Ölümüne Geyik Topiği :-))

insan alirken hevesleniyor ama alincada temizligi falan zor olunca pisman oluyor..
ya cidden esyalara hizmet edecegime, az ve öz alirim... bu fikir isime yarayacak hevugum...

en güzeli inan, eşyalara hizmetçilik ediyoruz ..
bende badanada gümüşlük falan gönderiyorum evden istemiyorum konsolla masa kalsın

Allahtan gümüşlük almadım tv ünitesi ve kırık masam var bide koltularımla uzaktan yakından ilgisi olmayan bordo sandelyelerim

ya ben yanlış anlattım herhalde kızlar..
misafirlerin beni zorladığı yok ama eşimin tarafı ben nasılsa misafir seviyorum ve ağırlıyorum diye her zaman yükü benim üstüme atıyorlar çoğu zaman buna takılıyorum misafir onların misafiri mesela kayınvalidemin dayısının kızı ile oğlu geliyor kayınvalidemde kalmaları gerekmez mi ama bende kalıyorlar bu da problem değil bende de kalsınlar memnun oluyorum insan sevdiğine gidermiş ama her misafirde eltim görümcem vs.. kenara çekilmesi ve üstünede laf söylenmesi beni üzüyorr..

ben aslında kendime bunları düşündüğüm için kızıyorum yani madem ağırlıyorsun misafirleri bundan da şikayetim yok çok şükür edilen lafları ve hareketler seni bağlamasın herkes kendi şahsiyetini gösterir demek istiyorum ama kalbim anlamıyorrr. bende kalbime kızıyorum böyle düşündüğü içinn...

Son düzenleme:
Derler ya çölde kutup ayısı kvalamış birinii Allahtan çölde yaşamıyorum Bukarmı şanssız olur bi insan eşyaları aldık 1 hafta kala düğüne geldi hiçbiri istediğim şeyler değil kavga kıyamet ben adamlarla eşim tamam kalsın dedi ve benim istemediğim eşyalar geldi sandalyeler 1.5 milyar tutmuştu 6 tanesi bende onları istemiyorum almıycam masayıda dedim ama masayı yine kakaladılar sonrasında Annemin çeyizlik sandalyelerine Talim ettim değiştiririm diye öle kaldılar...

insan alirken hevesleniyor ama alincada temizligi falan zor olunca pisman oluyor..
ya cidden esyalara hizmet edecegime, az ve öz alirim... bu fikir isime yarayacak hevugum...

Sevindim ama öyle olmuyoki az öz ne görse insan heves ediyo sonrasında pişmanıl tabii..

biz evlenirken hiçbirşey almamıştık daha doğrusu alamamıştık hem evimiz acaip derecede küçüktü hemde maddi olarak gücümüz yoktu sonuçta iki babasız evlenmeye kalkışmıştıkk

sonra rabbim nasip etti ev aldık eşyada şimdi ise eşyaları atmaya çalışıyoruz hey allahım bize akıl fikir versin ne diyim ben bize..

Son düzenleme:

Canım kelebeğem anlıyorum senii ben ama böyle insan oğlu demek istiyorumki yapıp kötü olucagına yapma kötü ol..Ekmeğini yiyip arkadan laf söyleyen insanlar var ay şunu şöyle yaptıı bize güzeel yemek yapmadı vss Kendine kızma kızılcak bir durum yokki sen haklısın..Ama bukadar agırlama bence ya zinan yıpranırsın çok mutlu etmeye çalışma herkesi kendin için yaşa derim ..

canımsınnn inş.. bizde artık eşimle diyoruz ki fazla abartmayalım insanları mutlu edicez diye kısasa kısas onlar ne yapıyorsa -güzellikle ama- aynısını bizde yapalım hem kendimizi bu kadar yıpratmamış oluruz hemde sonrasında bu kadar üzülmeyiz...

