Ölümüne Geyik Topiği :-))

napam be kuzum ufak böcük hala uyuyoo hava kapalı ev nasıl karanlık benimde uykum geldi walla...
evde bi dolu yapılacak iş var ama beyfendiyi uyandırmayayım die pc başına geçtim bende...

dün gece evdeki en gerekli(!) eşya olan gümüşlüğü sonunda gönderdimm,, ama içindeki eşya ve kitaplarımı koyacak yer bulamıyorum şimdi.. kitaplık almadan göndermekle sanırım çok akıllılık ettimm...

taşındığımızda (şimdiki evimiz kibrit kutusu gibi) kitaplığı başkasına vermek durumunda kaldık. dolayısıyla kitaplarımın yarısından fazlasını annem doğuda bir okula göndermiş. diğerleride çatıda saklanıyor.umarım bişe olmaz

olmaz kuzum ya ne olcakda ama okumak istediğinde napıyorsun ozor olur ben de bi tik var tüm kitaplarım anında ulaşabilecğim yerde olacakk gözümün önünde yani
herkes gümüşlüğe kristallerini koyar ben bir kaç vazo ve kitaplarımı koyuyordum

kız ben kaç gün oturup ağlamıştım kitaplarım için annem delirmişti. herkes çeyizine acır benimkiyse kitaplarına.git evlende kendi evine koy kitaplarını der durur. yok benim için özel ve önemli olanları bir kutuya seçip masanın altına koydum. annem fark ettiğinden beri kavga ediyoruz bakalım. kim kazanacak:26:

herkese selammmmmmmmmm,hazır gastesini okurken bi bakem dedim....
bu gidişte pc'yi yatağın altına sokup ordan girecem buraya...

bizde eşimle okumadığın kitapları ver deyip durur veremem onları okumuş olabilirim ama belki bir daha okumak isterim benim en değerli eşyalarım kitaplarımm o okuyunca onun için o kitap bitmiştir ver başkasına oda okusun der ama ben kıyamam kitaplarıma yaaa

kitaplarım benim için de özeldir....birine ödünç vereceksem 40 kere bunu belirtirim....

herkese selammmmmmmmmm,hazır gastesini okurken bi bakem dedim....
bu gidişte pc'yi yatağın altına sokup ordan girecem buraya...

he öle yapp ben öle yapıyoom sen genemi netdesin diyo bana biliyomuş böle olcağını da falanda filan bende gizli gizli giriyomm onun gelmesine yakın kapatıyom yada tivibu açıyom tv seyrediyom canım diyomm

he öle yapp ben öle yapıyoom sen genemi netdesin diyo bana biliyomuş böle olcağını da falanda filan bende gizli gizli giriyomm onun gelmesine yakın kapatıyom yada tivibu açıyom tv seyrediyom canım diyomm
ay demek ki hepsi aynı!bunu deyince kendimi pc manyağı gibi hissediyom...la bırak işte accık muhabbet ediim demi?kendini hiç görmez ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…