burcum!tuğçe onun atıldığını sanıyo,annamadı!10 dakka bekleyemicam anlat ona hele,nickinin altında ne yazdığını....çözemedi o!
10 dakka faslı var sen bişeyi yannış annadın burcu yazcak sana....flockemmm okudumm ama şoklardayım:18::18:
tuğçeee cabuk annaat yoksa öleceksinnnnfloke burcu banada söyleyin hele çaşıt neki tuçe biliyosa o söylesin meraklandım:44:
efsane yarattın kelebek...efsane yarattın!hayırlı uğurlu olsun hepimize!flockem ben ne ettim yaaa
bende merak ettim ama
kulaktan kulağa gibi oldu... banada anlatın lütfen :90:
yasdımmm ama biyere gitmeeekıs 10 dakkam geçmiyor ki hem bişiyi eksik anlamısım o nebosuna anlamadan gitmeyelim gari
bende merak ettim ama
kulaktan kulağa gibi oldu... banada anlatın lütfen :90:
kız arkadaslık daveti gönderde gelsin ama ben profiline bile bakmaya cesaret edemedim altta isimi görürde dadanır diyeefsane yarattın kelebek...efsane yarattın!hayırlı uğurlu olsun hepimize!
bundan sonra soran herkese anletcennnn yoksa ölürsün bakanladım garii temem 10 dakkam dolsun anlatcam. kime anlatcaktım gari ben:18:
kız bana anlatıcaktın yaanladım garii temem 10 dakkam dolsun anlatcam. kime anlatcaktım gari ben:18:
kriptik-cana....unutma emi!yannış yazarsan 10 dakka daha beklicek sonnaanladım garii temem 10 dakkam dolsun anlatcam. kime anlatcaktım gari ben:18:
bu şimd,iden cuvalladı korkudan kime annatcanı unuttu gızzzanladım garii temem 10 dakkam dolsun anlatcam. kime anlatcaktım gari ben:18:
hade,sultanıma sen anlatıveğ hemenciknayııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :84::84::84: yarabbim beniimm günahımm neydiiiiii de bu çaşıtı uğrattın topiğimizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?