Ölümüne Geyik Topiği :-))

anam elektirikler gitti şu saatte geldi bende bi uylu çektim geldim he yaf dün okudum ben ajdar kal krizi geçirdi diye bide bugün rüyamda acunu gördüm :44: bunu duyacakmışım desenize

rüzgar gülü,rüzgar gülü,sen hiç bizi düşündün müüü...hoşgelmişsen gari....

burcu hayırlı işler flocke eren selam sizlerde çaydan bende alabilirim mümkünse

Yokk yokk sallama değil..
Ama bizim çaycımızın bazen çay yerine ağaç kabuğü falan kaynattığından şüpheleniyorum..
Yinede içiyozz işte napalım ,.. (ben bu şapşal smiley yi çok seviyom niyeyse.)

ajdarın bir de diğer travmatik versyonu var: yılmaz morgül....acun onu da koyabilir gemisine....

bugün oğlum ilk yaramazlığını yaptı ben pc başındayken sen tut çay dolu poşeti başından aşağı bocala eli yüzü simsiyah olmuş

hmmmm sizinki çay aromalı sıcak su anlaşılan..ben almiim o vakit.

bugün oğlum ilk yaramazlığını yaptı ben pc başındayken sen tut çay dolu poşeti başından aşağı bocala eli yüzü simsiyah olmuş
oğlun bana kendi salaklığımı anımsattı be sweedy...ay anlatsam mı acep,çok absürttü beee

hayırlısı olsun.. devamı gelecektir hiç meraklanma
off ben onu çay diye demler içerim.. minik minikkk..

ozaman uzuuunnn bir dilekçe yazalım haydi kıslar yzaın acun ıssız bir adaya kimleri götürüp orda bıraksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…