temam hade bavulları hazırlayak ked,cik geliyon mutemem kuzucum o zaman sen şemsiyenin altına uzan gari, ben güneşe çıkarım azcık
calimerooo kedicik:79:
bodrumdan da kıbrısa geçerik kedicimm
colada sürerikktemem eğlenelim gari,havuçlu kremlerimi de alim de yanalım,bronz olalım burcum:82:
tememm hazırlayalım gari,bekle bizi güneş,kum,sahiltemam hade bavulları hazırlayak ked,cik geliyon mu
sürerik kıss ama sinekler yemesin bizislm canımmmmm
olurrrr aslında seyşellere gitsekkkk ne kadar güzel olurrr
colada sürerikk
kıs ana diyom hanı banaYİHHUUUUUU tatile gidiyoz bende geliyom kızı benim kocaya bırakcam acık kafa daatim yaa kız TWO sana jartiyel takımları var pierre cardinde ne dionnnalimmıgelirken sana getirim tatil sonu bakarsın eflenirsin gıııız
YİHHUUUUUU tatile gidiyoz bende geliyom kızı benim kocaya bırakcam acık kafa daatim yaa kız TWO sana jartiyel takımları var pierre cardinde ne dionnnalimmıgelirken sana getirim tatil sonu bakarsın eflenirsin gıııız
tünaydın kızlar cumanız hayırlı olsun...
komsumgelecek şimdik oturmaya iki laflıyalım dedik uçtular ynekimblir ne alemdeler bak şimdi
getir kıs getir. çeyizime koyarım olmadı[/QUOT
bu ara bana lazım nerdeyse 2 ay olcak hastalanmadım ben bööle oldummu fena sarıyom adama.. korkuyorumda hamile kalmış olmıyım kıııııssssssss
getir kıs getir. çeyizime koyarım olmadı[/QUOT
bu ara bana lazım nerdeyse 2 ay olcak hastalanmadım ben bööle oldummu fena sarıyom adama.. korkuyorumda hamile kalmış olmıyım kıııııssssssss
enemmm ikinci bebiş mi geliyor yoksam cimcimecimm
enemmm ikinci bebiş mi geliyor yoksam cimcimecimm
nayr nayr nayrrrrrr şuan olmaz olmamalı benim kızımın sadece bana ihtiyacı var şuan kardeşe değiiil ay pazara kadar haala olmadıysam tahliil yaptrıcam böyle olmaz bak bde evlennce böyle dertler oluyo bde senn azgın tekeyse düüşünemiioooomsen her ay gidersin acabamı die test yaparsın
günaydın bayanlar ben de geldim
tuğçem bende gelmek istiyom tatile ihtiyaçım vaRsaol hayatcım senin denaapıyon bakem,tatile gidioz gel sende bizle
hos geldin çitlenbiğimmgünaydın bayanlar ben de geldim
tuğçem bende gelmek istiyom tatile ihtiyaçım vaR
nayr nayr nayrrrrrr şuan olmaz olmamalı benim kızımın sadece bana ihtiyacı var şuan kardeşe değiiil ay pazara kadar haala olmadıysam tahliil yaptrıcam böyle olmaz bak bde evlennce böyle dertler oluyo bde senn azgın tekeyse düüşünemiioooomsen her ay gidersin acabamı die test yaparsın
kıs Allah iyiliğini versinyap gari belkim vardır bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?