yav o zaman hiçbi zaman göze alamıcam ben..Keyifçiyim ve de özgürlükçüyüm :26:

he ordaydı gelemedi daha msj attım da çıktı
valla kızmakta haklısın...süresini ayarlayabilmeli bence de...ya da ayda bi gün toplanıp o gün tümüyle free gün filan olabilmeli,başka zamanlar da inmemeli...bu da bi çözüm.

Yav o zaman hiçbi zaman göze alamıcam ben..Keyifçiyim ve de özgürlükçüyüm :26:
pişman olmayacağına emin olursan ve eşin de seni bu kararında desteklerse,yapma o vakit....zorunluluktan olcaksa hiç olmasın daha iyi gari...ama ii düşün...ablam da senin gibiydi,şimdi dünyanın parasını verdi ne amerikası kaldı ne yeni zelandası...çocuk istiyo ama olmuyo....

beben olsunda dadına var bi marjinalimmmmmm

İşte bana tadlarını anlatın az buçuk...Yani onlarla hayat nasıl eğlenceli hale geliyoru, nasıl kendinizi bırakmamanız gerektiği için güçlü oluveriyorsunuzu anlatın.... Sizle geyik güzel, gözlem gücünüz de yerindedir herhalde diyip sizden dinlemek istedim biraz... Yani hayat onlarla nasıl güzelleşiyor ki ?

valla kızmakta haklısın...süresini ayarlayabilmeli bence de...ya da ayda bi gün toplanıp o gün tümüyle free gün filan olabilmeli,başka zamanlar da inmemeli...bu da bi çözüm.

belli olmuyo ki gitmeleri bide ortamını pek sevmiyorum

Yok dostum pişman olurum tabii, diyorum ya, herkes kendi ailesine dönüyor belli bir yaştan sonra..Evlenince bile o yola girdik biraz, hepimiz arkadaşlarımızdan çok evimizdekiyleyiz artık...Bi süre sonra bu herif beni bayar Aslında o değil, hayat baymaya başladı, sanki kendim için herşeyi yaptım, bi çocugum olursa baştan bi hayat, baştan bi çocukluk yaşarmışım gibi geliyor...Sanki insana Allah böyle bi meziyet vermişse( tabii vermişse, belki de ben istesem de olmayacak) bir bildiği vardır diyorum..Demek ki evlat insanoğlu için gerekli birşey, psikolojisi için, dinyadan kopmaması için ...

doğduğu anı kimse tarif edemez sana...bunu kendin yaşamalısın.minicik sevimli mis gibi kokan,gözlerini açıp açıp kapatan,dilinle dudaklarını sürekli yalayan savunmasız ve masum bir melek veriyorlar sana...her yüzüne baktığında 'iyiki varsın...'diyeceksin...daha önceden olmadığı için hayıflanacaksın,onsuz zaman nasıl geçmiş şaşıracaksın...

içgüdüsel olarak bir koruma kalkanı oluşturacaksın,en ufak bi mikrobu boğasın gelecek...zorluklarının arasında en çok uykusuzluk olacak,bazen de bunalacaksın gazından nazından ama bi şapşal bakışı sana tüm sabrını geri verecek...

canısı bak şimdi bende gezmeyi eğlenmeyi çok severdim heleki bu eşimle oldumu bi başka olurdu sonrasında olmaz diyereketen işe giriştik adetim 10 gün geçmişti ve ben hamileydim o an analık duygusu içine işliyo öğrenir öğrenmez doktora gittik kalp atışlarını ve keseyi görünce ağladım sıkı sıkıya bağlanmıştım artık evliliğime karşı çıktıkları için aileme bu erken gebeliği anlatamdım 3 ay boyunca sonradan sana ait bişey senin parçan olunca destek alıyorsun bi baba bi ana bi dost bi eş sıcaklığından ap ayrı duygu

evet aynen katılıyorum ve ekliyorum nefesini teninde duyucan kucağından hiç indirmek istemicen başkası almasın hep senin olsun diye beklicen işte özgürlük denen şey bence bu

özgürlüğün elbette elinden gidecek,kimi zaman da buna canın sıkılacak belki hafiften bunalıma bile girebilirsin ama o il kahkahasını attığında belki 1500adet resim çekeceksin deli gibi telefona asılıp sağ sola haber vereceksin...bak sweedy'ye çocuk bi diş patlattı anında bunu burdan paylaştı...

ilk zamanlar karnım büyüdümü diye aynanın karşısından ayrılmıcan 6 7 aya geldiğinde hareket ettiğini hissettikce değişik bir heycan sarıcak ona minicik kıyafetler almaya başlıcan ay onun tadı bi başka doğmamış bebeğini minicik şeylerin içinde hayal edicen 9 ay sonra doğunca iyi ki yapmışım ben nie bu kadar bekledim ki diyeceksin ayh bebek yapasım geldi

burdayım canım hoşgelmişsen sendee ne o misafirler yatıyamı kaldı yaaa:86::86::86::86:

evet özgürlüğün belli bir zaman gidecek sinir sitres yapacan ama bu bebiş için olunca bi yerde kendini frenlicen bu o pisi için olduğundan hiç huzursuz olmıcan bebekle ilkleri yaşamak çok güzel ilk ınne demesi babasına gülücük atması seni okadar mutlu edecekki şükrüne şükür eklicen
bak dün ne oldu anlatıyım sana yemek yiyoz bizim oğlan öle dilli bişi değil başladı bağırmaya mama mama demeye verdikçe yiyo tabi daha bi iştahla mama demeye başladı yemei bıraktım ama nasıl açtım bi görsen oğlumu yediriyorum o yedikçe benim karnım doyuyo o mutlu oldukça ben ağlıyorum Rabbim sen ne büyüksün benim bebeğimde acıkmayı yemek yemeyi biliyor çene vermeyi öğrendi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…