Ölümüne Geyik Topiği :-))

o nası söz kebelek....tabii ki eksikliğini hissediyos!

canım benimmmm kızma bağımlılık yaptınız walla hani sen geçen haftalarda girmicem bi süre dediğdin ya benim gece rüyama girdi biliyonmu flocke gel sensiz olmuyo diyee çağırıyodum seni....

canım benimmmm kızma bağımlılık yaptınız walla hani sen geçen haftalarda girmicem bi süre dediğdin ya benim gece rüyama girdi biliyonmu flocke gel sensiz olmuyo diyee çağırıyodum seni....
o dönem bi sürü rahatsızla uğraşıyodum be kelebeğim,topluca fazlasıyla üstüme geldiler,bi de burdaki artistlenince koptum bi ara!şimdi asayiş berkemal ama...hasta-canlarım hala varlar ama tek tek uğraşmam lazım toplucasını kaldıramıyom!

enemmm ben anlatamam burcum sonra gece benimkiler uyku uyumuyo tabii bendeee... :18::18:

kapatın konuyuu değiştirin çabuk değiştirin çabukkk....

hadi biz woddylerimize ne alacağımızı düşünelimde neden alıyoz anlamadım geçmişide okumadan direkt daldım muhabbete...:26:

burcum, flockem ya anlatın vala biriniz zaten o muhabbeti de hiç anlamamıstım.sormayı da unutmustum

anlet anlet bak kızın gö yaşları sel oldu hem sıra sende anlatma sırası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…