Ölümüne Geyik Topiği :-))

Elmi sveedy siz nezaman uyuyonuz gıı bebeklerden fırsat oliyimi gündüz uyumaya...

kızım dilimi ısırıyom sıpa hiç gece uyumazdı şimdi bi uykudaki sorma ben ilk defa bukadar oturuyom gece bura datlu geldi anlıcan eet ben gündüz uyuyanlardanım artı gündüz uyudum diyerekten gecede uyumamazlık etmem uykuyu hiç affetmem zaman mekan fark etmez

yok yavru komik ajdardan kon on diyecekim ama diyemiyom şok oldum çünkü

Niekine şok oldunkii? Elmicim inşallah takmamaya çalışıyorum ama işte başarabiliyomuyum bilmiyorum..İnşallah sizlerin bebişlerinide Mevlam hayırlı evlatlardan kılsın Sağlıklı uzuuuun ömürler nasip etsin Rabbim bebişlerinize çok kıymetli onlar çoookkk...

Zamanla huyları değişiyo işte belki düzeni böyle olur artık Maşallah tatlı tatlı güzel uykular versin Mevlam sabah 11 de uyansınlar bidaha

amin kurbanım Rabbim gönlüne göre versin şu tehheccüd vakitleri yüzüsuyu hörmetine sana ve içinde istiyen herkese
ajdar ölmüşte ruhunu rahatsız etmeyim diyerekten

her yer karanlık ayıptır söylemesi ç.şm geldi korkuyom kalkamıyom

amin kurbanım Rabbim gönlüne göre versin şu tehheccüd vakitleri yüzüsuyu hörmetine sana ve içinde istiyen herkese
ajdar ölmüşte ruhunu rahatsız etmeyim diyerekten

Nee ciddimi ajdar ölmüşmü? bende bilmiyodum nasıl ölmüşki..Amin inşallah canım..Bebegin nekadarlıkki..Benim bi arkadaşım bende kaldı yazın bebegi uyumuyodu 5 aylıktı bence doymuyo bu ben mama yaptım pirinç unuyla çocuk mışıl mışıl uyudu meger açlıktan uyumuyomuş..Yiğenime baktımda bebek hakkında çok bilgim vardır yemek mama hastalık ilaç herşeylerinden anlarım..

kalp krizi geçirmiş.
8.ayından gün alıyo ama ek bişeyler verince memeyi emmiyo bende vermiyom

her yer karanlık ayıptır söylemesi ç.şm geldi korkuyom kalkamıyom

Boşver kız altına yap gün ışıyınca deişirsin Ben hayatta korkmam ha gece bi oyana bi buyana geziniyorum hırsız girsede sakinliğimi bozmadan derim abi beni rahatsız etmede ne istiyosan al heralde

Boşver kız altına yap gün ışıyınca deişirsin Ben hayatta korkmam ha gece bi oyana bi buyana geziniyorum hırsız girsede sakinliğimi bozmadan derim abi beni rahatsız etmede ne istiyosan al heralde

ay yokkk ben ölür giderim arada bi çıt deyin sesler gelioda tırsıyom iyi cesaret

Son düzenleme:
kalp krizi geçirmiş.
8.ayından gün alıyo ama ek bişeyler verince memeyi emmiyo bende vermiyom

Allah Rahmet etsin..Ben olsam bende uyumam zamanla alışır ama ikisinede çocuk uyumazki aç karnına ben yiğenime kemik sulu sebze çorbası yediriyodum sabahları büskivi yumurta süt peynir ceviz ikindide yoğurt muzlu fındıklı maşallahı vardı anneside süt bırakıyodu azar azar ondanda veriyodum ısıtıp suda aralarda...Geceleride muhallebi yatmadan 1 saat önce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…