Ölümüne Geyik Topiği :-))

ay ne biliyim versem lüp lüp yutuyo biara düzenli veriyodum ekbesinleri baktı sütü unutack azcık daha emsin yemei sonra gene yer diyerekten öyle yani

ay ne biliyim versem lüp lüp yutuyo biara düzenli veriyodum ekbesinleri baktı sütü unutack azcık daha emsin yemei sonra gene yer diyerekten öyle yani

Gceleri muhallebi yapsan aslında etkilemezde sütüde emer uyur mışıl mışılda..SEN BİLİRSİN TABE

Neyse bende kaçar canım yatım yarın kociş izinli bi yer davetliyim erken kalkıcam ...Karnımda agrıyo biraz benimkiler geliyo yine sanırım kırmızılar..

ayrıca bugün sweedy iptal durumda olur herhalde,baksana dörtlere kadar burdaymış!

kız benim de haberim yoktu ki!cmt. arkadaşlar bize gelmeye karar vermişler akşam.gündüz fellik fellik izmirde gezinirken-ki o bile plansızdı telefon çaldı size gelcez diye.yarıda kestik alışverişe gittik bişey alalım diye.koştura koştura eve döndüm bişeyler hazırlamak için.pazar gözümün tekini bi açtım eşim hade kalk çıkıyos dedi.flocke gene yollarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…