Ölümüne Geyik Topiği :-))

Padta kekii tarifii
3 yumurta
2 su bardadından biraz az un
3 YEMEK KAŞIĞI Z..YAGII
1 VANİLYA 1 KABARTAMA TOZU BUKADAR
pişincede iple ortadan kesiyon sonna süsle bukadar
Defterimdede var bakmadım ama bölee oda..

sağol dostum

aşkıtom dün komşum tarafından ekildim 2 pasta bir pizzam var toplanın gelin anneeeeeem

Hıı ekildinmii çok kötü bir duygu bu ekilme işi Benim eşimin dükkanı yakın gönderiyorum böyle durumlarda çocuklar bayram ediyo hatta bazıları evlatlık alalım diye eşime baskı kuruyo...

uçarak gel gemlikteyim vapurlada gelebilirsin gel anam nasıl istiyorsan gel
TWOOO hala bekarmısın gız ewlendim de baq

topiğiniz çok güzelmiş kızlar geyiğiniz bol olsun geçiyodum uğradım

neden yenmesin süper olur ..biz ekmeklere sarımsaklı zeytinyağı sürerdik üzerine sucuk peynir domates biber koyardık süper fırına verirdik süper bir pizza olurdu

dün bir pizza yapmışım anam 5 koca tepsi çıktı yolladım oraa buraa yok hala koca birtane var sizlere pay edecem sweedyy gelemezsen avucunu yala ozaman şişmezmiş küçükken annem öle derdi

geçen gün masamnın üzerinde bir relam broşörü gördüm ...Gelinlikler var üzerinde... aa bu nerdne geldi dedim... gelen yanıta çok güldüm.. babam getirmiş koymuş..

baba sen mi koydun neden dedim. güldü.... reklam bırakmışlar aldım getirdim.Olurda evlencek arkadaşları olursa veririsin diyor.. ben kpotum tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…