kitaplarım benim için de özeldir....birine ödünç vereceksem 40 kere bunu belirtirim....
bizde eşimle okumadığın kitapları ver deyip durur veremem onları okumuş olabilirim ama belki bir daha okumak isterim benim en değerli eşyalarım kitaplarımm o okuyunca onun için o kitap bitmiştir ver başkasına oda okusun der ama ben kıyamam kitaplarıma yaaa
pzt işe başlıyo gene....
şimdiden kutlama hazırlıklarına başlayak o zaman beynelminelimm
ay ben çok uykusuzum ama üç gündür doğru dürüst uyuyamadım
hade ben ufaklık öksürüp duruyo uyayamıyom sen niye uyuyamıyon kuzumm yaaa
1. gün annem ilaçlarını almayı unutunca gece uyuyamadı bende onunla beraber
2. misafirimiz geldi uzun süredir görüşmediğimiz için bütün gece konuştu dinledim uyuyamadım..
3. gün misafirimizi (dün yani) çanakkaleye götürüp gecede istanbula doğru geldiğimiz ve gece geç bi saatte döndüğümüzden uyuyamadım. sabahta işe geç kaldım.
burcudan korktuğum için detaylı yazıyorum.
Ben de çok uykusuzum kuzucum ya Sabah uykusunu ozldm vallahi öğrenciyken ne güzeldi
benimde öğrencilik yıllarımı özleyeceğim aklıma gelmezdi.
hiç sevmem kimseden birşeyimi kıskanmam ama kitaplarım genelde geri gelmediği için vermek istemem o yüzden kitaplarımı aldığım gün üzerine isim tarih ve nereden aldığımı yazarım vermek zorunda kalırsam oda geri vermeyi unutursa kitabı her açtığında bu kitabın kime ait olduğunu görsün diye ama nappiiiim kaç kitabım gitti öle param gitse o kadar üzülmem ama kitaplarım benim için çok özell
Aptal kafam okul bitsin de işe baslayım çalısayım diyordum ama asıl o zaman rahatmısız:26: Uykum oldugu gün yatıyordum gitme zorunlulugum olmuyordu
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
böyle mi?
ablaaaa 2 kitabın bendeee ama vermiyeceğim sanaaa muha ha haa:78:
bu ne yaçok güzel Ben gelemedim pek, gelsem de yazamadım bu aralar...hastayım, tıkır tıkır öksürüyorum...ciğerlerim avucuma gelmeden biter umarım bu öksürük. Zencefilli bal, öksürük şurubu, sıcak kış çayları..vallla keçi gribi mi ne, ondan mı oldum acep, bana mısın demiyo..bu nezle grip konularında da doktor kadar doktor olduğumuz için hepimiz, malum, evdeki ilaçlardan bi kutu daha yazıp göndermeyi biliyolar sadece....o yüzden doktora da gitmiyorum.çeke çeke düzelcem. öpüyorum hepiciğinizi.
slm kızlar nassınız bakalımm
ben bildiğin gibi bir değişiklik yok ya sen de?
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?