Ölümüne Geyik Topiği :-))

flockem su ana kadar inan (allahin izniyle) kafama koydugumu yaptim. Insanin düsüncesinin yogunlasmasina cok inanirim, ben bunu azcik konsantre olursam basariyorum. muhammed bozdag in kitaplarini oku, türkcesi azcik yetersiz ama duygulari süper cosukulandiran kitaplar, tavsiye ediyorum. secret i okumakta yeterli sanirim.. zaten bildigimiz ama unuttugumuz biseyler...seni nasil baska nasil motive edebiliriz ki...ben bu kitaplarla ciddi anlamda kaybetmis oldugum motivemi tekrar kazandim diyebilirim...tek cözüm o konularla ilgili kitaplari elden düsürmeyeceksin

kız dediklerini harfiyen yerine getirdim kitapta yazılanları...çekiyom çekiyom ip çeker gibi,sonu gelmiyo bi türlü...hani yoğunlaşma konsantre inanç...etmediğim şey kalmadı....

Ben başarılı olamıyom nedese..hep kötü şeyleri çekiyom kendimee

ben onu da çekemiyom,benim paratonerde sorun var herhal ya....:86:

allah sizi ne etmesin bende her istedigimi cekemiyorum tabiki ama tamamen birseyi isteyince allah veriyor, ya olmazsa diye düsünmeden, israrla isteyince oluyor, yalniz iyi seyleri isteyeceksiniz, cünkü bu istekler anlatildigi gibi gökten zembille inmiyor, allah ve melekler yardimiyla oluyor...
birde diyelimki bisey diledin, o olmayacak birseyse bile baska sekilde olabiliyor, bazende firsat yakaliyoruz ama istemekten o anda vazgecmissek, aman diyip geciyoruz...

valla büyük bişey diil benim istediğim,deniz kenarında kendime ait bi tane döküntü ev istiyom,herşeyinle dağılmalı ama...bu evi tek başıma kıdım kıdım ben adam etmek istiyom.her santiminde emeğim olsun istiyom.ben şimdiye dek hiç önüme bööle bişey gelip de teptiğimi görmedim...hani görülmeyecek,atlanacak kadar da küçük bişey değil ki,vazgeçmiş oliim...yok yok,ben başka yerde hata ediyom.

bide söyle birsey var flocke, bak sana bir örnek vereyim.. diyelimki saclarini yaptirmak istiyorsun, söyle havali birsey olsun diyorsun..yapacagin is ne olabilir? sac modellerine bakmak degil mi? ya internetten ya herhangi bir dergiden bakarsin.. sonra kuaföre gidersin, yaptirir parayi öder cikarsin..
bu da öyle..madem ev almak istiyorsun, arastirmaya baslamalisin, arastirmadan nasil firsat gelecek? zaten sahil kenarindasin, gectiginiz yerlerden sorun..ama bi hafta sonu sana zahmet enistemle beraber antalyaya dogru gidiverin, oralardan sorun elini vurmusken bana da bi tane sor.. bak ne illet komsular var hayatta, en azindan iyi birer komsu garantiside ederiz.. bakarsin komsu oluruz kimbilir..siz arastirmaya baslaverin GARi

ayy flocke basindan beri sana niyeyse komsu olalim diyordum farkindamisin ay bide komsu olursak valla kendimden korkarim

başlayalım o vakit, çekim yasasını da alt üst ettim var mı bööle bişey ya,evden önce komşumu çektim.zaten ev alma komşu al derler,benim ki de o hesap oldu...komşum hazır ev yok!

ayy flocke basindan beri sana niyeyse komsu olalim diyordum farkindamisin ay bide komsu olursak valla kendimden korkarim
valla bunu başarırsan eğer,çatıda çanak antenin yanına seni de paratoner niyetine koyarım...çeker durursun tüm dileklerimizi o vakit...

