aaaa gitmişsin sen???neyse geldiğinde bak mutlaka,sonna da çekim gücünü kullan gari.
parolam,albüm oluşturdum...yerimizi sen seç gari..
hee,gir profilime bak hele....albümler profilde olmuyor mu? yer derken?
slm kızlar nasılsınız
hee,gir profilime bak hele....
kıs hep beraber taşıncaktık ya,deniz kenarına...unuttun mu yoksam?ben de sandalımı ayarlamıştım oysa!
selam arkadaşlar
Slmmm :80::80::81: ben iyiyim ya sen bugün dışarı çıktımmmm ohh içim ferahladı hava sıcacık kabanla çıkmışım havanın güzel oldugunun bile farkında değilmişim....:119:
iyiyim canım bende ohh iyi yaptın canım yaaaa bizde çıktık dışarı ama dışarıya adımımı attım yağmur başladııama ne zamandan beri aradığım çiçeği aldım çok sevindim
heykeşe selammmmmmmm:79::79::79:
Kutlarımm senii yağmuru çok seviyorum tükkanın kapısından yağmuru seyrettim bende ne çıçağakii gerçekmi...Bide bahşiş aldım hahah müşteri geldi ben servis yaptım eşimle itişip kakışıyorumm önce gidebilmek için..Kadında çok tatlısınız ya bayıldım dedi hep buraya gelicem 5 lira bahşiş verdiiigüzel geçtiii bizde birazdan üsküdara gidicez bi deniz havası alam ..Sütlaçları bekliyoruzz.
bugün akşam çıktım 6 gibii güzel geçtii ama dışarı çıkamıyoruz daha fırınlancak sütlaç varmışş hergünn biryerlere gitsem aslında güzel olur evdeyimm hepp ondan bunalıyomuşum meğer ben canlı çiçek bakmıyorumm bitane vardı oda öldüü annemdeyken bitane vardı çok seviyodum onu kocaman olmuştuu..SONRA İLGİLENMEYİNCE KURUDU...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?