Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya bugün bi maydanoz olamadım konulara ya gidip gelmekten...:84::84::84::84:

Twocem... Yakalamayadım seniii...

Yarın mesai saati buluşalım barii :)

eveett dogru görmüssün... burdayim...

ayy hayatta agzima kavun alamayan biriyim, bende süte karistirdim iciyorum, iyi fikirmis... ama acilasti sanki:97:

İyi akşamlar :) Ajan mısınız ? kULlanıcı adınız pek FBImsı

hahahah
ya ben kavun yiyemiyorum, gecen markette vardi aldim, ama acayip aci birsey.. aslina bakarsan ben onu cilt maskesi niyetine aldim, henüz kavun zamani degil ama nedense vardi... bende yiyemiyorum diye süte azcik kattim, ama acayip aci oldu kabuklarinida yüzüme sürdüm.. zaten elime ne gcerse artik yüzüme sürüyorum yakinda yemek yemeyi birakip sadece bunlarla maske yapmasam iyi

Bakan kaçıyo yalnız, biraz direkt muhabbete mi giriyoruz bodoslama biz, ondan mı acep? Başta bi kibar kibar tanışmak mı lazım ki? Ajan şüphelisi başka bi konumuza da yorum yazmış, sanırım şüphelerimde haklıyım CN1, gel bakiyim, hemen aydınlat olayı, yoksa i.p numarandan DNA analizi yapmak zorunda kalıcaz parolayla

cok hossunnn
az önce sen kacirdin bi tane daha geldi, benikategorizeetme diye biri.. seni kategorize ediyorum benikategorizeetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…