Ölümüne Geyik Topiği :-))

başa gelince çekiyorsun canım büyük konuşma

hediyesini ben seçmiştim ama beenmedi tuğçe

o baska, mecbur olmaya lafimiz yok... aslinda en güzeli soracaksin, ne istiyorsun diye..

FLOCKE ben o albüme baktim kesinlikle bu is olmaz.. yesilli palmiyeli mavi denizli cicekli böcüklü bir resim bekliyorum.. cok hüzünlü bir resim :26:

FLOCKE ben o albüme baktim kesinlikle bu is olmaz.. yesilli palmiyeli mavi denizli cicekli böcüklü bir resim bekliyorum.. cok hüzünlü bir resim :26:
kıs bi tene vardı ööle beyaz kumda mavi denizde filan...yeri sen seç o vakit,benim herüf kızdı bana vürüs neyin bulaştırıyon pc sapıtıyo diye...gonuşmuyos şincik...

selam derya cim.. ayni sorun bugün bendede oldu.. arkadas postakutunu bosalt mesaj yollayamiyorum dedi... sonra bi baktim postakutum bombos.. belki otomatik siliyorlardir.. bilmiyorum,..mesajlarin silindigine cok üzüldüm..aynen bende sinir olmustum...

Son düzenleme:
selam derya cim.. ayni sorun bugün bendede oldu.. arkadas postakutunu bosalt mesaj yollayamiyorum dedi... sonra bi baktim postakutum bombos.. belki otomatik siliyorlardir.. bilmiyorum,..mesajlarin silindigine cok üzüldüm

parolacım bu da demek oluyorki ,eğer sen bana mesaj gönderdiyesen onu okuyamadan sildiler

parolacım bu da demek oluyorki ,eğer sen bana mesaj gönderdiyesen onu okuyamadan sildiler

ohoo ben sana birsürü mesaj yollamistim, bende diyorum bu kiz niye hala cevap yazmadi, bugün siteye girdigini farkettim.. iyiki yogurtlu maske tarifini yazmamisim, oda güme giderdi

birde KK toptan kapanirsa millet artik tv ye cikip birbirini arar neyse benim msn flocke da var, flocke kaybolursak, adresimi biliyorsun
derya sonra bir ara sanada adresimi vereyim nolur nolmaz

kız sen onu mu düşünüyorsun..ben yazmış olduklarının merakıyla kıvranırken

teselli edemeyecegim, cünü epeyce uzundu mailler,
hatta birinde arapca topigi actim demistim galiba..simdi kim ne okudu onuda bilmiyozki bastan alalim, neyse tekrar yazariz hepsini, saglik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…