Ölümüne Geyik Topiği :-))

two-chemmm iki kişiye aynı anda gönderilebiliyooo ikisinede aynı anda gönder hatta banada gönder sevabına bi daha soran olursa direk msj kopyalayıp gönderirim..

kepelek burcu dertli gardaşa ............ diyince dertli gardaş almış eline keleşi düşmüş yollara il il dolaşıp burcuyu aramaya sakladık ölümüne olarak burcuyu hayatını kurtardık

halka gibi oldu birdaha ki sorana sen alatcaksın anlatmazsan 7 gun için çaşıt seni öldürecek

two-chemmm iki kişiye aynı anda gönderilebiliyooo ikisinede aynı anda gönder hatta banada gönder sevabına bi daha soran olursa direk msj kopyalayıp gönderirim..

Anlatırken benide aradan çıkarın

kendisini az araştırdım şuan online haberiniz olsun kızlar uğrar birazdan buraya bu yazdıklarınızı görünce neler olur bilemiyorum

olan benim pizzama oldu!....hazır aliim bari...ne yaratıkmış beee,adını bi andık bereketim gitti mutfaktan!

kinderlerim acıkmışlar....ben gaçiim gari...her çıkan burayı okuyup üflesin bak,nuru gider yoksam bu topiğin! nerden çıktı şu deyyus karşımıza yaf :44:

kendisini az araştırdım şuan online haberiniz olsun kızlar uğrar birazdan buraya bu yazdıklarınızı görünce neler olur bilemiyorum

sus kıss ağzından yel alsın bu sefer topiğimizi koruyamayız da allah korusun alimallah nolur halimiz bilmem garii...:18::18::18::18:

temem anladım deniyim ben kelebegım 2 kısı aynı anda nasıl oluo bakem

alıcı kısmına isimlerin arasına ; koyuyorsun 4 kişiye aynı anda gidebiliyo... banada göndermeyi unutma haa

Tuğceeeeee banadaaaaaaa anlatııın:84: :84::84: :84::84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…