Ölümüne Geyik Topiği :-))

bu ara heykeşcikler pek yoğun benimde yatılı misafirlerim vardı giremedimmm pek

dün kayınvalideme geçtiler ama bugün yine yemekte misaffirlerim vardı onlarda biraz önce gittiler
yorgunluk oluyor güzelimde beden yorgunluğu geçiyor gönül yorgunluğu kalıcı son birkaç gündür kendimden hiç hoşlanmıyorum hatta kendimden nefret ediyorumm..

hayirdir insallah, neden kelebekcigim?:44:

canım ya daha öncede yazmıştım benim asla ve asla misafirden bir şikayetim yok rabbim eksikliklerini göstermesin çok severim ama her düğün bayram vs de kendimi enayi gibi hissediyorum yanlış anlaşılmaktan korkarım bunları yazarken ama bazen misafir seviyorum diye bu kadar üzerime gelinmesine sinir oluyorum herşeyin bir sınırı olduğunu düşünüyorum .. sonrada bunları düşündüğüm için kendimden nefret ediyorum hem bir güzellik yapıyosun hemde bunları düşünüyosun diye kendi kendime kızıyorum anlatabildim mi bilmiyorum işte kısaca böle kuzucumm

peki sizde size gelenlere gidiyormusunuz? tek yönlü bir misafirlikse yorar.. ama arada sizde gidiyorsaniz hos olur.. simdi misafirleri bende cok severim ama kim olduguna bagli... baska bir yazini okumustum cok misafirlerin oldugunu biliyorum... birde kücük cocuklarin var, haa bide bu misafirler yatiya geliyorlar degil mii, üstte yatili dedin cünkü..:96:
belkide fazla güzellik yapmaman gerekiyor

Son düzenleme:

yok canım gelen misafirlerde sorun yok başımın üstünde yerleri var sorun bizim eş tarafında kimseyi kırmamaya azami dikkat ederim her dediklerini elimden geldiğince hatta kendimden fedakarlık edercesine yaparım -ki bu duruma eşim bile kızıyor bu kadar yüz verme bizimkilere diyor- sorun şu ki bunlar sözde misafiri çok severler çağırırlar ama ağırlamaya gelince vınnn senin anlıyacağın, üstelik ağırlamadıkları gibi misafirliğe gelirler birde... sonrada yine laf yiyen ben oluyorum da bunlaara bozuluyorumm bazen.. işte bunları düşündükçe kendime kızıyoyorum bu dünyada allaha bile nankörlük yapıyor insanlar seni mi üzmücekler diyorum ama kalbim inciniyor işte uff parolam bende bilmiyorumm bunları düşünmek beni kendimden soğutuyor.. rabbim kalbimi ıslah eylesin..
bir şey yapıyorsam -aslında karşılık bekleyerek yapmam ama- herkesin bunu anlmasını beklememem gerek diyorum ama işte....

Son düzenleme:

bence kendini fazla yorma, cocuklarin kücük...yatili misafir cocuklu aileye cok zor olur.. haftada belirli günlerde sadece misafir kabul etmeye calis... öteki günlerde kesinlikle kabul etme.. bu misafirler gelmeden önce müsaitmisiniz gelebilirmiyiz diye sormuyorlarmi??? bir kere kabul ediyorsan 10 kez müsait degilim diyeceksin.. bak kontrol edicem kelebek... bi daha misafir almadan önce burdan sor, misafir alabilirmiyim diye snucta senin hayatin... ya bu durum devam edecek ve sen maddi manevi yipranacaksin, ya da kontrolü iradenle ele alacaksin

hevukum benim de hayallerimin arasında beyaz koltuk sevdası var çok mu kirleniyor diyorsun

Hemde nasıl bide salonda oturuyoruz kenarlarıda taşlı sigarada içiyoruz sil sil ellerim nasır bağladı artık silmiyom bende grii oldular Tavsiye etmem bide misafir geldimii ammann çay damlalarıı çikolatalı el izleri herşey var.. Halılarımda beyaz oturma odamdakide beyaz mor teklileri sadece Şimdiki aklım olsa almazdım grii alırdım...

bende deri beyaz almayi düsünüyorum.. üzerine örtü örterim, kirlenince yikarim, yazin serin olur örtüsüz ama kisin üsütebilir.....:97:

hevuk-can naber gülümmm

Canım ya misafir konusunda bukadar yıpratma kendini bende severim ama kullandırtmam kendimii Geldilermii yardım etsinler isterim..Bide kimseye yaranılmaz 40 yıl yedir içir bigün bi of de hiç bişey görünmez gözlerinde sen aile hayatı bile yaşayamıyosundur ilişkinizde yara alabilir...Kimseye ezdirme kendinii..

iyilik inş be güzelimm bende kaç gündür giremiyorum doğru dürüst şimdi takılıyorum işte

bende deri beyaz almayi düsünüyorum.. üzerine örtü örterim, kirlenince yikarim, yazin serin olur örtüsüz ama kisin üsütebilir.....:97:

ııyk deri daha fena soyuluyo beyaz deri bi zaman sonra bende öyle diyerek aldım ama örtüden nefret ediyorum hiç örtmedim kılıfları çıkıyo yıkıyorumda kenarları çok zor siliniyo..gerçi içinde kalmasın al kirlenince çok atarsın yenisini alırsın Eşime diyorum hadi hepsini satalım 2 odalı ev tutalım yere minder koyarız yatak odamız kalsın okadar para verdirdin onlara hizmet etcen diyo

en güzeli inan, eşyalara hizmetçilik ediyoruz ..
bende badanada gümüşlük falan gönderiyorum evden istemiyorum konsolla masa kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…