Ölümüne Geyik Topiği :-))

haber esenler otogarında geçiyo...adam kızını hastanelik edene kadar dövmüş...

ona bakarsan ben de kızın eski pusutenini bodrumdan çıkarıp pc'yi içine koyup,parka giderken sizlerle muhabbet etmeyi sürdürme planları yaptım bi ara...

hahahhahah eşi kızın yüzüne bakmıyor belkim klavye lazım olurda bana dokunur diyodu seninki daha vahim

-hayırdır kaç aylık bakabilirmiyim?
-1 yıllık
-boyu ne kadar
-17ınc
-???????? (bu kadın delirdi herhalde)
- şaşırmayın laptopum o benim

adam diyo ki:geçen yıl kızım çeşmeye su almaya gidiyom dedi,sevgilisinle çeşmeye kaçtı,güç bela bulduk onu...bu sefer de bodruma kömür almaya gidiyom diye not bıraktı,ama o numarayı bi kere yerim...

havalar ısınacak haberine sevinirken artık bul yıl kolay kolay yaz gelmıyecegini anladım,bugun de okudugum gazetede sıcaklar 12 dereceye kadar düşcekmiş:84::84:

mandalina uyanamadın daha herhal...kaldır başını klavyeden,tuş izi çıkar sonna alnında...

havalar ısınacak haberine sevinirken artık bul yıl kolay kolay yaz gelmıyecegini anladım,bugun de okudugum gazetede sıcaklar 12 dereceye kadar düşcekmiş:84::84:
geçen yıl ege +48 dereceyi gördü tuğçem,keyfini çıkar bence bu havaarın,sonna çok ararsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…