Ölümüne Geyik Topiği :-))

hosgeldin...
sen sözlünle baristin demi, bir ara aksamlari baktigimda okumustum, merakimi mazur gör

barıstım barıstım parolam,öyle bir bakınıyordum bu hafta doğum günü ne alayım diye. hiç romantik hediyelere girmicem,lazım olan bir şeyler almak istiyorum. ni olabilir:44:

bir ara kahvekoliktim. aykolik gibi durmadan kahve içiyordum.:97:
cokta iyi degil, kararinda ic, hos ben kahve icince uykum geliyor
çok uykum var bugün uyumak istiyorum

hah bi tane daha uyku vakasi, konumuz belirleniyor

barıstım barıstım parolam,öyle bir bakınıyordum bu hafta doğum günü ne alayım diye. hiç romantik hediyelere girmicem,lazım olan bir şeyler almak istiyorum. ni olabilir:44:
düsünelim:44:kizlar konsantrenizi ne hediye alabilirize yogunlastirin, uykunuz acilir...alin size birer tanede kahve ugrastirmayin insani aaa

havalardan herhalde çok basık ve sıkıcı
evet mayıs ayına girdik hala kapalı havalar

ebetttt hadi bulalım parolam yardım ediverin garrii bana

ben günlük 5 saat falan uyuyordum. dolayısıyla kafeinsiz gözlerimi aralayamıyordum.

5 saatlik uykuyla kimse beni yorganimdan yastigimdan ayiramaz

erkeklere hediye secmek cok zor yaa..
ben olsam bir paketi güzelce paketlerdim süslerdim, icinede bir kagida kalbim diye yazardim
e tabi sonra da aldigim hediyeyi verirdim

5 saatlik uykuyla kimse beni yorganimdan yastigimdan ayiramaz

erkeklere hediye secmek cok zor yaa..
ben olsam bir paketi güzelce paketlerdim süslerdim, icinede bir kagida kalbim diye yazardim
e tabi sonra da aldigim hediyeyi verirdim

başa gelince çekiyorsun canım büyük konuşma

hediyesini ben seçmiştim ama beenmedi tuğçe

kızlarrrr yufiii mutluyum benimkinden izin kopardım pilatese başlıyycamm salon arastırması yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…