hosbuldum...hic.. siz nörüyonuz?parola nörüyon hoş geldin
hosbuldum...hic.. siz nörüyonuz?
:44: aa herkes gitti.. minnos sen biyere kacma sakin... sen yenimi evlisin?
şincik kızlar unutkanlığım hat safhada benim ne yapmalıyım bu durumda deyin baah bana bide bi sintirimki sormayın ev temizliği yok yemek yok
bugün bi fal baktırdım,inanmam da pek ama hay nalet olsun dedim keşkem baktırmasaydım....
çözdün bu işi gari....flocke:82:
neyse kurtardik
marjinalim aklına gelen herşeyi sor okiş
balık ve kırmızı et yee canım hakkaten faydası oluyoo benim kocişte çok unutkandı yengeme teyze diyoduu eskiden et yemezdi pek benimki ben buna yedirince hafızası güçlenmeye başladı
ya bu arkadaş çitten ne derse çıkıyo aslında ama ben biraz daha realistik bi tip olduğum için heç baktırmadıydım...bugün ısrar etti,bilimle ilimle bağdaştıramadığım için içimden hade leynnn diyom ama inceden tırsıtıyo da hani...taktım şimdi kafaya gari,hani daha önce diğerlerine baktıkları da hep çıktı ya,acep olur mu diyom kendi kendime...aksi gibi bu akşam benim herüf de yok hani...işi var gari...ne çıktı sölenenler çıkmış gibi konuştun
çocuğunla elbette eğleniyosun...ama ne yalan söyliim yeri geliyo bişeyle oyalandığına da menun oluyosun...akraba olayına katılmıyom,ben tüm sülalemi sildim bi ters hareketleri uğruna...benim dünyam tümüyle çocuklar ve eş üzerine kurulu...bi de yazın kayınvalideyi görüyolar o kadar...eşi dostu saymıyom,onlar akrabalardan daha can oldular bana...SağolHamilelik hissinden ve doğumdan da korkuyorum o ayrı mevzu..Ya mesela onunla birlikte eğlenebiliyor musunuz genelde, yoksa çocuk oyalansın diye onu beklemek zulüm mü geliyo acaba insana? Artık bundan sonra sürekli bi çocuga hizmet edecekmişim bi ömür gibi geliyo...Bi de benim kontrolümün dışında gelişebilir olaylar, görüşmeyi sevmediğim akrabalarım çocuklarımın yakın akrabaları olacagı için daha sık görüşmem gerekebilir, arkadaşlarından etkilenebilir, serseri olabilir..Ergenlik ayrı bi sıkıntı, evlenecek ayrı bi sıkıntı....Sevecegim zamanlar ne zamanlar acaba? Bugun bi çocuk eğlencesine gittim, tatlı da geldiler aslında, bambaşka bi dünyaları var çocukların...Bi de çocuk olarak kalmıcaklar, yetişkin olup bana arkadaşlık etcekler..artıları da eksileri de kafamda uçuşuyo işte..
ya bu arkadaş çitten ne derse çıkıyo aslında ama ben biraz daha realistik bi tip olduğum için heç baktırmadıydım...bugün ısrar etti,bilimle ilimle bağdaştıramadığım için içimden hade leynnn diyom ama inceden tırsıtıyo da hani...taktım şimdi kafaya gari,hani daha önce diğerlerine baktıkları da hep çıktı ya,acep olur mu diyom kendi kendime...aksi gibi bu akşam benim herüf de yok hani...işi var gari...
evet var olduğunu iddia ediyo...ve en pis yanı,benim içimden geçenleri de biliyo....:18:3 harflilerle filan alakası mı var bu şahsın? Ben de korkarım, baktırmam hiç.
SağolHamilelik hissinden ve doğumdan da korkuyorum o ayrı mevzu..Ya mesela onunla birlikte eğlenebiliyor musunuz genelde, yoksa çocuk oyalansın diye onu beklemek zulüm mü geliyo acaba insana? Artık bundan sonra sürekli bi çocuga hizmet edecekmişim bi ömür gibi geliyo...Bi de benim kontrolümün dışında gelişebilir olaylar, görüşmeyi sevmediğim akrabalarım çocuklarımın yakın akrabaları olacagı için daha sık görüşmem gerekebilir, arkadaşlarından etkilenebilir, serseri olabilir..Ergenlik ayrı bi sıkıntı, evlenecek ayrı bi sıkıntı....Sevecegim zamanlar ne zamanlar acaba? Bugun bi çocuk eğlencesine gittim, tatlı da geldiler aslında, bambaşka bi dünyaları var çocukların...Bi de çocuk olarak kalmıcaklar, yetişkin olup bana arkadaşlık etcekler..artıları da eksileri de kafamda uçuşuyo işte..
çocuğunla elbette eğleniyosun...ama ne yalan söyliim yeri geliyo bişeyle oyalandığına da menun oluyosun...akraba olayına katılmıyom,ben tüm sülalemi sildim bi ters hareketleri uğruna...benim dünyam tümüyle çocuklar ve eş üzerine kurulu...bi de yazın kayınvalideyi görüyolar o kadar...eşi dostu saymıyom,onlar akrabalardan daha can oldular bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?