ben öle hissediyorum bizle kafa buluyosunnn hep şu kullandığın smeyılniyeki neden atayım
bana bı sutlaç tarifi virsene ama içine pirinç unu felen istemyiom annemin cebi kapalıda ulaşamadımişte geldim burdayıımmmmm
bekleyin fotomu eklemeye çalışcam size
kesın yalandan bı resim bulacakyufiii ekle ekle fake olmasın emme
kesın yalandan bı resim bulacak
ne sıkıntısı olcak çocugun basına gelmeyen kalmamıs garibiminnnn suncacık omrunde pipi getti sac getti isim psikolojısı var varda varrrrselam kuzuşlar nörüyonuz? ben çok yorgunum gece oğlum uyumadı saat 4 gibi tv karşısında uyuya kalmışız ne sıkıntısı var anlamıyom bi türlü.buz dolabını temizledim fayanaslarla dolap içleri kaldı birde camı silinecek perdesi yıkanacak çok işim var çok bi yerden başlamam gerekti bi girişince işe çıkamyom birazdan yemek yapıcam sonra da vurup kafayı yatmayı düşünüyorum
kesinlikle ole yapacakkkbenim de o aklıma geldi işte 102 kiloluk bir kadın bulur,mandalinam bu
selam kuzuşlar nörüyonuz? ben çok yorgunum gece oğlum uyumadı saat 4 gibi tv karşısında uyuya kalmışız ne sıkıntısı var anlamıyom bi türlü.buz dolabını temizledim fayanaslarla dolap içleri kaldı birde camı silinecek perdesi yıkanacak çok işim var çok bi yerden başlamam gerekti bi girişince işe çıkamyom birazdan yemek yapıcam sonra da vurup kafayı yatmayı düşünüyorum
ne sıkıntısı olcak çocugun basına gelmeyen kalmamıs garibiminnnn suncacık omrunde pipi getti sac getti isim psikolojısı var varda varrrr
ne sıkıntısı olcak çocugun basına gelmeyen kalmamıs garibiminnnn suncacık omrunde pipi getti sac getti isim psikolojısı var varda varrrr
pipiyle ilgilimiii evett edecek kesinn çok gittiyse beddua edecekk az gittiyse sukur edcekilerde bana dua edecek amma
sweedymm kolay gelsin çok işin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?