Ölümüne Geyik Topiği :-))

senin yüzünden diziyi izleyemiyorum hevuuk, her yazinda konsantrem bozuluyor gülmekten..motordan bende cok korkarim cok tehlikeli, Allah korusun..

Parola şuanda o avatardaki piliçler şişte dönüyomuş yağları akıyomuş pişmiş gibi geliyo gözüme.. kocam geldi motor sesinden anladım ayu brııın brııııııın diye haberli geliyo..

Nie kısss oygeldi hemen bakkala yolladım ben kaçar bizim hanımın dizisi yoksa dönerim inşallah .. bide bizim uydu yok pc den tivibudan film izliyoz tek laptop var benim oda onunki tükkanda benim pc me sarıyo öpüyorum sizi

himm sen cok acikmissin güvercinler gözüne tavuk görünüyo esin geldiyse sonra görüsürüz, kos yemegini ye hemen, sanada bit ticker tablosu yapalim, sende son tarafa almak istedigin kiloyu yazarsin

tmm cnm git senn uğra ammaaaa yaaaa....bende gıtcem saten bırasdan yatışa geçiyorusss malumm...

himm sen cok acikmissin güvercinler gözüne tavuk görünüyo esin geldiyse sonra görüsürüz, kos yemegini ye hemen, sanada bit ticker tablosu yapalim, sende son tarafa almak istedigin kiloyu yazarsin

Ben bitürlü beceremedim evlilik için alcaktım yaptım ettim ama olmadı.. Ben bebek yapcam inşallah alırım dimi bebem olunca zayıfta olsam farketmez bebem olsun teşekkür ederim bu arada beni bukadar düşünme be kendimi tuhaf hissediyom

kıslar biz yatıyoruzzz...sonra yine konusuruzz.süper bi yer burası ya çok sevdımm mucklaaaaaaaaaarrrrrrrrrr byyyy

bir ara beraber yapariz tabloyu, banada basta karisik geldi amasonra oldu..ben tek tek sana anlatirim hatta burda bir sayfada aciklamasi vardi onuda bulup yazayim sana..insallah hayirlisiyla saglikli bir bebeginde olur en yakin zamanda canim...

ayy bu ferihanin yalanlari beni yedi bitirdi...bu ne ya
ay benide baydi yani

korkma canmm Allah in izniyle bisey olmaz..

ayy bu ferihanin yalanlari beni yedi bitirdi...bu ne ya

Yalançı feriha ya izleme bak kötü örnek olur....Bi şehirde aklı dengesi bozuk bi kıza 3 kişi tecavüz etmiş eve gelmiş ben nişanlıydım apıcam şimdi diye aglıyomuş kendini bihter sanmış. Ciddi gerçek bu

tmm cnm git senn uğra ammaaaa yaaaa....bende gıtcem saten bırasdan yatışa geçiyorusss malumm...

Kız benim tekniği uygulasana uyut kaç Şimdi uyumaya gitti artık alıştı garibim bu aralar menepoza girmiş üsküdar sahile gitmiş motorla denizi dinlemiş gelmiş efkarlı..

ne diyeyim bilmiyorumki...ben zaten öyle haberleri dinlememeye calisiyorum insanin psikolojisini bozuyorlar..bence sende izleme, zaten hassassin

bir ara beraber yapariz tabloyu, banada basta karisik geldi amasonra oldu..ben tek tek sana anlatirim hatta burda bir sayfada aciklamasi vardi onuda bulup yazayim sana..insallah hayirlisiyla saglikli bir bebeginde olur en yakin zamanda canim...

Tamam canım yaparız ama 52 oldum ben azmı yineki.. bEBEGİME YAPARIZ KIZ İNŞALLAH KISMET OLURDA...

Kız benim tekniği uygulasana uyut kaç Şimdi uyumaya gitti artık alıştı garibim bu aralar menepoza girmiş üsküdar sahile gitmiş motorla denizi dinlemiş gelmiş efkarlı..

alemsin vallahi hevuk..sen deniz motorundanmi bahsediyorsun hevuk?:44: normal motordan bahsediyorsun degilmi

ne diyeyim bilmiyorumki...ben zaten öyle haberleri dinlememeye calisiyorum insanin psikolojisini bozuyorlar..bence sende izleme, zaten hassassin

Tv çok nadir izliyorum denk geliyo işte böyle neyi taksam böle olur...

alemsin vallahi hevuk..sen deniz motorundanmi bahsediyorsun hevuk?:44: normal motordan bahsediyorsun degilmi

Normal motor canım bi motor almış heryere onla gidiyo korkuyorum eve getirip tuvaletede onunla gircek... BMV GÖRMÜŞ SON MODEL SPOR 2 ÇOCUK VARMIŞ BENİMKİNE ELİYLE BAŞ PARMAGIYLA BENİMKİNE HAREKET YAPMIŞ ÇOK GÜZEL DİYE DEDİM HEMEN SENDE Bİ HAREKET ÇEKSEYDİN DEĞİLEİM SENİNKİYLE DİYE SADA YAPMIŞ OLABİLİRLER DEDİM MANYAK DİYO FİLİNTA GİBİ ÇOCUK..

Tamam canım yaparız ama 52 oldum ben azmı yineki.. bEBEGİME YAPARIZ KIZ İNŞALLAH KISMET OLURDA...

senin galiba boyun uzun, duruma göre degisir 52 ..icimden bir his 60 civari olsan iyi olur diyor
yapalim insallah...hamilelik durumu varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…