kebelek tebrik ediyom seni bak nelerle uğrasıyos ortaya atıp gactınnnnnayııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :84::84::84: yarabbim beniimm günahımm neydiiiiii de bu çaşıtı uğrattın topiğimizeeeee
kız bana anlatıcaktın ya
kriptik-cana....unutma emi!yannış yazarsan 10 dakka daha beklicek sonna
bu şimd,iden cuvalladı korkudan kime annatcanı unuttu gızzz
kebelek tebrik ediyom seni bak nelerle uğrasıyos ortaya atıp gactınnnn
kepelek burcu dertli gardaşa ............ diyince dertli gardaş almış eline keleşi düşmüş yollara il il dolaşıp burcuyu aramaya sakladık ölümüne olarak burcuyu hayatını kurtardık
halka gibi oldu birdaha ki sorana sen alatcaksın anlatmazsan 7 gun için çaşıt seni öldürecek
two-chemmm iki kişiye aynı anda gönderilebiliyooo ikisinede aynı anda gönder hatta banada gönder sevabına bi daha soran olursa direk msj kopyalayıp gönderirim..
yah...bi de yannışlıkla selam filan deseydi nolurdu acaba?sadece geldi baktı gitti yane...kıs 3 gün oldu insaff hala sürüyoo geyiğii
two-che anladınmı kız benim dediğimi sonna beklemeyelim bi 10 dk dahaa..
yah...bi de yannışlıkla selam filan deseydi nolurdu acaba?sadece geldi baktı gitti yane...
kendisini az araştırdım şuan online haberiniz olsun kızlar uğrar birazdan buraya bu yazdıklarınızı görünce neler olur bilemiyorum
temem anladım deniyim ben kelebegım 2 kısı aynı anda nasıl oluo bakem
çitlenbiğime ve crypticme yolladımflockemdan alıntı yapıp. yanlıs anlatmayım die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?