senin yüzünden diziyi izleyemiyorum hevuuk, her yazinda konsantrem bozuluyor gülmekten..motordan bende cok korkarim cok tehlikeli, Allah korusun..
Parola şuanda o avatardaki piliçler şişte dönüyomuş yağları akıyomuş pişmiş gibi geliyo gözüme..kocam geldi motor sesinden anladım ayu brııın brııııııın diye haberli geliyo..
himm sen cok acikmissin güvercinler gözüne tavuk görünüyoesin geldiyse sonra görüsürüz, kos yemegini ye hemen, sanada bit ticker tablosu yapalim, sende son tarafa almak istedigin kiloyu yazarsin
yatışa geçiyorusss malumm...
Ben bitürlü beceremedim evlilik için alcaktım yaptım ettim ama olmadı.. Ben bebek yapcam inşallah alırım dimi bebem olunca zayıfta olsam farketmez bebem olsun teşekkür ederim bu arada beni bukadar düşünme be kendimi tuhaf hissediyom
ay benide baydi yaniayy bu ferihanin yalanlari beni yedi bitirdi...bu ne ya
ilk defa degil
daha oncede dustu sisti aninda acile gittik.beyin cerrahi bakti falan.tomgrafi cekildi.bisiy cikmadi.2 saat daha uyutmamam gerek bilinci yerinde haliya dustu
cok sert degil alti laminant ama korktugum yetti
bez baglamayayim diye kacti tek bir an iste dustu
simdi esimle oynuyor.
cok korktuk
annemdeyiz hastane cok uzak bu saatte de toplu tasima kalmadi.
ins bisiy olmaz dua edin kizlar...
ne olur
ayy bu ferihanin yalanlari beni yedi bitirdi...bu ne ya
tmm cnm git senn uğra ammaaaa yaaaa....bende gıtcem saten bırasdan yatışa geçiyorusss malumm...
bir ara beraber yapariz tabloyu, banada basta karisik geldi amasonra oldu..ben tek tek sana anlatirim hatta burda bir sayfada aciklamasi vardi onuda bulup yazayim sana..insallah hayirlisiyla saglikli bir bebeginde olur en yakin zamanda canim...
Kız benim tekniği uygulasana uyut kaçŞimdi uyumaya gitti artık alıştı garibim bu aralar menepoza girmiş üsküdar sahile gitmiş motorla denizi dinlemiş gelmiş efkarlı..
ne diyeyim bilmiyorumki...ben zaten öyle haberleri dinlememeye calisiyorum insanin psikolojisini bozuyorlar..bence sende izleme, zaten hassassin
alemsin vallahi hevuk..sen deniz motorundanmi bahsediyorsun hevuk?:44: normal motordan bahsediyorsun degilmi
Tamam canım yaparız ama 52 oldum ben azmı yineki.. bEBEGİME YAPARIZ KIZ İNŞALLAH KISMET OLURDA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?