Ölümüne Geyik Topiği :-))

tuğçeem ... senin yazılarında birşey var canım... alıntı yaparken senin ismin çıkıyor...

amanııııııınn hamişlerin sayısı arttı varmı arttıraaaaaaaan hadi 2 3 ekleyelim bekarlarda bahaneyle evlensin hadi bakam

cimcime test falan yap kıs merak ettim sen etmiyonmu

yanlış eklenti yapmışım datlum ben gemliğin tepesindeym taaaaaa nirde eczane zaten üşenmesem 2 aydır gder yaptırırdım amaaaaan anacım hamişsem hamişim napim allahsen bırak 9 ay yazışalım şuracığa doğruveriyim adınıda topik koyucam forumun topiği olsun gari

two bak açık olabilirsin bize karşı saklama lütfen bu çocuk yüzündenmi sevgilinle kavga ettiniz aldırmakmı istedi yoksa senmi aldırmak istedin

mandalina ye bitir şu kızı bak eflenmezssen daha ne işler aççez başına dur sen neyse kızlar sizi ye ye iştahı açılıyo insanın dahada ben kaçıyım komşum gelcek akşamdan söyledi bşiler hazırlamasam olmaz ayyyy kahretsin ev hanımı olunca bide evli olunca bde mutlu yuva ahbide bebek insan ne kadar mutlu mesud oluyo yaaa evlenemeyenler çatlasın TWOOO bu sanaydı git bitir bugn işi

hoşbuldum cimcimecim...

portakal güzel isim..ama çilek çok tatlı olur twoocem...

Enemm ne güzel kıskandım şincik seni şaka maka inşallah bir gün hayırlıyla olur kuzucum

kızlar iyi ki varsınız vala. sizin sayenizde mutlu oluom,derdimi unutuom. yoksam bunalım mode-on gezerdim ben. seviyorum hepinizi çok

hamiş ne laaa hürrem gibi gibeyiiimmmm desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…