- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
tamam cryptıcm seni mi kırcamtuğçem kız olursa adını cryptic koyarsın artıkın
kötü emelime ulaştım sonunda git de beni hamile sanıyo herkez evlenmemizlazımdeeee:84:
çok fenasınız. bir bunu dememiştiniz garii
erkek olursa da veli olsun two lütfen bak canım çekti
cimcime test falan yap kıs merak ettim sen etmiyonmuamanııııııınn hamişlerin sayısı arttı varmı arttıraaaaaaaan hadi 2 3 ekleyelim bekarlarda bahaneyle evlensin hadi bakam
hoşgeldin hürremim..
sabahki geyiğe yetişemedim buldum fırsat kaçırmamalıyım
cimcime test falan yap kıs merak ettim sen etmiyonmu
TWO anam senimi kırıcam ama şimdi eczane nerde blionmu oooohooooo hem pazara kadar oldum oldum olmadım tamam artık hamile sayılırım.
hürrem kız hoş geldin gel hamile kalmış bak TWOOOOOOO
erkek olursa da portakal koyayım adını mandalinam olmaz mı
two bak açık olabilirsin bize karşı saklama lütfen bu çocuk yüzündenmi sevgilinle kavga ettiniz aldırmakmı istedi yoksa senmi aldırmak istedin
mandalina ye bitir şu kızı bak eflenmezssen daha ne işler aççez başına dur sen neyse kızlar sizi ye ye iştahı açılıyo insanın dahada ben kaçıyım komşum gelcek akşamdan söyledi bşiler hazırlamasam olmaz ayyyy kahretsin ev hanımı olunca bide evli olunca bde mutlu yuva ahbide bebek insan ne kadar mutlu mesud oluyo yaaa evlenemeyenler çatlasınTWOOO bu sanaydı git bitir bugn işi
kızlar iyi ki varsınız vala. sizin sayenizde mutlu oluom,derdimi unutuom. yoksam bunalım mode-on gezerdim ben. seviyorum hepinizi çok
hamiş ne laaa hürrem gibi gibeyiiimmmm deseneyanlış eklenti yapmışım datlum ben gemliğin tepesindeym taaaaaa nirde eczane zaten üşenmesem 2 aydır gder yaptırırdım amaaaaan anacım hamişsem hamişim napim allahsen bırak 9 ay yazışalım şuracığa doğruveriyim adınıda topik koyucam forumun topiği olsun gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?