Ölümüne Geyik Topiği :-))

hevukcum biara kulaklarını çınlattık nerde yok hatun diyerekten ben varken biara göründün sonradan kayıp oldun:82:

Çınlamadı ama kulaklarım benin.... ben seni farketmedim hiç açıktı bugün hep sayfa öle heryere baktım resimlere evlere filan ...

Dünde motor turu attık çığlık attım bol bol bagırma rezill ettin diyo gögsünü sıkıyom tamam bagır sapık bu daha rezil diyo... bugün hep burdaydım ama ben dün hele kimsecikler yoktu...

ohhhhhhhhh:95:bende istiyom bağırmak ama motor üstünde bizimkinde öyle durumlar yok.dün sabah uğradım tükkanın tabureleri neyim indirdiydim kızlar gelir oturur diyerekten burcuya yardım ettiydim ya öğlen yoktum.sapıksın haaaa

Yok aslında değilim kız sapık i...yapıyorum gözünden yaş geldi eşimin çok acıklı bagırdım dimi aglattım seni diyorum kask bendeydi rüzgardan gözleri mahfoldu...

Çınlamadı ama kulaklarım benin.... ben seni farketmedim hiç açıktı bugün hep sayfa öle heryere baktım resimlere evlere filan ...

aşkitomu sorduydu elmi mi tam hatırlamıyom he yaf oralara dadanmak güzel oluyo itiraf ediyim güzel şeyleri gördüğümde bende istiyom hemen gidip kocişten ama nerdeeeeebide gelinlikleri gödüm içim gitti zati düğün fotoraflarımız iğrenç tekrardan gelinlik giycem sırf fotoğraf çekinmek için

Yok aslında değilim kız sapık i...yapıyorum gözünden yaş geldi eşimin çok acıklı bagırdım dimi aglattım seni diyorum kask bendeydi rüzgardan gözleri mahfoldu...

acımasız seniiiiiiii psikolojik baskı kuruyom üstünde

Aman olmasın ya benim eşim her şeyi deniyo tır minübüs köfte minübüsü motor 3 ayda 3. motoru şimdi yarış motoru aldı kızdım onun için çığlık atıyodum tüp bbek yapcaktık parayı ona vermiş..Bide bankada diyo bana harıl harıl para arıyo .. araba değişiyo sürekli sıkılıyo satıyo bide elimde kalıcak birgün

ozaman yuh diyom haaaaaa

bu herifler bazen nie sorumsuz olurlrsa ha bece arkasını toplayan kadınlardan kaynaklaniiii

İğrenç miğrenç varya ona şükret ben almadım hala 3.seneye gircez fırsat olmuyo ..bide en güzel kuaföre gittim dünyanın parasını verip trevesti gibi yaptı kadın beni göresim yok resimleri...bütün gün nikahımda asık suratla gezdim nişanımda süperdi ama oraya gitmedim öbürünü tercih ettim makyaj uzmanıymış göya..düğünden sonra kadını sıkıştırdım paramı geri ver çabuk rezil ettin beni diye vermedi adi...

sende onu rezil edeydin şahsen biz öyle yaptık hani şu yatak başına asılan kocamana tablo yapıyolar ya ona tut herifin şaşı baktığı resmi koy bide ahşap albümün başlık resmide o çıkmıyoda inanabiliyomusun her bakanı alıyo bi gülme çerçeveyi dükkanlarının önünde parçaladık tehdit neyim ettik ohhhhhh

bu herifler bazen nie sorumsuz olurlrsa ha bece arkasını toplayan kadınlardan kaynaklaniiii

Benim eşim numunelik ilk ve tek arızanın önde gideni bi geliyo eve hadi gezmeye gidelim iniyorum araba deişmiş...beş kuruş paramız yoktu tükkan açtı borç harç düğünde öyleydi nasıl yapıyo anlamıyorum valla evimizde kira ilk yıl 900 alıyodu 550 kira veriyoduk borçları ödedi aradada arba aldı 1 senede 5 tane şimdi 1200 alıyo kira 650 dükkan açtı adam işte yapmıyo tükkan ama borçları yine ödedi az bi borcu kaldı...İLK EVLENDİĞİMİZDE HESAP YAPIYORUM YOOOK İMKANSIZ ÖDENMESİ AÖMA ÖDEDİ..aileside 1 kuruş yardım etmedi..

çok iyiymiş ya artık geri dönüşü yok naapsamda uğraşmaya değmez...

maşallah kızımmmmAllah dağına göre kışını verirmiş ama artık bebişi düşünsede iyi olurmuş.korkuo mu acep bebiş olunca istediklerimi yapamıcam diye de ondan mı yapıyo.?

Benim profil foto bizim düğün resmi akçaabatta sera gölü orası en güzel resim düğünüme aiit 2 kez düğün yaptık biz ordada resim çekilmedi nedense ..mASRAF OLMASIN DİYEYDİ HERHEL..

çok iyiymiş ya artık geri dönüşü yok naapsamda uğraşmaya değmez...

nette o kuaför adına rezillik çıkar ben olsan tüketici haklarına başvururdum.nieki bak benim içimde hala ukte bence uğraşmaya değer

maşallah kızımmmmAllah dağına göre kışını verirmiş ama artık bebişi düşünsede iyi olurmuş.korkuo mu acep bebiş olunca istediklerimi yapamıcam diye de ondan mı yapıyo.?

Maşallah ama banada sıkıntı çektiriyo olmuyo böyle..Ailemin durumu iyi Allahtan ona kalsaydım yanmıştım kıyafetlerimi annem çeker hep bilir ben düşkünüm her ay para verir bana gelinliğimide annem aldı 1600 dü eşim istemedi annem al ben veririm parasını dedi aldım..Ama iyi eşimde gıcık ediyo beni ama şimdi kaldırsam canım dondurma istiyo desem gider alır çok düşkün bana ..

Benim profil foto bizim düğün resmi akçaabatta sera gölü orası en güzel resim düğünüme aiit 2 kez düğün yaptık biz ordada resim çekilmedi nedense ..mASRAF OLMASIN DİYEYDİ HERHEL..

2 kez düğün ve masraf bilemem ki nasıl bi düşünce ama güsel bi resim cidden bende isterdim aman boşvermek lazım mutluysan Allah daim etsin ve yuvanızı bir bebekle taçlandırsın gerisi zaten yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…