Ölümüne Geyik Topiği :-))

Ben bişiy demedim ayoll
Evet biplenen kısmı anlayamamıştık.
Bak bu çok açıklayıcı oldu..
Teyzem şok olmuştur herhal

amanınnnn anladım

Ben bişiy demedim ayoll

saatlerce kadın normale dönemedi durdu kaldı put gibi telefon elinde aldık oturttuk tokatladık renk bembeyaz suratında mimik yok ölü gibi filan acayip oldu kadıncağız

eren değil ben yengemin telefon sapığını anlaattımda sapığın yengeme dediği yeri bipledim küfür etti yani :d

ben bişiy demedim ayoll

sryy kızlar ya ben aynı zamanda tellede konuşuyorum bizim kızlara ulaşmaya çalışıyorum birine ulaştım hastanede mahsur kalmış diğerinin tel kapalı karıştırdım mandalinaya sorucaktım eren olmuş.. Kibar sapıklardan mış delü sapık..kızlar bizim mahalledede alay vardı abisini şikayet etti kavga ediyolardı hevuk abla habu sapık biliyomusun diyo komşun terliğini biiiiiiiiiiiiiib yapıyo sonra geri koyuyo

nasıl mahsur kalmışlar

nasıl yani terlik mi
anlatanmı kafayı sıyırmış bahse konu kişimi

Ben bişiy demedim ayoll

Benide böyle biri aradı konuşalımmmı moralim bozuk dedi ne münasebet hayır tabi dedim kapadım sonra 10 arayışında filan açtım öyle bir küfür ettiki hayatımda duymadım böyle küfür şok geçirdim...Num.. bütün akrabadaki erkeklere verdim sonasını bilmiyorum

neee terliği şaaapıyoo

nasıl mahsur kalmışlar

nasıl yani terlik mi
anlatanmı kafayı sıyırmış bahse konu kişimi

Bebeleri ç..ş yapmamış tahlil için gittiler öyle yaniii evet terlik anlatanda yanlışlık yok yapan sapık..15 16 yaşlarındaydı bana dedi rambo giyiyo ya dar kilotlardan baxr onda alalım bana ne olur tamam dedim gitik aldık eve geldik bana bagırıyo hevuk abla hevuk abla koşş nee diye odaya bi girdim baxrı giymişl çıplak aaaa Allah belena vermesin manyak diye kaçtım anormal bi çocuktu sofraya otururken du a ediyodu çıplak kadınlar vs vs hep yanımda olsun ayırma beni onlardan Allahım amin ...

ramazan ayı yıllar öncesi sanırım orta okula gidiyordum evde tekim telefon çaldı o zamanlar cep telefonu yok :) açtım telefonu hatırlamıyorum şimdi birşey hastanesi nde prof doktor bilmem ne filan dedi bir anket yaptığını söyledi katılırsak bir adres verdi orada ki beyaz eşya dükkanından bilgisayar verecez dedi tarif ettiği yeride biliyorum gerçekten beyaz eşya dükkanı var kandım hemen zaten zamanında çok saftım herşeye kanardım
bana başladı sorulara anam hayatımda duymadığım şeyler birde utanmayın tıpta ayıp olmaz bunlar kadın dergisinde anket sonucu olarak yayınlanacak filan diyor bilimsl diyor hiç ilişkiye girdinmi nasıl nerede tarif et gördünmü duyguların falan o güne kadar hiç bilmediğim şeyler sırf bilgisayar kazancam diye herşeye evet dedim birde ve anketi bitirmeyi başardım oruçlu oruçlu çocuk yaşımda bütün sorularına cevap verdim hemde olumlu dediki yarım saat içinde git beyaz eşya dükkanına bizim elemanlarımız gelecek orada kayıt yapacaklar hediyeniz sonra evinize gelecek bende okula gidecem yetişemem diye teyzemi aradım ona anlattım gitmiş mağaza sahibi demişki teyzeme "ne soruyorlar böyle sabahtan beri kaç kişi geldi bişey anlatmadan gitti" sonra adam beni yine aradı ben senden etkilendim seni görmek için gittim bekledim falan adama küfür ediyorum yok aylarca telefona çıkmadım

hevuk garip be anam terlik pek bi garip geldi

Sapıklıkta son noktaa

iyi akşamlar hatunla ben bugün annemlere kalmaya gidyorum uğramaya çalışcam buraya çarşamba veya perşembe akşamı görüşürük iyice kaynatmayın haaa bensiz

enem enem herkes kaçmış genem.iflasa mı sürükleyeceeniz beni leyn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…