Evet ya bizde tek başımıza evlendik babası vardı ama sade yaptığı şey içki içip düğünümüzde bi köşede çamurların içinde yığılıp kalması idi eşim dolu gözlerle kucagına alıp eve götürdü onu sonrada bizi kovdu :)) neden aradığında hemen onun yanına gitmedik diye.. Bazen babanın olması olmamasından daha ii...İstemeye bile eniştesi geldi eşimin babası söze geldii uçak biletleri kıyafetlerinide eşim aldı o sıkışıklıkta Şimdi bende pişmanım bukadar eşya aldığım için 1 koltuk takımı ünite bide teki 2li 2si tekli bir takım yatak odası fazla değil ama yinede şimdi istemezdim

İnanıyormusun bunu yapabilecegine ben inanmadım sende yapamazsın eminimm baştan böyle oldu ya sen kırarım diye korkarsın kendini zorla bence ezme kendini bukadar kıymet bilenleri ele onlara yap sadece...

bizde evlenirken alamadık hiçbirşey diye evimizi aldığımızda abarttık yeni gelin evi gibi ama şimdi eşimle diyoruz ki şimdiki aklımız olsaydı almazdık bazı şeyleri diye yinede allahtan öle çokk fazlalık birşey yokk birtek gümüşlük onuda gönderiyorum allahın izniyle zaten masa lazım oluyor konsolda kitaplarımı topladığı için iyi oluyor ondan onları bırakamıyorumm

Sağlık olsun canım hevesini almıssın almasaydın yine içinde hep uhte kalıcaktıı boşver Hevesini aldıktan sonra ver birilerine...İyi yapmıssın gelin evi dizerek ..Benimde eşimin halasının gelini var kaynanasıyla birlikteydi 12 senedir bugün gördüm ayrılcak beyaz eşyasını almış gri hepsi en kalitelisinden ankastre ocak fırın herşeyini yeniden yapıyoo çeyiz diziyo hep kendi evim olsun istedim herşeyin en güzelini alıcam diyo oda...

İnanıyormusun bunu yapabilecegine ben inanmadım sende yapamazsın eminimm baştan böyle oldu ya sen kırarım diye korkarsın kendini zorla bence ezme kendini bukadar kıymet bilenleri ele onlara yap sadece...

aslına bakarsan eltime yapıyorum bir senedir ama yapıyorum diye vicdan azabı da duyuyorum sende onun gibi oluyorsun işte diyorum kendime onun gibi olmak istemem çünkü o bana geldiğinde elini sürmez birşeye bense eskiden kendimi paralardım onunla sonra sürekli laf sokmalar çocukları kıyaslamalar çocuklarıma laf söylemeler falan sabrımı taşırdı kavga etmedim hiç aama çocuklarımada laf söylettirmedim bende mesafeyi açtım o bana geldiğinde nasıl yapıyorsa bende öyle yapmaya çalıştımmm evine gitme sıklığımı değiştirdim sürekli bahaneler üreterek küsmeden evine gitmeyi azalttım tabi onunda bana gelmesinii.. inş. bunu diğer insanlarada yapmayı kimseyi kırmdan başarabilirim..

yaa hevukcanım boşver sen beni ben terazi burcuyum işte dengesizim tekiyimm...

hem yaparım sonrada neden yaptım diye vicdan yaparımm ....

Kız burçla alakası yokki bende öyleyiimm vicdan azabı duyarım hepp yaparım sonra geceleri uyuyamam sebepsiz yapmam ama sonra zarar verdiğimi düşünerek insanlara kendimi soyutluyorum bende zarar görüyorum çünkii kimseye kendinden fazla deger vermemek gerek kaybeden sen oluyorsun kimseniin umru değil kendini paralaman yapmasaydın diyolar sonra...

Anemm saat 3 oluvermişş yinee off ben yine başladım gece uyumayıp gündüz öküz gibi yatmaya

amaaan boşver uyu gitsin bak ben 8de dikiliom ayağa sonra ayakta uyuyoomm hade görüşürüz o zaman sonra
öpüyorum seni uyanırsan sabahlarıda gel bekleriz
huzurlu uykular canımcımm

parolamm sen nerelere kayboldun kısçem sana da hayırlı geceler öptüm nanaktann

Yatmaya gidiyorum ben canım temam öpüyorum senii takma kafana sen şapkadan başka bişey..Herkes kendi havasında emin ol yardıma ihtiyacın oldugunda bir Allahın kulu yanında olmıycak Tatlı rüyalar rüyanda beni gör

ben seni çok sevdimm yaaaa sen buraya taşınsanaaa olmamııı
öptüümmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…