Ölümüne Geyik Topiği :-))

merhabaa
ben yetistim, kac gündür yoktun flocke, nerdesin canim ya?
hafta sonu ansızın gelişen planlar nedeniyle ordan oraya koşturup durdum.milletin beni göresi geldi,misafirlikler de bitmiyo hani.bugün de ööle sürdü gitti,bi müddet giremedim.eşim işten döndü demez mi hafta sonu misafir var ona göre diye...yavaş yavaş bu işten şüphelenmeye başladım ölcek miyim ne?herkes sıraya girdi mubarek....

agzini hayra ac ya, Allah korusun... havalar isiniyor milletde gezmeye cikiyor iste, kis uykusundan uyaniyor millet, öyle düsün ne güzel ya burda allah in kulu yok ki görüsüpte iki laf edesin, bir iki tanidik varsa onlarada malum hep gidilmiyor

he valla,kış uykusundan kalkmış gibi millet...oranın pazar günlerini de bilirim be parolam,bütün sokaklar huzur evine döner,dediğin doğru 1-2 kişi ile görüşcen görşcen nereye kadar görüşcen???sinemaya filan gitseydin bari...

yok ciktim biraz gezdim, evde oturmaktan iyidir, su siralar calismiyorum, bari gezmenin tadini cikarayim. ama gezmede pahaliya patliyo ya.. onu al bunu al...bide insana yapisiyolar al diye
en iyisi sahil kenarindan bir ev alacaksin, en azindan yazdan yaza gideceksin flocke öyle tatile ihtiyacim varkiii..acil antalyadan ev almaliyim

ya su erzurumlu amca sabah otobüse binmis ya hani süpermis, tam fikra olmus

hayvana yazık kız,3000km bu!dumanı deniyorsan uğraşma boşuna,balkanlardaki rüzgar dağıtır haberini...bi de telgraf modu geliyo aklıma...onu da ekran başında nası yaparsın bilmiyom artıkın....

ev fiyatları çok uçmuyo aslında şu sıralar...finanse edebilceksen düşün derim.erzurumlu amcaya gelince,olaydan ziyade olayın neresi haber niteliği diye çok düşündüm bu sabah....

ihtar alinmistir

bu sene bilemem ama tatil icin ciddi ciddi düsünüyorum :26: hayal kuruyorum yani su an, bakalim cekim yasasiyla tatili kendime cekerim belki, bi bakmissin antalyadayim

ihtar alinmistir

bu sene bilemem ama tatil icin ciddi ciddi düsünüyorum :26: hayal kuruyorum yani su an, bakalim cekim yasasiyla tatili kendime cekerim belki, bi bakmissin antalyadayim
fena olmaz hani ya,deniz kenarında tembel tembel yatmak...çekim yasası olayını ben de çok okudum,bilimsel olarak ele alınırsa bir gerçeklik payı da var ama niyeyse hayata geçirme pratiğinden yoksunum...sen yapabiliyon mu?

İyi o zaman dedikodu yapıyosanız bende yapıtım diycektimm
Şu çekim olayı SECRET ta bahsedilen olaymı
Ben başarılı olamıyom nedese..hep kötü şeyleri çekiyom kendimee
ben onu da çekemiyom,benim paratonerde sorun var herhal ya....:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…