ııyk deri daha fena soyuluyo beyaz deri bi zaman sonra bende öyle diyerek aldım ama örtüden nefret ediyorum hiç örtmedim kılıfları çıkıyo yıkıyorumda kenarları çok zor siliniyo..gerçi içinde kalmasın al kirlenince çok atarsın yenisini alırsınEşime diyorum hadi hepsini satalım 2 odalı ev tutalım yere minder koyarız yatak odamız kalsın okadar para verdirdin onlara hizmet etcen diyo
en güzeli inan, eşyalara hizmetçilik ediyoruz ..
bende badanada gümüşlük falan gönderiyorum evden istemiyorum konsolla masa kalsın
insan alirken hevesleniyor ama alincada temizligi falan zor olunca pisman oluyor..
ya cidden esyalara hizmet edecegime, az ve öz alirim... bu fikir isime yarayacak hevugum...
ya ben yanlış anlattım herhalde kızlar..
misafirlerin beni zorladığı yok ama eşimin tarafı ben nasılsa misafir seviyorum ve ağırlıyorum diye her zaman yükü benim üstüme atıyorlar çoğu zaman buna takılıyorum misafir onların misafiri mesela kayınvalidemin dayısının kızı ile oğlu geliyor kayınvalidemde kalmaları gerekmez mi ama bende kalıyorlar bu da problem değil bende de kalsınlar memnun oluyorum insan sevdiğine gidermiş ama her misafirde eltim görümcem vs.. kenara çekilmesi ve üstünede laf söylenmesi beni üzüyorr..
ben aslında kendime bunları düşündüğüm için kızıyorum yani madem ağırlıyorsun misafirleri bundan da şikayetim yok çok şükür edilen lafları ve hareketler seni bağlamasın herkes kendi şahsiyetini gösterir demek istiyorum ama kalbim anlamıyorrr. bende kalbime kızıyorum böyle düşündüğü içinn...
Canım kelebeğem anlıyorum senii ben ama böyle insan oğlu demek istiyorumki yapıp kötü olucagına yapma kötü ol..Ekmeğini yiyip arkadan laf söyleyen insanlar var ay şunu şöyle yaptıı bize güzeel yemek yapmadı vss Kendine kızma kızılcak bir durum yokki sen haklısın..Ama bukadar agırlama bence ya zinan yıpranırsın çok mutlu etmeye çalışma herkesi kendin için yaşa derim ..
biz evlenirken hiçbirşey almamıştık daha doğrusu alamamıştık hem evimiz acaip derecede küçüktü hemde maddi olarak gücümüz yoktu sonuçta iki babasız evlenmeye kalıkmıştıkk
sonra rabbim nasip etti ev aldık eşyada şimdi ise eşyaları atmaya çalışıyoruz hey allahım bize akıl fikir versin ne diyim ben bize..
canımsınnn inş.. bizde artık eşimle diyoruz ki fazla abartmayalım insanları mutlu edicez diye kısasa kısas onlar ne yapıyorsa -güzellikle ama- aynısını bizde yapalım hem kendimizi bu kadar yıpratmamış oluruz hemde sonrasında bu kadar üzülmeyiz...
İnanıyormusun bunu yapabilecegine ben inanmadım sende yapamazsın eminimm baştan böyle oldu ya sen kırarım diye korkarsın kendini zorla bence ezme kendini bukadar kıymet bilenleri ele onlara yap sadece...
Yatmaya gidiyorum ben canım temam öpüyorum senii takma kafana sen şapkadan başka bişey..Herkes kendi havasında emin ol yardıma ihtiyacın oldugunda bir Allahın kulu yanında olmıycak Tatlı rüyalar rüyanda beni gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?