- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
tamam görünür yapıcam nicimi korkma canım
bende tırstım şimcik...:18:
olun canım çok değil üyelik bir kez 30 lira veriyorsun ama ben 3 yıldır giriyorum boşa değil parası yani...ya ben de kk pro üye olcamm bu gidişle10 dakika beklemek çok koyuyor cryptıcım
olun canım çok değil üyelik bir kez 30 lira veriyorsun ama ben 3 yıldır giriyorum boşa değil parası yani...
haydi kısçeler öptüüm hepiciniziii yarın grşrz...
tuğçem yannız kalmışsın?
virüsten bol ne var?benimkiler gecekondu mahallesi kurcaklar nerdeyse....biri uzun zaman önce yazmıştı,kk'da virüs var diye...çitten burdan kaynaklanmaya başladığını düşünüyom ben de....ha eşime söylemiyom o ayrı!flockem bugun bir değişiklik yapim dizi izlemiim size bakim dedim. enemm bir baktım kimsecikler yokbu arada benım evdeki bilgisayar virüslerle kanka olmuş geç yazıyorum haberin olsun flockem
virüsten bol ne var?benimkiler gecekondu mahallesi kurcaklar nerdeyse....biri uzun zaman önce yazmıştı,kk'da virüs var diye...çitten burdan kaynaklanmaya başladığını düşünüyom ben de....ha eşime söylemiyom o ayrı!
valla ben de size alıştım,der gerçekten burdan kaynaklanıyosa girme diye....şimdilik onun futbol sitelerine bok atıyom...söyleme flockem sonra seni bizden ayırmaya neyin kalkar olmaz sana alıştık biz sensiz olmaz
valla ben de size alıştım,der gerçekten burdan kaynaklanıyosa girme diye....şimdilik onun futbol sitelerine bok atıyom...
sen daha başlangıçtasın tuğçem,o daha içindeki canavarı salmadı.sen hele bi de velendikten sonna gör...artık yeşil saha görmekten kusasın gelecek!iyi ediyon flockem1 kişi 1 kişidir. futboldan soğutma grubu kurmak istiom yakında benimki yüzünden
sen daha başlangıçtasın tuğçem,o daha içindeki canavarı salmadı.sen hele bi de velendikten sonna gör...artık yeşil saha görmekten kusasın gelecek!
enem tuğçe bi an önce tavrını koy gari,daha başta böyleyse sonnasını düşünemiyom.:18:benimki yavaş yavaş içindeki canavarı çıkardı seninki direk bodoslama girmiş olaya!flockem maçı izler,özetini izler,üstüne erman toroğlu yorumlarını izler şansalı da unutmamak lazımüstüne bir de futbol oyunları enemm napcam bilemiomm
enem tuğçe bi an önce tavrını koy gari,daha başta böyleyse sonnasını düşünemiyom.:18:benimki yavaş yavaş içindeki canavarı çıkardı seninki direk bodoslama girmiş olaya!
işin zor senin tuğçem...benimki beni bi ara odadan kovduydu gari,neymiş?ben her odaya adım attığımda gol yiyolarmış.resmen uğursuz demeye getirdi...:26: senin atların beceriksizse bennim ne suçum var?dediydim de,öfkeden kulaklarından buhar çıkıyodu en son...flockem maç günlerinde görüşmüyoz bile,futbol kumam olmuş durumdanetcem bilmiom:18:
abowwwişin zor senin tuğçem...benimki beni bi ara odadan kovduydu gari,neymiş?ben her odaya adım attığımda gol yiyolarmış.resmen uğursuz demeye getirdi...:26: senin atların beceriksizse bennim ne suçum var?dediydim de,öfkeden kulaklarından buhar çıkıyodu en son...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?