yok kıs işyerindeyimm ben deburcu sen napıyosun ev işlerini sende çalışmıyosun dimi akşama yemek düşündünmü çok sıcak yavcanım bir şey yapmak istemiyo
tuğçe nereye gittiki doğum sancılarımı başladı acep
o dediklerini bizde yapıyoruz hemde iş dönüşü ayrıca en önemlisi bebiş ona senin gibi kim bakabilirki two nöbetçi topikte pazartesiye kaldı doğumu flocke gelsinde toplanalım öyle doğurtcaz
temeam pzt flockemle beraber doğuturruyos
şimdiden patiklere başlayım ben... yarında bir yelek örerim kızımııza
herkese selam bayanlar hoş buldum ...
ben 28 oldum az öncehalen bekarım...
ufukta evlilik görünüyor ama ...ne zaman onu bilemiycem....bu yaz olamaz sanırım ama hiç belli de olmaz..
inşallah canım hayırlısıyla sende evlenirsin yay burcu damat adyıyıla istersen bizimle tanıştır test yapalım bakalım hayırlı kocamışimdiden patiklere başlayım ben... yarında bir yelek örerim kızımııza
ufukta evlilik görünüyor ama ...ne zaman onu bilemiycem....bu yaz olamaz sanırım ama hiç belli de olmaz..
annemm yerim yerimmşimdiden patiklere başlayım ben... yarında bir yelek örerim kızımııza
inşallah canım hayırlısıyla sende evlenirsin yay burcu damat adyıyıla istersen bizimle tanıştır test yapalım bakalım hayırlı kocamı
ikimizde yayız mandalinam burçtaşız ne güselsultan enişte yaymı bende yayım
nasıl yani doğum günüsümüydü nugün senin
inşallah canım hayırlısıyla sende evlenirsin yay burcu damat adyıyıla istersen bizimle tanıştır test yapalım bakalım hayırlı kocamı
annemm yerim yerimmmutlu yıllat fıstıgımmm iyi ki doğdunn
aklıma ne geldi tuğçe kedi doğuruyomuş nasıl olurdu
nasıl yani doğum günüsümüydü nugün senin
annemm yerim yerimmmutlu yıllat fıstıgımmm iyi ki doğdunn
iyki dogdun çitlenbikkkkkk iyki varsınevet
olabilir...yapalım
teşekür ederim... :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?