Ölümüne Geyik Topiği :-))

dün bir pizza yapmışım anam 5 koca tepsi çıktı yolladım oraa buraa yok hala koca birtane var sizlere pay edecem sweedyy gelemezsen avucunu yala ozaman şişmezmiş küçükken annem öle derdi

benim canım pattisli gözleme istedi enemm bir de çay olcaktı ohh miss

uhuuuuu kızımsana sölüyom gelinim sen anla durumu mu olmuş ne?

kız yok evlenemedik hala gel de el at şu işe

NEEEEEEEEEYYYYYYYYYY sen haaala bebekten bahsetmednmi sennkine geliyom araya geliyom matkapla hemde alet çantasını kaptım seni zorla evlendirecem balayınadahep beraber gidecuuuk bak bodruma gidiyoduk hepimiz takılırızsize:86:

benim canım pattisli gözleme istedi enemm bir de çay olcaktı ohh miss

tühhh yaf nie aynı memlekette değilsek benim hamurum var hemen yapardım cimcime pizzayı alır gelirdi çay neyim yapardık ohhh misssss hardal ketçup mahonezzzzzzzzzzzz

NEEEEEEEEEYYYYYYYYYY sen haaala bebekten bahsetmednmi sennkine geliyom araya geliyom matkapla hemde alet çantasını kaptım seni zorla evlendirecem balayınadahep beraber gidecuuuk bak bodruma gidiyoduk hepimiz takılırızsize:86:
temem kap gel hadi bekliomm ohh süper borduma da gittik deriz beraber
tühhh yaf nie aynı memlekette değilsek benim hamurum var hemen yapardım cimcime pizzayı alır gelirdi çay neyim yapardık ohhh misssss hardal ketçup mahonezzzzzzzzzzzz

vala sweedym ya keskem hepimiz aynı yerde otursaydık süper olurdu

KIZLAAAAR toplanın TWOOOlarla balayına gidiyoz bizde takılıcaz peşlerine bodruma hemde ordan kıprıs ordan izmire dönüp bırakcas kumruları sonrabana geliriz çay anca olur

şuannnda çok üzgünüm çokbedbahhh haldeyim çünkü akşamki tartışmam aklıma geldi
kocam sözverdiydi estetik doktoruna pazartesi goturcekti goturmuyooooo
taaa 2 hafta sonraya attııııııııııı pierre cardin katalogunda gördüm koca koca memişleri bende özenooooom

toplu balayı yaparmışız

kısss ben küçültmeye uğraşıom sen büyütmeye emin ol küçük daha rahat ve güzel

büyütme oparesyonu boşver canım yaaa kocaman olunca sığdıramazsan her yere.. küçük kalsınlar ama güzel dursunlar...

Kızlar ben kaçıyorum görüşürüz inşş...Baxır giymişş penguenler sizi kutsasın...Hoşçakalın...

yaffffffffff ne deyom memişlerim yamuk deyom asimetrik görmedinizmi beyaaaaa hem boyum uzun acccık böyük olsun hemmmmm
belki benmki öööle seveyor allahallaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…