kızlarrrr yufiii mutluyum benimkinden izin kopardım pilatese başlıyycammsalon arastırması yapıyorum
hoş bulduk tatlımhoş geldin sultan
merhaba sende hoşgeldin sugibiselam kızlar nabersiniz özledim walla sizleri yahu..
kızlarrrr yufiii mutluyum benimkinden izin kopardım pilatese başlıyycammsalon arastırması yapıyorum
ay ne güzel kardeşim gibi sende başlarsın seninkine hadi nefes al kolları kaldır. vs...
tamam kuzucum ni demekhoş bulduk tatlım
merhaba sende hoşgeldin sugibi
oo süper twocem ... çok sevindim
sen yap anlat bize. bizde evde yapalım.
başa gelince çekiyorsun canım büyük konuşma
hediyesini ben seçmiştim ama beenmedi tuğçe
kıs bi tene vardı ööle beyaz kumda mavi denizde filan...yeri sen seç o vakit,benim herüf kızdı bana vürüs neyin bulaştırıyon pc sapıtıyo diye...gonuşmuyos şincik...FLOCKE ben o albüme baktim kesinlikle bu is olmaz.. yesilli palmiyeli mavi denizli cicekli böcüklü bir resim bekliyorum.. cok hüzünlü bir resim :26:
:82:amaninn.. iyi iyi ben yer secerim..kıs bi tene vardı ööle beyaz kumda mavi denizde filan...yeri sen seç o vakit,benim herüf kızdı bana vürüs neyin bulaştırıyon pc sapıtıyo diye...gonuşmuyos şincik...
selam hatunlar
selam derya cim.. ayni sorun bugün bendede oldu.. arkadas postakutunu bosalt mesaj yollayamiyorum dedi... sonra bi baktim postakutum bombos..belki otomatik siliyorlardir.. bilmiyorum,..mesajlarin silindigine cok üzüldüm
parolacım bu da demek oluyorki ,eğer sen bana mesaj gönderdiyesen onu okuyamadan sildiler
ohoo ben sana birsürü mesaj yollamistim, bende diyorum bu kiz niye hala cevap yazmadi, bugün siteye girdigini farkettim.. iyiki yogurtlu maske tarifini yazmamisim, oda güme giderdi
kız sen onu mu düşünüyorsun..ben yazmış olduklarının merakıyla kıvranırken
teselli edemeyecegim, cünü epeyce uzundu mailler,
hatta birinde arapca topigi actim demistim galiba..simdi kim ne okudu onuda bilmiyozki bastan alalim, neyse tekrar yazariz hepsini, saglik olsun
olsun bakalım..
insan sinir oluyor cidden ..birde ben tedirgin oldum, hani acaba okunuyordami diye
ben zaten okunduğunu düşünüyorum.
ben de simdi daha cok düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?