Ölümüne Geyik Topiği :-))

TWOOOÇİİİİİ bak bşi diyemmi evlen biraz ööle kullan beğenmezseniz takas edersin
birarkadaş ööle yaptı

Allah iyiliğini versin canım dedım ya sırtım dar diye sırt agrım oluyor,istediğimi giyemiyorum. saglık açısından istiyorum daha çok. fakat çocuk emzirememe gibi bir problem dudum onun riskini arastırmak istiyorum :44:

dün komşum ekti 5 tepsi pizzam var dı bir tepsi kaldı bölüştük sabaj şimdi konu TWOÇİ ve 90lar
aşkımmmmm ne istooorsan yap vallahi ama enküçüğünü isteme bir 80 85 olabilir yane
75 NE GIIIIIIII:82:

ben sana ne geceliği sen eflisin gııız JARTİYEL AYIRDIM yanında file çorabıblem var sen yeterki affet annemmmm:92:

Mideyi alt üst ettiniz...

çekirdek amanın dayanamam bari bende kola kapıp geleyim

...ben meyvesiz yapamam...meyveler...

annemmm dün dedimki hepinize bireredane ama konu sahibi yani konsey başkanı flocke ve haaala bekar ama evlenmek zorunda olan :))) AZGIN TEKENİN sevgilisi TWOÇİ ye 2 dane ama akşam aklıma geldi sende formun sexapelitesisin sanada 2 tane ayıram oldumu barıştıkmı

tamam barıştık:13:

ben varya nasıl ikna ettim yaaa annatsam inanmassın onniçin boşver kızım sütyenini çıkarma udanıom çok ufaklar de ozaman ikna edersin ben bööle ikna eddiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…