- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
dün bir pizza yapmışım anam 5 koca tepsi çıktı yolladım oraa buraa yok hala koca birtane var sizlere pay edecem sweedyy gelemezsen avucunu yala ozaman şişmezmişküçükken annem öle derdi
topiğiniz çok güzelmiş kızlar geyiğiniz bol olsun geçiyodum uğradım
geçen gün masamnın üzerinde bir relam broşörü gördüm ...Gelinlikler var üzerinde... aa bu nerdne geldi dedim... gelen yanıta çok güldüm.. babam getirmiş koymuş..
baba sen mi koydun neden dedim. güldü.... reklam bırakmışlar aldım getirdim.Olurda evlencek arkadaşları olursa veririsin diyor.. ben kpotum tabi..
kız yok evlenemedik halagel de el at şu işe
benim canım pattisli gözleme istedi enemm bir de çay olcaktı ohh miss
temem kap gel hadi bekliommNEEEEEEEEEYYYYYYYYYYsen haaala bebekten bahsetmednmi sennkine geliyom araya geliyom matkapla hemde alet çantasını kaptım seni zorla evlendirecem balayınadahep beraber gidecuuuk bak bodruma gidiyoduk hepimiz takılırızsize:86:
tühhh yaf nie aynı memlekette değilsek benim hamurum var hemen yapardım cimcime pizzayı alır gelirdi çay neyim yapardık ohhh misssss hardal ketçup mahonezzzzzzzzzzzz
KIZLAAAAR toplanın TWOOOlarla balayına gidiyoz bizde takılıcaz peşlerine bodruma hemde ordan kıprıs ordan izmire dönüp bırakcas kumruları sonrabana geliriz çay anca olur
NEEEEEEEEEYYYYYYYYYYsen haaala bebekten bahsetmednmi sennkine geliyom araya geliyom matkapla hemde alet çantasını kaptım seni zorla evlendirecem balayınadahep beraber gidecuuuk bak bodruma gidiyoduk hepimiz takılırızsize:86:
şuannnda çok üzgünüm çokbedbahhh haldeyim çünkü akşamki tartışmam aklıma geldi
kocam sözverdiydi estetik doktoruna pazartesi goturcekti goturmuyooooo
taaa 2 hafta sonraya attııııııııııı pierre cardin katalogunda gördüm koca koca memişleri bende özenooooom
şuannnda çok üzgünüm çokbedbahhh haldeyim çünkü akşamki tartışmam aklıma geldi
kocam sözverdiydi estetik doktoruna pazartesi goturcekti goturmuyooooo
taaa 2 hafta sonraya attııııııııııı pierre cardin katalogunda gördüm koca koca memişleri bende özenooooom
toplu balayı yaparmışız
toplu balayı yaparmışız
katılın bitanem sizde hep beraber balayı yapalım çiftler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?