şinci sabah kayıncalideyle alakalı bir fıkra vardı. mandalin kayınvalideye anlatmıştı. sonra kayınvalide manalı bakınca ben anlatmadım yaşayanlar anlatmış demiş. sonra biz bunu üzerine dikerim ağzını falan diye bir geyik yaptık. son olarak kayın valideyi uğurlarken önce gitme derken sonra bir daha gelem demesi kayınvalideyi bırak kim olsa içine oturur laf diye öyle yazdıydık.
mandalinam hakketten,nickin niye ööle?hani nick bulamadın da tam da o sıra önünde mandalina mı vardı,yoksam en sevdiğin meyve filan mı?
niye kaya ya fbı mı bakıyo kıs bizim asayiş berkemale noldu
haaaaa acıkla bakemmmm
sende kadının içene koydun kilon kadar taş yolladın hade hayrolsun :)
bukonuda fransız kaldımmmmm:26::26::26:
kayınvalidesiyle uğraşıyoruzda şincik ondan dolayı öle
canım öpüyorum seni benimde bir nickim vardı başka bir yerde düşün düşün bişe bulamadım.olmadı laedrican diye bişe aldım. :)üye olacam buraya açtım sayfayı ne yazdıysam kabul etmedi düşün düşün bulamadım nicko sıradada canım mandalina çekmiş yazıverdim meğer benden önce biri nicki almış inat ettim sonuna 01 i ekledim tamam dedim kabul etti
bizim kızçeye yol verirse kk ayağa kalkar berkemal yeraltı şehrine saklanır
açıkladım
hep kaynanalarmı koyar taş
bakınız geçmiş sayfalar
canım kaynanam
oh oh canıma değsin hep benle sultan mı takip etcez arkadan sizienemm ben bugün hep arkalardan takip ediom siziyetişemiom bu yoğunlukta:84:
mandalinam?nickinin çok felsefik bi hikayesi var herhalde,halen yazamadığına göre...
önce meraklandırıp ondan sonra yazacak herhalde
ona gelmiş kayınvalidesiiii
heyecanla bekliyos o vakit....
nihata sordu herhalde o bi felsefik açıdan irdeleyecek ona göre cevap yazacaklar bize
coconihat mı?o gene bi köşede oturup ağlıyordur,mandalina ona bişey sorcek olsa,adam ağlamaktan konuşamaz ki!
şinci sabah kayıncalideyle alakalı bir fıkra vardı. mandalin kayınvalideye anlatmıştı. sonra kayınvalide manalı bakınca ben anlatmadım yaşayanlar anlatmış demiş. sonra biz bunu üzerine dikerim ağzını falan diye bir geyik yaptık. son olarak kayın valideyi uğurlarken önce gitme derken sonra bir daha gelem demesi kayınvalideyi bırak kim olsa içine oturur laf diye öyle yazdıydık.
daha çok bekleyeceğiz o zaman
ahanda gitti mandalinam...hakketten coconihatın yanına mı gitti acep?:26:
nihat açıklayana kadar biz meraktan çatlarız. senin kızı yollayalım flock ağzından laf almaya nede olsa zeka yaşları aynı.yok yauf senin kız onu geçer yüzde bir milyon
merhabalar kizlarr:44:
kız mandalin bu kadar mesajı alt alta yazma kafam karışıyor sonramutfakta ne var ne yok bir bakim dedim dün aldığım 6 kilo sütü bozmuşumda peynir yaparak kurtarma aşamasındayım
tabi merak iyidiri
gene gelsin çok güzel laf sokuyordum
yettim gari
nihat kaptırmış kendini dansa duramıyor
nihatın kafası bir yere gidiyor bacakları başka yere
ağlıyordu ama ben onu düşünürek dedim öyle kıyamadım
hemen geldim ya
nihata bi baktım ondan iş çıkmaz
beynelim kızçe daha zeki
oh oh canıma değsin hep benle sultan mı takip etcez arkadan sizigel alim bari gönlünü
yazdığımı anlayan varmı acep?
gaçtım ben,benim herüf park ediyo düldülümüzü.mandalina,aciip gizem yaptın gari,aşk olsun
enemm ben bugün hep arkalardan takip ediom siziyetişemiom bu yoğunlukta:84:
merhabalar kizlarr:44:
oh oh canıma değsin hep benle sultan mı takip etcez arkadan sizigel alim bari gönlünü
beynelciğim benim anamadığım kesinnnnnnyazdığımı anlayan varmı acep?
mandalinamm yine gel,peynirlerinden de yolla yiyekbir ben anladım sanırım
güle güle flocke geldim ama sen gittin
benim gibi yap takip etme direk dal two
merhaba hoşgeldin
takip ediliyoruz demekki dikkat etmek lazım dedikodunuzuda yapamıycam artık
bende gidiyorum hoşçakalın şimdilik
enemmmmmmmm elmi gelmiş
fakat nedne düşünceli?:44:
hava bugün 4 mevsimi de gördü vallahi,dimi
hiç sorma sabah saçımın tüm fönü gitti
bu fıkraanne VE KAYNANA GÖZÜYLE
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!.. Sabahtan ...akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…” “Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…”
selMÜN aleyküm horanta pat diin daldım gülün diye bi arkadşın fıkrasıyla
geçen gün kaynanama anlattım bunu yüzü değişti kadının ben yazmadım yaşanmış olay bu dedim birde
bu cümleye
geçmiş olsun beynel ilacı ertelersen daha feci ağrımaya başladığında ilaçda fayda etmez baştan almalı
kaynana demiştir bu gelin laf sokuyo bana bide anlamamışım gibi ben değil yaşayanlar yazmış diye bastırıyo üstüne üstüne
henüz ortada elle tutulur bir konu yok canım
kaynanatör =gelin o ağzını dikerim senin varya
bizim kız= anne valla ben bişe demedim.:26:
olabilebilir mandalin yazdıklarımı okuyunca desturtez beynelin dili koparıla
bunlardan sonra yazdığımı okusende kadının içene koydun kilon kadar taş yolladın hade hayrolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?