nası hatırlamassın mandalina ne yedin desem hatırlarsın amahala düğün deki çıkış müziğini hatırlamıyorum neydi ki acep
havuzlu ıstıyosan otelde olacak twoo cheee hem kır hemde havuzu nerde bulcan göl desen anlıycamdaDüğün istiyoruzz flockem,kır düğünü hayalim vardır hep,şöyle havuzlu
inş. rabbim gönlüne göre versin kuzucum herşey istediğim gibi olsunn..
havuzlu ıstıyosan otelde olacak twoo cheee hem kır hemde havuzu nerde bulcan göl desen anlıycamda
nası hatırlamassın mandalina ne yedin desem hatırlarsın ama
koy bakemmm benim zihnimde canlanmadı ama havuzlu bi otel yeri vardır yesilliğide vardır aczuk ona sosyete kırı deriz tabe ama hani normalde kır diyince daha farklı bişiy geliyor aklımaenemm ama burcum burda bir iki yer görmüştüm ben öyle dur resmini bulursam koyayım bak:44:
kıs mandalinam demek yemedin hala inanamıyorummmmhiç birey yemediğim için hatırlıyorumbiz müzik istemedik salon müdürü kafasına göre takılmış hiç farkında değilim
enemm ama burcum burda bir iki yer görmüştüm ben öyle dur resmini bulursam koyayım bak:44:
mandalinaaaaaa mandalinaaaaaaaaa aahhhhhh mandalinaaaaaaaa
kıs mandalinam demek yemedin hala inanamıyorummmm
Eki Görüntüle 192368 bu tarz bişi istiom burcum
hiç birey yemediğim için hatırlıyorumbiz müzik istemedik salon müdürü kafasına göre takılmış hiç farkında değilim
bu tam kır değil hayatım havuzbası sosyete kırı bu kır dediğin şöle yeşillikler için doğal bi ortamda olur twochem siz yemeklivehavuzu olan biyer burası ya da bi otelin acık restorantı gibi yerEki Görüntüle 192368 bu tarz bişi istiom burcum
Merhaba millet ben geldim.
mandalinam süppersin kuruyemiş neyin yimedin mi düğünde bakem
bu tam kır değil hayatım havuzbası sosyete kırı bu kır dediğin şöle yeşillikler için doğal bi ortamda olur twochem siz yemeklivehavuzu olan biyer burası ya da bi otelin acık restorantı gibi yer
cıks yemedim two benim düğün acayipti düşün kuaföre dolmuşla gittim gelinliğimi giyerken gelin arabası arıyordum telefon elimde bir taraftan gelinlik giymeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?