hafta sonu ansızın gelişen planlar nedeniyle ordan oraya koşturup durdummerhabaa
ben yetistim, kac gündür yoktun flocke, nerdesin canim ya?
ev fiyatları çok uçmuyo aslında şu sıralar...finanse edebilceksen düşün derim.erzurumlu amcaya gelince,olaydan ziyade olayın neresi haber niteliği diye çok düşündüm bu sabah....yok ciktim biraz gezdim, evde oturmaktan iyidir, su siralar calismiyorum, bari gezmenin tadini cikarayim. ama gezmede pahaliya patliyo ya.. onu al bunu al...bide insana yapisiyolar al diye
en iyisi sahil kenarindan bir ev alacaksin, en azindan yazdan yaza gideceksin flocke öyle tatile ihtiyacim varkiii..acil antalyadan ev almaliyim
ya su erzurumlu amca sabah otobüse binmis ya hanisüpermis, tam fikra olmus
kız geç cvp verdin ya,kendi çapımda takılıyordum ben de burda...boşver garianlamadimki flockem ya banami dedin? ben yazilari hizlandirayim en iyisi
fena olmaz hani ya,deniz kenarında tembel tembel yatmak...çekim yasası olayını ben de çok okudum,bilimsel olarak ele alınırsa bir gerçeklik payı da var ama niyeyse hayata geçirme pratiğinden yoksunum...sen yapabiliyon mu?ihtar alinmistir
bu sene bilemem ama tatil icin ciddi ciddi düsünüyorum :26: hayal kuruyorum yani su an, bakalim cekim yasasiyla tatili kendime cekerim belki, bi bakmissin antalyadayim
tükkana bi uğradım...yeller esiyordu.ni biçim elemansınız kıs?ne yapıyonus burda gece gece bakıyimmm
bisey yapmiyozkine
ben onu da çekemiyom,benim paratonerde sorun var herhal ya....:86:İyi o zaman dedikodu yapıyosanız bende yapıtım diycektimm
Şu çekim olayı SECRET ta bahsedilen olaymı
Ben başarılı olamıyom nedese..hep kötü şeyleri çekiyom kendimee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?