Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya aslında gitmem lasım dişimde gecen gunu bi tarafı düştü birden bire dolgu vardı dusmustu usun saman önnce sonnaa bırden bır parçası dustu dişimin

kızlar doğum günü demişken haziran 17 benim herifin doğum günü nörsem ona ilginç bişler yapsam bi fikir alışverişinde bulunsak olmamı? yardım etseniniz hatununuza

kızlar doğum günü demişken haziran 17 benim herifin doğum günü nörsem ona ilginç bişler yapsam bi fikir alışverişinde bulunsak olmamı? yardım etseniniz hatununuza

Bununla ilgili bir topik okumuştum güzel fikirler vermişler Bir tanesi ilaç şişesini boşaltıp küçük küçük notlarla doldurmuş bide puropektüs yazmışş ghüzeldii resimlerden takvim yapmış biri oda güzel...

bEN BUNA CEVAP YAZMIŞTIM YOK AMA BİR TOPİKTE OKUMUŞTUM BİRİSİ İLAÇ ŞİŞESİNİ BOŞALTIK KÜÇÜK NOTLAR YAZMIŞ BİRDE PUROPEKTÜS YAZMIŞŞ ÇOK HOŞUMA GİTTİ BİRİSİDE KENDİ RESİMLERİNDEN TAKVİM YAPMIŞŞ BUDA ÇOK GÜZEL....

romantiklikten anlamaski benimki çılgın bişler olsa diyorum aksiyonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…