ona bakarsan ben de kızın eski pusutenini bodrumdan çıkarıp pc'yi içine koyup,parka giderken sizlerle muhabbet etmeyi sürdürme planları yaptım bi ara...
haber esenler otogarında geçiyo...adam kızını hastanelik edene kadar dövmüş...
adam diyo ki:geçen yıl kızım çeşmeye su almaya gidiyom dedi,sevgilisinle çeşmeye kaçtı,güç bela bulduk onu...bu sefer de bodruma kömür almaya gidiyom diye not bıraktı,ama o numarayı bi kere yerim...
yurdum insanı işte...eşi benzeri yoktur valla...çeşme hikayesini hatırlıyorum.
dürüst kıs ama,kim ne derse desin....yalan söylemiyo!ahaha onu biliyorum flockem kız cok zeki ama bkar mısınız
yurdum insanı işte...eşi benzeri yoktur valla...
dürüst kıs ama,kim ne derse desin....yalan söylemiyo!
dürüst kıs ama,kim ne derse desin....yalan söylemiyo!
geçen yıl ege +48 dereceyi gördü tuğçem,keyfini çıkar bence bu havaarın,sonna çok ararsın...havalar ısınacak haberine sevinirken artık bul yıl kolay kolay yaz gelmıyecegini anladım,bugun de okudugum gazetede sıcaklar 12 dereceye kadar düşcekmiş:84::84:
ne gibi kıs????aklıma pis pis şeyler getirdin şimdi
havalar ısınacak haberine sevinirken artık bul yıl kolay kolay yaz gelmıyecegini anladım,bugun de okudugum gazetede sıcaklar 12 dereceye kadar düşcekmiş:84::84:
geçen yıl ege +48 dereceyi gördü tuğçem,keyfini çıkar bence bu havaarın,sonna çok ararsın...
15 mayısa kadar böyle hiç sevinme boşuna
geçen yıl ege +48 dereceyi gördü tuğçem,keyfini çıkar bence bu havaarın,sonna çok ararsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?