Ölümüne Geyik Topiği :-))

dün çok güldüm kıslar .. işyerime bir bey geldi. işyerime çok hoş bir selamla girdi ve biranda ortamda gairp bir hava esti.. iş yeri ile misafir arasında... pek bir ısındık misafire ..
tatlı ikram ettim. fekat tatlı tabakta durduğu gibi durmadı.. ben başta söyledim tatlı sert bir tatlı dememle misafirin tatlıyla mücadele etmesine gülümsüyordum kiii...bir çatal darbesiyle tabakta çatal darbeleriyle.. her çatal darbesiyle tabakta 1 tur attı . sonra misafir tatlıyla mücadele etti..
tatlı çatala batmaz. o çatalı tatlıya batırmaya çalışıyor.. sonra benden gülme sesi.. misafir dayanamayıp eline alıp tatlıyı ağzına atması ..

ben tutamadım kendimi bir güldüm ...

hayatta en son gülmem gereken yerde güldüm... ayıp oldu çocuğa ... bir özür bile diyemedim çok utandım. güldüğüm için... acep bir daha görsemde özür dilesem ...

Son düzenleme:

Merak etme hayatım gayet rahat oluyorlar erkekler benim eşim yatıyo kalkıyo yakıyoo sigarayla 2 yerini yaktı minderlerini ters cevirdim bende...

topuğumun lastiği çıktı.çivi üzerinde yürüyorum.(ben fena değilimde çıkardığım sesten herkes tırsıyor... tak tak tak) arabayı kaçırdım. işe geç kaldım. yetişmek için toplu taşıma aracını kullandım. yağmur yedim ama yinede neşeliyim :) saçlarım yolunmuşa benziyordu binaya girdiğimde Allah'tan başkandan önce geldim. :)

Son düzenleme:

beynelim ne bu nazar,bence sana bir kursun döktürmek gerekiyor gari:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…