iyi aksamlar kizlarr,
ne oldu böyle gelecege odaklanmissiniz. ahh ahh bende surda kendime ait bir ev istiyorum kocaman bahceli cok istiyorum parola benim de bu dilegim olur ?

başlayalım o vakit, çekim yasasını da alt üst ettim var mı bööle bişey ya,evden önce komşumu çektim.zaten ev alma komşu al derler,benim ki de o hesap oldu...komşum hazır ev yok!

tamamdir.. komsum evimizi nerde alalim? antalyami, egemiyoksa ikisinin ortalarindanmiege güney arasi olsun, ben daha cok güneye dogru sicak bakiyorum

elmi wie gehts in gut mu?

iyi aksamlar kizlarr,
ne oldu böyle gelecege odaklanmissiniz. ahh ahh bende surda kendime ait bir ev istiyorum kocaman bahceli cok istiyorum parola benim de bu dilegim olur ?
ii akşamlar elmi-can. çekim yasasını konuşuyorduk....

tamamdir.. komsum evimizi nerde alalim? antalyami, egemiyoksa ikisinin ortalarindanmiege güney arasi olsun, ben daha cok güneye dogru sicak bakiyorum

valla benim buzdolabının üstünde bir parça harita asılı, izmirden fethiyeye kadar bu harita...ama madem güney diyon,yarın ajandadan daha büyük bir parça kopariim,antalyaya kadar uzasın bu harita....

valla bunu başarırsan eğer,çatıda çanak antenin yanına seni de paratoner niyetine koyarım...çeker durursun tüm dileklerimizi o vakit...

hahahah ayy kahkahalarla gülüyorum kk da yazarim artik, komsum bana cat kapi gelip sunu dile bunu dile diyor, baslik atarim yardim edin diye

danke,es geht.und du ??
ii akşamlar elmi-can. çekim yasasını konuşuyorduk....

o yasaya bende katiliyim ilk önce Almancayi cekiyim kendime eger olursa devam diger dileklere.

hahahah ayy kahkahalarla gülüyorum kk da yazarim artik, komsum bana cat kapi gelip sunu dile bunu dile diyor, baslik atarim yardim edin diye
kız elmi ööle bişeyi parola başarırsa çitten çıkarırım onu çatıya.hemen bi reklam panosu da asarız,bi de yazar kasa alır fiş keseriz...

valla benim buzdolabının üstünde bir parça harita asılı, izmirden fethiyeye kadar bu harita...ama madem güney diyon,yarın ajandadan daha büyük bir parça kopariim,antalyaya kadar uzasın bu harita....

tamam komsum antalya fethiye civarlari köycegiz civarlari enfes olur..zaten yazlik olucak, yazdan yaza doldurur cikolatalari cantaya gelirim gari bu yaza tamiratla gecer artik, seneye enfes bi tatili hakedecez insallah

o yasaya bende katiliyim ilk önce Almancayi cekiyim kendime eger olursa devam diger dileklere.
aynen elmi almancayi cekeceksin, kizlari degil orda biseyler ters gidiyor...almanca tv kanallari izle düzenli oarak gündüzleri tavsiye ederim, bende birakinca gidiyor, tv izlemek iyi geliyor

benim küçük flocke elinde ayıcıkla duruyo karşımda.elmi,parola bi yere kaybolmayın, bana 10 dakka verin döncem gene aranıza...

kız elmi ööle bişeyi parola başarırsa çitten çıkarırım onu çatıya.hemen bi reklam panosu da asarız,bi de yazar kasa alır fiş keseriz...

valla panoyada siz dileyin porala dileginizi size ceksin yazariz.

artik birakmazlarki denize gidipte bi elimi suya degdireyim, parola su lazim bu lazim
komsu olunca yer yurtta belli olucak kacari yok bu isin:44:
ciddi ciddi bak sen flockem, hayal kurmakla baslar bu yasalar, hadi Allahtan hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…