pipiyle ilgilimiii evett edecek kesinn çok gittiyse beddua edecekk az gittiyse sukur edcek
neeeeee yalanmı gızzzzzamoh burcuuuuuuuuu:76:
sağolasın tuçem daha diğer odalar var banyo var wc varben başladımmı bütün evi toptan bitirirdim hep hergün bi yer yapmak bana tersti ama napım artık kalkamıyorum altından
kaçmadı o şimdi fellik fellik 102 kılo kadın arıyodur işyerinde bulduğunun resmini cekecek enseye tokat atıp bayıltacakenemmm mandalinam kaçtı mı ne
neeeeee yalanmı gızzzzz
bilgisayarı resetlemek zorunda kaldım başka nerden yüklenir bilen varmı
kesın yalandan bı resim bulacak
yufiii ekle ekle fake olmasın emme
ben öle hissediyorum bizle kafa buluyosunnn hep şu kullandığın smeyılaha bunun yusunden ciddiye alamıyorum seni napıyımmm
boşver kuzum yavas yavas yap,rahat ederek hasta olmadan yap sankim bir günde bitiriyon da temiz mi duruyolarbu temizlik işi cok nankör iş:26: toz alırım arkamı dönüyom yine tozlanmıs
al bendende okadar. ama okadar mutlu oldum ki buzdolabının kapağını açıp açıp seviniyom temiz görünce içim ferahlıyo.
bu sohbetin sonuuu ii değil swdym akşama ne pişircenneet..............
benim de o aklıma geldi işte 102 kiloluk bir kadın bulur,mandalinam bu
kesinlikle ole yapacakkk
enemmm mandalinam kaçtı mı ne
bende sigaraya gidecem kelebği bi sutlaçla kaırdımmmmandalinamm hade gari sigara içicem mrktan gidemedim
kızçeler ben kaçar yimek yapıcam okiş hepicinizin yanaklarından mıncırıyom kendinize iyi davranın AEOun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?