hımmm Allah korusun bebişleri. ateş kötü yahu bir kere atlattık şükür.kalıcı hasar neyim bırakmadı hamdolsun
sultanım geçmiş doğum günün kutlu olsun ozaman
beni parçalarmışın şimdi sende mi bürütüs diye
nesseee olsun bakalım doğrumu diye şüphe kaldı kafamda ama:26::26:
kızlarr değişiklik yapmak istiom hep monotonum nediyim bu aralar ki:97:
ya aslında gitmem lasım dişimde gecen gunu bi tarafı düştü birden bire dolgu vardı dusmustu usun saman önnce sonnaa bırden bır parçası dustu dişiminAllaha şükür totodan ölçmek lazım ateş belli olmuyo iç ataeşte zaten havale durumları oluyo bebeklerden Allah esirgesin yavrunu innşş karşılaşmazsn..
Canım vitamin eksikliğinden dolayı oluyo bu durum bence bir dr gitsen daha iyii olur dişlerine zarar verir...
nerde kı banada söleeee bakıyım
boğanla iligli bi aksiyon yapmadakızlarr değişiklik yapmak istiom hep monotonum nediyim bu aralar ki:97:
Ayy sölesemmi acaba şimdi linkii vermeye elim gitmiyo
kızlar doğum günü demişken haziran 17 benim herifin doğum günü nörsem ona ilginç bişler yapsam bi fikir alışverişinde bulunsak olmamı? yardım etseniniz hatununuza
Avatarını değiştir şekerim sende
boğanla iligli bi aksiyon yapmada
:olsun hayatım teşekkür ederim... düşünüp yazman yeterli...
Ne vuruyon yitiyon bee küççücük çocuğa verdim linki
kızlar doğum günü demişken haziran 17 benim herifin doğum günü nörsem ona ilginç bişler yapsam bi fikir alışverişinde bulunsak olmamı? yardım etseniniz hatununuza
Bununla ilgili bir topik okumuştum güzel fikirler vermişler Bir tanesi ilaç şişesini boşaltıp küçük küçük notlarla doldurmuş bide puropektüs yazmışş ghüzeldii resimlerden takvim yapmış biri oda güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?