Ölümüne Geyik Topiği :-))

bugün bi fal baktırdım,inanmam da pek ama hay nalet olsun dedim keşkem baktırmasaydım....

şincik kızlar unutkanlığım hat safhada benim ne yapmalıyım bu durumda deyin baah bana bide bi sintirimki sormayın ev temizliği yok yemek yok

balık ve kırmızı et yee canım hakkaten faydası oluyoo benim kocişte çok unutkandı yengeme teyze diyoduu eskiden et yemezdi pek benimki ben buna yedirince hafızası güçlenmeye başladı

marjinalim aklına gelen herşeyi sor okiş

Sağol Hamilelik hissinden ve doğumdan da korkuyorum o ayrı mevzu..Ya mesela onunla birlikte eğlenebiliyor musunuz genelde, yoksa çocuk oyalansın diye onu beklemek zulüm mü geliyo acaba insana? Artık bundan sonra sürekli bi çocuga hizmet edecekmişim bi ömür gibi geliyo...Bi de benim kontrolümün dışında gelişebilir olaylar, görüşmeyi sevmediğim akrabalarım çocuklarımın yakın akrabaları olacagı için daha sık görüşmem gerekebilir, arkadaşlarından etkilenebilir, serseri olabilir..Ergenlik ayrı bi sıkıntı, evlenecek ayrı bi sıkıntı....Sevecegim zamanlar ne zamanlar acaba? Bugun bi çocuk eğlencesine gittim, tatlı da geldiler aslında, bambaşka bi dünyaları var çocukların...Bi de çocuk olarak kalmıcaklar, yetişkin olup bana arkadaşlık etcekler..artıları da eksileri de kafamda uçuşuyo işte..

balık ve kırmızı et yee canım hakkaten faydası oluyoo benim kocişte çok unutkandı yengeme teyze diyoduu eskiden et yemezdi pek benimki ben buna yedirince hafızası güçlenmeye başladı

hımmm kırmızı et sevmem balık denesem ii olur ya şimdi çok ii bildiğim şarkı çıkıyo tvde eşlik ediyim diyom bi türlü söyleyemiyom o kdar kötü demi benim halim

ne çıktı sölenenler çıkmış gibi konuştun
ya bu arkadaş çitten ne derse çıkıyo aslında ama ben biraz daha realistik bi tip olduğum için heç baktırmadıydım...bugün ısrar etti,bilimle ilimle bağdaştıramadığım için içimden hade leynnn diyom ama inceden tırsıtıyo da hani...taktım şimdi kafaya gari,hani daha önce diğerlerine baktıkları da hep çıktı ya,acep olur mu diyom kendi kendime...aksi gibi bu akşam benim herüf de yok hani...işi var gari...

çocuğunla elbette eğleniyosun...ama ne yalan söyliim yeri geliyo bişeyle oyalandığına da menun oluyosun...akraba olayına katılmıyom,ben tüm sülalemi sildim bi ters hareketleri uğruna...benim dünyam tümüyle çocuklar ve eş üzerine kurulu...bi de yazın kayınvalideyi görüyolar o kadar...eşi dostu saymıyom,onlar akrabalardan daha can oldular bana...

3 harflilerle filan alakası mı var bu şahsın? Ben de korkarım, baktırmam hiç.

hamilelik hissi gebeden gebeye değişiyor doğum korkun varsa sezeryan olursun
şuan çok eğleniyoruz her an uyanık kalsa her an oyun oynarız oderce
sürekli çocuğa hizmet olarak düşünüme örneğin eşine hizmet için mi evlendin mesela yemek yapmak en basiti cinsellik
başkalarıyla görüşme meselesine gelince insanlarla belki mecburiyetten doğumdan sonra görüşürüsün göz aydınlığı için bebek büyüyene kadar okadar ailenle bile içli dışlı olamıyorsun onlardan yardım gelmediği müddetçe
ergenliğe gelince herşey ailede bitiyor emin olmalısın buna sen eğitimini doğru verirsen o sana elektirik yol su olarak tekrar dönüyor evet zaman kötüye gidiyor ama her zaman sıkmadan onu korumasını biliyorsun bunu ailemden bildiğim için söylüyorum bende oğluma bunu uygulayacağım
arana sevgi yönünden mesafe koymadığın müddetçe her daim seversin evladını babanem hala babama çocukmuş gibi davranıyor
ama bebeklik zamanlarını doya doya yaşamak lazım yaşlanana kadar geri küçülmeyecekler

Hah işte bu olcak gibi ilerde...Herkes kendi çekirdek ailesi dışında yeri geliyo kardeşini filan bırakıyo bi kenara. Yani bigün belki birileri de beni silecek, ya da ben silcem birilerini ve tek gerçek çocuklarım olacak. O yüzden çocuk yapmalıyım evet evet:26: Yani yeğen bile olsa annesini aradığı gibi aramıcak seni, herşeyini annesiyle paylacaş, yeri gelcek annesiyle bir olup ben( koca teyze)im dedikodumu yapcaklar Ben de öööyle yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…